Şimdi Ara

LG G2 Kulaklık Sesi Arttırma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG G2 telefonumdan çok memnunum ama benim için tek eksi yönü kulaklık sesi. İphone 5 kulaklığıyla çok iyi ses alamıyorum.

Android 4.4.2'den sonra 'snd_soc_msm_Taiko' isimli dosyayı da değiştirmek işe yaramıyor.

Telefonum rootlu. Telefona ROM atma dışında başka bir çözüm varsa bilen birinin yardımcı olmasını istiyorum :)

Şimdiden teşekkürler,

• benımde problem o kullaklık kulagımda durmuyor nasıl beceriyoruz benım kullakta durmuyor kulaklık
  • quote:

Orijinalden alıntı: satanpist

benımde problem o kullaklık kulagımda durmuyor nasıl beceriyoruz benım kullakta durmuyor kulaklık

Dostum benim sorunum o değil sadece sesi az çıkıyor onu sordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • google play de uygulamalar var ses yükseltici diye benim MTK telefonda işe yaramıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulobbo

google play de uygulamalar var ses yükseltici diye benim MTK telefonda işe yaramıştı

Bir türlü yükseltemedim şunun sesini :D Gerçekten biri yardımcı olsa büyük duamı alır :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sesten yana sıkıntım yok ama g2 kulaklığı kulakta durmuyor ona katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremocak96

Sesten yana sıkıntım yok ama g2 kulaklığı kulakta durmuyor ona katılıyorum.

İphone 5 kullanıyordum daha önce onun sesiyle kıyaslama yaptıgımda çok vasat. O yüzden soruyorum çözümü vardır illaki
  • Arkadaşlar biri yardımcı olsun lütfen telefondan adam gibi müzik dinlenmiyor :)
  • Poweramp kullan :D sagir biri olarak sesleri ekolayzirdan yukselterek dinleyebiliyorum :D lg g2 kulakliginin kulakta durmadigindan yakinan arkadaslar onun çozumu şu kulakligi arkadan takacaksiniz. Demek istedigim şu jaki telefona takip kablonun 2 kabloya ayrildigi yer ensenizde olacak kulakligi oyle takacaksiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.