Bildirim
LG G2 KILIF
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.n11.com/lg-g2-kilif-lux-deri-pencereli-yan-kapak-koruma-P24570218
ya da
ebaydan alışveriş yapıyorsan,
http://www.ebay.com/itm/ID-card-Wallet-pu-leather-purse-pouch-case-cover-quick-window-screen-for-LG-G2-/151262711222?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item2337f5cdb6
ben cüzdan tipi kullanıyorum, biraz kalın oluyor ama özellikle yazın, bir kredi kartı, biraz para, kimlik kartı koyuyorsun cüzxdan derdi ortadan kalkıyor.
-
Spigen on numaradır, buff tak bide sonra savaşa gitsen birşey olmaz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ebay'den cüzdan kılıf alabilirsiniz Türkiyedekilerin 3-4 katı ucuz.. -
ebay'den hiç alışveriş yapmadım nasıldır güvenilirmi? ürüne ne kadar sürede elime ulaşır? -
Kardeş g2 için buff ekran koruyucu demişsin ancak internetteki yorumlarda buff samsung s4 için çıkardığı koruyucuyu adını değiştirip lg g2 için de piyasaya sürdüğü söyleniyor. Sen bizzat kullanıyor musun yoksa sadece tavsiyede mi bulundun? -
quote:
Orijinalden alıntı: scdewils
ebay'den hiç alışveriş yapmadım nasıldır güvenilirmi? ürüne ne kadar sürede elime ulaşır?
Odemeler paypal ile yapildigindan guvenli. Egerki yuzdeleri yuksek (%90+) saticilardan alirsan sorun cikmaz. Zaten takipten kargolandiyi gordukten sonra rahat ol. Zaten aliciyi destekliyor ebay. Magdur etmemeye calisiyor.
Kargolar bedava olunca 20 gune uzuyor. En erken 18 en gec 35 gunde teslim aldim.
Kargo ucretli urun alnadim hic ne zaman gelir bilemiyorum.
Turkiyeye gelince ptt kargoyla geliyor. Yine kargo parasi yok.
quote:
Orijinalden alıntı: coolsweetboy
Kardeş g2 için buff ekran koruyucu demişsin ancak internetteki yorumlarda buff samsung s4 için çıkardığı koruyucuyu adını değiştirip lg g2 için de piyasaya sürdüğü söyleniyor. Sen bizzat kullanıyor musun yoksa sadece tavsiyede mi bulundun?
Tavsiye ettim, hic duymadım boyle saçma birşey
kardeş ben 18 gün bekleyene kadar yine kırarım o telefonu birde en erkeni demişsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X