Arkadaşlar merhaba, yeni aldığım LG G2'ye bugün gittim tempered glass ekran koruyucu taktırdım. Ekranın ortasında hafiften sanki böyle çoooook az darbe almış gibi bir görüntü var(yani demek istediğim ekranın bir kısmı, küçük bir yerde öyle bir görüntü kirliliği var ekran açıkken görünmüyor, darbe falan almadı telefon tabiki, ancak görüntü öyle işte), baloncuk falan değil yanlış anlaşılmasın. O sizce zaman geçtikçe bir problem oluşturur mu?
Şimdi ise telefona kılıf almayı düşünüyorum. Açıkçası aklımda 2 seçenek var: 1- Orijinal Slim Spigen LG G2 kılıf. Bunu düşünme sebebim çooook sağlam olması ancak bunu taktığımızda telefonun kibarlığından, tasarımından, ağırlığından ödün vermek zorunda kalıyoruz. 2- 10-15 TL'lik basit şeffaf ekran koruyucuları. Bunu düşünme sebebim ise telefon yine ince kalıyor kibarlığı, tasarımı fazla etkilenmiyor ayrıca bir hoş duruyor telefon. LG G2'nin en büyük problemi ekran olduğunu biliyoruz onu zaten tempered glass ile bugün hallettim diye düşünüyorum. Şuan arka tarafı düşündüğümde, bu şeffaf çok fazla sağlam olmayan yeterli olur mu? Az çok fizik bilirim en çok kuvvet köşelere gelecektir köşeleri falan iyi korur mu?
Sonuç olarak hangisini tavsiye edersiniz? Neden?
Arkadaşım ekran koruyucu kullanıyormuşsun g2 ekranının şimdiye kadar çizildiğini hiç duymadım. Tabi sağda solda masalarda yerlerde yüzüstü bırakıyorsan ona bişey diyemem. Ben şahsen kullanmıyorum, yeni nesil ekranların çizileceğinide pek sanmıyorum. Üstelik deneyimlerimden elde ettiğim ama kesin olarak iddaa edemeyeceğim durum şu ki; ekran koruyucuların ekranı bozduğu, ve dokunmatik kalitesini çok düşürdüğünü tahmin ediyorum. ekran koruyucu yüzünden bundan önceki cihazlarımdan 2 tane bozulmuş ve başka bir arkadaşın tavsiyesiyle ekran koruyucusu kullanmamaya başladım ve bir dahada başıma böyle bir iş gelmedi.
Kılıf sorarsan ucuz kılıfların çoğunu denedim ve ne tozdan nede darbeden kaçırabildim. En iyisi yinede spigen ve şuan orjinalini aratmayan çakmasından kullanıyorum. Yanlız spigende yaşadığım bir kaç sorun yok değil. birincisi kılıfı çıkarmak tam işgence neredeyse kasıntıdan ekranı patlatıcam. telefon bir okadar strese uğruyor. İkincisi ise şarj ve kulaklık giriş yerleri orjinal aksesuarlara göre dizayn edilmiş ve 3,5 luk auxlara kılıfı çıkarmadan bağlayamıyor. Geniş gövdeli şarj aletleriyle şarj edemiyorum. Bunları göze ardı ettiğin zaman, kaç lira olursa olsun spigenden başka kılıf almak israftan başka birşey olmaz.
Ekranı mı bozuyor neden ki? Dokunmatik kalitesini falan düşürmedi aynı tıkladığımda bir sorun yok. Kılıf konusunda ise ne alıcam hala kararsızım Spigen de telefonu çok kabalaştırıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme