Şimdi Ara

LG G2 Mİ İPHONE 5S Mİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar şu an nokia 6303 kullanıyorum. ilk akıllı telefon deneyemim olacak. bu zamana kadar hep android telefon alırım diye düşünüyordum ama son zamanlarda arkadaşların iphone'nunu kullanınca sanki bana iphone alınca kafan rahat ediyormuş gibi geldi. tasarım olarak zaten bence piyasadaki en iyi telefon iphone zaten ama ne bileyim uygulamalar ilk ona çıkıyor biraz daha bir düzeni var bence ios'un. iphone için facebook uygulaması bile bir farklı sanki. ama lg g2 de çok önerilen bir telefon. ikisi arasında kararsız kaldım. aslında lg g2 nin tasarımını pek beğenmedim hele o alttaki lg yazısı çok bozmuş bence ama çok tavsiye edilen bir telefon ve fiyatı da iphone'a göre baya uygun. siz hangisi tavsiye edersiniz.

tarafsız bir şekilde yazarsanız sevirim

• F/P açısından G2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas A. Anderson

F/P açısından G2

5,2' konusu kafamı kurcalıyor bir de
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrul6733

quote:

F/P açısından G2

İnç konusunu kafana takma hocam geniş ekran iyidir.Hatta alışınca ip5 oyuncak gibi gelir sana.
  • ya işte çok büyük duruyor ya kulağına koyuyorsun böyle kaplıyor falan ama bu aralar büyük ekranlı telefonları sevmeye başladım. bir de bence tasarımda o alttaki lg yazısı ve sanal tuşlar çok büyük bir - siz ne düşünüyorsunuz ? bir de lg acaba güncelleme konusunda nasıl bir tutum izler
  • quote:

ya işte çok büyük duruyor ya kulağına koyuyorsun böyle kaplıyor falan ama bu aralar büyük ekranlı telefonları sevmeye başladım. bir de bence tasarımda o alttaki lg yazısı ve sanal tuşlar çok büyük bir - siz ne düşünüyorsunuz ? bir de lg acaba güncelleme konusunda nasıl bir tutum izler

Valla hocam ben ürünü teknosada inceledim.Ben nexus 4 kullanıyorum.Bu telefon benim telefondan ince ve zarif duruyor hoşuma gitti.Sanal tuşlar düşündüğünüz kadar büyük değil sıkıntı çıkarmaz.Güncelleme konusunda ise diğer markalardan farklı bir güncelleme desteği vermeyecektir.Ancak üst segment bir telefon olduğu için birkaç sene güncelleme alır.

• aslında performans anlamında iki telefonunda beni baya götürebileceğini düşünüyorum ama son zamanlarda android'e karşı biraz önyargı oluştu. bir de iphone'un tasarımı gerçekten çok güzel s4'e baktığın zaman çok ucuz duruyor bence ve kaliteyi ucuzluğu geçtim tasarım olarak gerçekten çok büyük bir artısı var.

ve tatilde 1 hafta kadar galaxy wonder kullanma şansım oldu. şimdi wonder 700 liralık cihaz g2 1700 liralık cihaz ama telefon çok kasıyordu hadi kasmasını geçtim otelin wifi'sine bağlacanağım bir türlü bağlanmıyorum. 2 dk bağlandım mı seviyordum. artık otelin internetinde mi sıkıntı vardı telefonda mı bilmiyorum. alman turistler ipad ile iphone ile çat çat bağlanırken ben azcık bağlandım mı seviniyordum neredeyse. bu yüzden androide karşı biraaz ön yargı oluştu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Samsung'la LG bir değil hocam android rahatliktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an senin yerinde ben olsam Iphone 5s alırdım ama sadece android den fazlasıyla sıkıldığım için.
    Çünkü ben ios kullanmalıyım, android'in nimetlerinden faydalanmıyorum hiç.
  • kesinlikle g2
  • Çok pişman olacağınız bir tercih yapmayın. İphone 5S o parayı hak etmiyor, eski alışkanlıkları olanlar sadece tercih ediyor artık
    Yenilik, özgürlük ve performans sadece LG G2 de var
    İphone eski namının kaymağını yiyiyor. Artık trend olan bir ürün değil.
  • depeche35 kullanıcısına yanıt
    zaten kararımı verdim hocam lg g2 alacağım da şimdi nereden alsam konusunda bir kararsızlığa düştüm. teknosada 16 gblık fiyat uygun aslında da acaba hepsiburada da falan satışa sunulduğu zaman daha ucuz olur mu ?
  • quote:

quote:

quote:

F/P açısından G2

İnç konusunu kafana takma hocam geniş ekran iyidir.Hatta alışınca ip5 oyuncak gibi gelir sana.

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.