Bildirim
★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★ (53. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
merhaba olay aslında çok basit ama malum toplama cihazların ana kartları sorunlu ve problemli olduğu için şebeke gelmiyor çünkü lg g2 lerde bir serisinde kronik genel bir sorun varmış zaten faturalı garantili olanlarda bile böyle yazılım sonrası şebeke gittiği şebeke sorunlarının olduğunu ben çok duydum lg servisleri bu durumda direk ana kartları değiştiriyor gerek bir zaat şahit olduğum durumlar var hatta bazı arkadaşlara yeni telefon bile verdiklerini duydum yada başka model yani kısaca sorunlu anakartlar lg servislerden toplamış özel bir yazılım yazarak bunları piyasaya yada birilerine artık burasını ben bilemem bu telefonları el altından birileri sunmuş garantisiz bir şekilde tüm olay bu arkadaşlar yani toplama cihazlar bir sebepten dolayı ana kartları bozulup tekrar kurtarılmış yeni bir telefon ile piyasaya sunulan cihazlardır ilerleyen günlerde her an kendiliğinden bozulabilir yada yazılım atıldığında şebekeleri gidebilir neyse çözüm yolu şebeke dosyasını değiştirdiğinizde algılıyor anakart
şimdi siz cloudy 2.2 desiniz demi direk yapmanız gereken linkdenhttp://forum.xda-developers.com/att-g2/general/lg-g2-att-qcn-file-t3000229
d800 qcn dosyasını indirin imei sıfırlama yapıp bu d800qcn yi telefona atın cihazı yeniden başlat imeili değiştir telefonu kapatın sim kartınızı takın çalıştırın büyük bir ihtimal gelecek ben öyle yaptım benimki d801 oldu için ben de d801 in qcn dosyasını atınca düzeldi eğer yine şebeke gelmez ise telefona d800 ün herhangi bir romunu kur buradanhttp://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G2%2FStock%2FAT%26T%2F
baktın rom sonrası yine gelmedi imeii null oldu hiç görünmüyor ise tekrar ls980 e dön cloudy d2.2 yi yükle imel sorunsuz şebeke ve internet kesin gelecektir dostum
hadi kalay gelsin benden bu kadar
-
Adam noktalama işaretlerine tepki olarak doğmuş... TDK'dan biri şu yazıyı okusa intihar eder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 22 Mayıs 2016; 21:32:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
LS 980 telefonumda akşam kartı çıkardım, diğer telefonda denemek için sonra geri taktım ve hat gelmedi .. sim kartı görmüyor cihaz .. iğne ile çıkardım acaba bir zarar vermiş olabilir mi ... kartı şifre sormuyor telefon kendi kendine şebekeye bağlanmaya çalışıyor ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elel -- 25 Mayıs 2016; 23:59:13 > -
Buraya ilgi kalmamış :) .. yeniden cloudy 2 .3.3 kurdum düzeldi telefon ... bu sefer de çift tıklama ekranı açmıyor .. -
3845#×980# yazin. Setting e tiklayin. Update touch frimwareye 3-4 kez tiklayin. 15 sn civari tuslar tepkimesiz kalabilir. Sonra ana sayfaya donun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ustam herşey çok güzel çalışıyor yalnız tek sorun cloudy yükledikten sonra recovery gidiyor bunu nasıl halledebiliriz cihazım ls980 -
-
arkadaşlar sorunu çözdüm eğer yazılım farklı model farklı hatası alırsanız LGUP_8974.dll isimli dll soyasını kullanın yeterli -
quote:
Orijinalden alıntı: elestirmen28
3845#×980# yazin. Setting e tiklayin. Update touch frimwareye 3-4 kez tiklayin. 15 sn civari tuslar tepkimesiz kalabilir. Sonra ana sayfaya donun.
Onu yaptım bir iki açıldı sonra gene olmadı arada bir oluyor ama nadiren .. -
Arkada?lar merhaba telefonum ls980 modeli cloudy 3.3 kurdum hersey iyi ama ?ebeke çok dalgalanyyor. Galiba .qcn dosyasy bulmam gerekiyor. Yardymcy olabilir misiniz? -
merhaba arkadaşlar ls980 cloudy 3.3 de mtk olarak ortam cihazı görmüyor pc de..dolayıısıyla dosyalara erişemiyoruz. daha önceki sayfalarda başka arkadaşlarda aynı problem olmuş sanırım. daha da başka bu problemle karşılaşan oldumu.. bunun çözümünü bilen yaşayan,mantık yürüten olabilirmi acaba. teşekkürler.. -
Usb hata açıklamayı açtınız mı?
öncelikle dikkate alıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.. evet hata ayıklama açık. kapatıp da denedim açık iken de denedim..pc ye bağlı degılken bile:
pc bağlantı/(mtk) ortam cihazı seçeneği seçilmiyor, diğer resim gönder , yada telefonu şarj edin seçenegı tıklanabiliyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozy59 -- 4 Haziran 2016; 12:24:51 > -
O zaman hard reset atmanızı öneririm recovery menüden.
recovery menuyede girmiyor nedense:) bana bu şekılde geldı telefon ,kendı çapımda araştırdım ama çözüm bulamadım. twrp yüklemeye çalışsam bı sorun çıkarırmı acaba.. genç degılım kafa basmıyor artık o kadar. telefon elımde kalmasın:) -
Cihazda cloudy rom varsa, zaten twrp var demektir.marketten quick boot programını indirin.o program ile recovery menüye girebilirsin.
cihazı anlayabilmek için bütün konuyu okumuştum... cihazda cloudy rom var 3.3 .. ama twrp yok recovery menusune girmek için tuş kombinasyonu yaptığımda ses kısma güç diümesi..stock recovery biraz gözüküp sonra siyah ekranda kalıyor....söyledığıniz quıck boot programını yükledim onda da aynsını yaptı. yani girmedi:)
neyse problem büyük sanırım.. yardımcı olmaya çalıştığın için çok teşekkür ederim,işin rast gitsin kardeşim. sağolasın. -
genede telefon benim için benzin kapağı açılmayan ferrrari gibi şu an:) daha önce s4 vardı pil konusunda bu kadar iyi degıldi.. cihaz şu an çok hızlı ve stabil pil durumu da gayet güzel.. bir tek böyle bi sorun var işte... -
Ls980 olduğuna eminseniz,ls980 twrp yukleyebilirsiniz.cihaz toplama ise hiç bulaşmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X