Şimdi Ara

★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
11
Favori
46.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gLam

Arkadaşlar sakin olun.
    Konu cok basit. Öncelikle cihaz LS990 ve upgrade ile bu olmaz.
    Xda ya konu açmanıza gerek yok zaten hali hazırda 10larca konu var. Root ve root Explorer ile rahatça yapılabilir.

Saygılarımla.

Hocam arkadas arastirmadan etmeden biliyormus gibi ahkam kesiyor. Cevap vermeyecegim arastirmayi ogrensin.

Edit ozelligi var forumda bu arada. Tek mesajda tum hatalari soyleyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

quote:

Orijinalden alıntı: gLam

Arkadaşlar sakin olun.
    Konu cok basit. Öncelikle cihaz LS990 ve upgrade ile bu olmaz.
    Xda ya konu açmanıza gerek yok zaten hali hazırda 10larca konu var. Root ve root Explorer ile rahatça yapılabilir.

Saygılarımla.

Hocam arkadas arastirmadan etmeden biliyormus gibi ahkam kesiyor. Cevap vermeyecegim arastirmayi ogrensin.

Edit ozelligi var forumda bu arada. Tek mesajda tum hatalari soyleyebilirsiniz.

araştırmadan etmeden neyi nasıl yazdıgımı ne biliyosunda boş boş konusuyorsun... ?

senin gibi boş konuşanları bu forumda ben çok gördüm.

sen karşındakinin kim oldugunu bil öncelikle sonra çık konuş.

biz başka forumlarda yıllarca millete hizmet verdik anlatımlarımızdada herşeyi en ince detayına kadarda anlattık sizin gibi yarım yamalak bi anlatım yapıp üstüne birde millete afra tafra yapmadık çünkü geri dönüşlerin tamamı sorunsuz ve eksiksizce yapılmış teşekkür mesajlarıydı...

bişey biliyormuş havasına girip artis artis konusmana gerek yok 2 mesaj veya 3 mesajda bunu nasıl yapıcamı sana sorucak icazet alıcak değilim mesajların hiç biriside sapm mesaj degil forum kurallarınada uygun mesajlar işine bak millete afra tafra yapıcana...
    gereksiz gereksiz konusma sana burada ben bi laf etmedim ama zorla kendine bişeyler denip polemik çıkmasını istiyosanda git baskayısla yasa polemiğini seni kaale alıp ugrasıcak kadar zamanım yok zamanım olsa suan g3 ü çekmecede yatırıcama açar pc yi gerekli işlemleri yaparım kendi kafana göre takıl kural bellirle ancak forumda edit özelliği varmıs bilmiyordum bukadar senedir iyiki söyledin sen böyle devam et kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_s64 -- 11 Kasım 2015; 10:53:25 >

• Arkadaşlar 2 nizfe bu foruma emek vermiş yıllarını vermiş insanlarsınız. Sakin olun 2 bizi de ayrı ayrı seviyorum. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Sakin olun germeyin kendinizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2 hafta once CouldyG3 romu sizin tavsiye ve metotlarina gore kurdum. Fakat telefonda bi sikinti var. Telefon arama ekraninda yani cagri yapacagimiz yerdeki rehber cagri kaydi ekraninda donuyor. Oradan birini aramata calsinca takilma oluyor.
     ★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★

Resim linkhttps://store.donanimhaber.com/9a/4a/7d/9a4a7d3327ec9f6ec4ae9ccb75c4a4e0.png

• quote:

Orijinalden alıntı: s_s64

sen önce konusmasını ögren sonra adamlıgıma laf et haddini aşma terbiyesizlişk yapma klavyede adam olunmuyor...

senin gibi haddini bilmeyenler ancak kılavyede konusur...

adam bi konu açmış diye kendini padişah sanıyor birde türkce kaynakmış güleyim bare...

sen misket oynarken biz hspl yazıyorduk...

senin gibi kendini nimetten sayanlara ne söylesek boştur...

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1632904

Pencereyi kapa ?

Daha bir de sen mi sikayet ediyorsun? Neyse arkadas hasta galiba bisey demeyeyim

• Ortalık fena kizismis,mustafa sakin ol kardeş.deniz sende sakin ol.yakışmıyor ikinizede.

• Aynen
    Ne Mustafa ne de denize yakışıyor bunlar.
    Bizim size yakistiramadigimiz seyleri siz yapıyorsunuz.
    Emek Verdiğimiz forumu kendi kendimize daha kotu hale sokmayalım.

• haklısınız abiler birşey diyemiyorum biraz sinire kapıldık bu arada adım mustafa değil mert

arkadaş biraz daha üsluplu olsaydı daha iyi olabilirdi tabii ama neyse herkese de cevap vermemek lazım demek ki yapacak birşey yok.
  • uslubu bozan benmiyim sen ne konustugunun farkındamısın adabını takın benim asabımı bozma...

yazdıgın mesajlara bakıp utanmıyorsan ben sana ne diyeyim birde masum ayagına yatıyor benim yazdıgım mesajlarda ne var yüzüme karsı konusamican lafları klavyeden bol keseden yazma
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_s64

uslubu bozan benmiyim sen ne konustugunun farkındamısın adabını takın benim asabımı bozma...

yazdıgın mesajlara bakıp utanmıyorsan ben sana ne diyeyim birde masum ayagına yatıyor benim yazdıgım mesajlarda ne var yüzüme karsı konusamican lafları klavyeden bol keseden yazma

Madem her mesajında kendine bu kadar güvendiğini söylüyorsun adres atayım pmden? Boş boş konuşuyorsun hala konumu kirletme ötede oyna. Cevap vermeyeceğim diyorum hala saçma sapan yazıyorsun.

• arkadaşlar
    biraz sakin lütfen
    ikinizde forumda değerli kişilersiniz.
    yazdıklarınızı okudum. inanın fındık kabuğunu doldurmaz.
    ikinizde forumda insanlara yardım ediyorsunuz. ve değerli insanlarsınız.
  • D800'e yanlışlıkla D802 kdz yükledim şuanda tot ile dönmeye çalıştıgımda farklı cihaz modeli hatası veriyor nasıl çözebilirim
  • AutoREC TWRP LS980 dosyasını kurdum actım to recovery tıkladım yanlışlıkla telefon fastboot moda girdi dowland moda alamıyorum dowland mod görünüyor 2 saniye sonra fastboot moda geri dönüyor yardım edin lütfen başka kullanacak telefonum yok teşekkürler herkese
  • Cloudy G2 3.3 te twrp ile xposed kuramıyorum. arm sdk21 olanı flashlıyorum fakat telefon security error deyip kapanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar19694

Cloudy G2 3.3 te twrp ile xposed kuramıyorum. arm sdk21 olanı flashlıyorum fakat telefon security error deyip kapanıyor.

3.3 xposed uyumlu degil.

• merhaba arkadaşlar

benim lg g2 cihazım tot dosyası yüklemem lazım ilk önce arka kapağı acmadan önce d802 tot yüklemeye çaliştim %94 de hata verdi
    olmadı bi türlü sonra arka kapağı açtım LS980 Olduğunu gördüm
    bu konudaki tot romu yüklemeye çalişiyorum bu sefer cihaz d802 gözüküyor ne yapmalıyım lütfen yardım edermisiniz
  • Cihaz download moda girmiyordu d802 ye göre fastbot yaptım bundan kaynaklı olabilirmi bunu nasıl düzeltebilirim
    Yokmu yardım edecek bi hayır sever ALLAH rızası için4
  • quote:

Orijinalden alıntı: R e a L i z m

Cihaz download moda girmiyordu d802 ye göre fastbot yaptım bundan kaynaklı olabilirmi bunu nasıl düzeltebilirim
    Yokmu yardım edecek bi hayır sever ALLAH rızası için4

Yaptığınız işlemin düzenlenme yöntemi tekrar hex ile yapılmaktadır.

Bu işlem öyle Allah rızası için yapılacak bir işlem değildir.

Bir kardeşimizin başına gelmişti burada @minik73 hatırlamıyorsam 50$'a yapmıştık.

Saygılarımla.
  • gLam G kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim hocam

bu cihaz benim başıma bela oldu harbiden 550 tl ye 10 gün önce aldım
    dün ekran bozuldu 200 tl ekran takktım
    şimdide bu sorun için 50 dolar verirsem cihaz bana 900 tl ye mal olacak ne bahtsız bi adamım
  • quote:

Orijinalden alıntı: R e a L i z m

cevap için teşekkür ederim hocam

bu cihaz benim başıma bela oldu harbiden 550 tl ye 10 gün önce aldım
    dün ekran bozuldu 200 tl ekran takktım
    şimdide bu sorun için 50 dolar verirsem cihaz bana 900 tl ye mal olacak ne bahtsız bi adamım

Bahtsız bir adam değil dikkatsiz bir adamsınız.

Yapacağınız işlemi yapmadan önce ayarlar/hakkındaya girip baksanız şu anda böyle 1 sorunla karşılaşmamış olurdunuz.

Dediğim gibi çözümü var ama uzun ve zahmetli bir süreç. Anladıgım kadarıyla bu işlere yabancısınız dediğim yöntemi yapma şansınız fazla yok.

İnşallah halledersiniz.

İyi günler.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.