Bildirim
lg g2 kablosuz şarj özelliği
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aga uyarda telefonun kasayı açman gerekir değermi?
yada açmadan kap ile kullanabilirsin bak o olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetugur152
Aga uyarda telefonun kasayı açman gerekir değermi?
yada açmadan kap ile kullanabilirsin bak o olur.
hocam bu gösterdiğim modelde kasayı açmaya gerek var mı ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sanirim almak istedigin urun bu videodaki gibi birsey. onun icin ya bataryanin ustune koymali yada bir kap ile kullanmalisin
https://m.youtube.com/watch?v=vnNG7WWvojc
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi dönem kullandım, telefonu sökmeye gerek yok, kılıf ile telefon arasına koyuyorsun. Tek kötü yanı telefonu normalden yavaş şarj ediyor -telefona zararı olmaz- ancak sık sık otg ile Flash taktığım için arkadaşıma hediye ettim.
quote:
Orijinalden alıntı: TuRkiShCowboy
Bi dönem kullandım, telefonu sökmeye gerek yok, kılıf ile telefon arasına koyuyorsun. Tek kötü yanı telefonu normalden yavaş şarj ediyor -telefona zararı olmaz- ancak sık sık otg ile Flash taktığım için arkadaşıma hediye ettim.
hangi marka, model hocam?
Qi gibi markaydi, şarj cihazını ve pedini toplamda 10 15 lira gibi bişeye almıştım aliexpress den
quote:
Qi gibi markaydi, şarj cihazını ve pedini toplamda 10 15 lira gibi bişeye almıştım aliexpress den
hocam varsa linkini alabilirim
Malesef link yok elimde.
quote:
Malesef link yok elimde.
hocam aliexpress'ten sipariş geçmişine bakabilirsiniz, ha yoksa canınız sağolsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X