Şimdi Ara

Lg g2 ( ls 980 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle anlatacağım sorundan dolayı yardımcı olursanız çok memnun olurum.
    Benim sorunum telefonumu bir üst sürüme yüklemeyle alakalı.Cihazı yeni aldım sayılır.Alırken imei nosuna bakmamıştım sonradan netten kontrol ettiğimde trident a7 c.telefonuna ait olduğunu öğrendim.Dolayısıyla lg müşteri hizmetlerini aradığımda cihaza sahip çıkmadılar :)
    Cihazın ayarlarında lg g2 yazıyor ama,emin olmak adına kapağını zorlada olsa açtım ls980 yazıyordu hatta dahada emin olmak için recowery moda aldım model aynıydı.
    Netten araştırmalarım neticesinde cihazımın normal yollarla GÜNCELLEME ALAMAYACAĞINI ÖĞRENDİM.
    ----Acaba manuel olarak rom yükleye bilirmiyim.
    ----Yükleme sonunda imei silinirmi veya cihazda ( dokunmatik -ses-wifi v.d ) anormallikler olabilirmi.
    ----Performans açısından kayıp yaşarmıyım yoksa artısı olurmu.
    ----Ayrıca 4.5 g özelliği varmı gerçekten bu modelde varsa nasıl kullanabilirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

• Yardımcı olabilecek kimse yokmu hiç.
  • semerkent S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cihazınızın arka kapağında, dış tarafında LS980 mi, yoksa D802 mi yazıyor? Eğer D802 yazıyor ise, sizin cihaz LS980 bile olmayabilir. O cihazlar toplama oluyor ve gerçek modelleri bir türlü belli olmuyor.

TeamViewer'dan yardımcı olabilirim
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Tel no versem özelden ararmısınız yada siz yazın ben arayayım.benim için önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semerkent

Tel no versem özelden ararmısınız yada siz yazın ben arayayım.benim için önemli.

PM attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    pm attım.
  • Pm attım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pm attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semerkent

Pm attım.

PM attığınızı görebiliyorum zaten, her defasında buraya mesaj atmanıza gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.