Şimdi Ara

LG G2'im havalara girdi sarjı yiyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ben telefonu 2. El aldim. Telefonu ilk aldigimda resmen sarji bitmiyordu ama aradan 2 hafta gecti suan telefonun sarji dakikada 1 azaliyor. Ben telefona dokunamiyorum.
    Birakin veriyi 3g bile acik degil.
    Oyun oynamiyorum
    Durmadan elimde dolastirmiyorum
    Parlaklik %50nin uzerine cikmiyor.
    AMA BU TELEFON SARJI YIYOR!
    tek yaptigim evden cikarken poweramp programiyla okula gidene kadar muzik dinlemek ve yolda twittere girmek gelirkende ayni sey. Yol 1 saat suruyor. Ama eve gelince sarj %30 belki daha az. Ne oldu yahu?
    Telefon orijinal ve rootsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam benim note 2 de aynı durumda yaklaşık 1 haftadır. Hatta forum da konulara bakarsan bir kaç tane daha aynı sorundan farklı marka ve model cihaz sahipleri şarj konusunda sıkıntılı ne hikmetse. Ben ne interneti ne de diger ayarları hiç kapatmıyorum dolu dolu 1 gün gidiyordu en kötü 20 saat falan son 1 haftadır cihazda şarj da anormallik var hatta dün fabrika ayarları wipe vs. falan yaptım ama hala aynı bu sorun aslında benim cihazda gördügüm cihaz uyku moduna geçmiyor gibi pil istatisliklerine baktıgım zaman ekran kısa kısa ama sık sık uyanıyor.

• Ben cozdum durumu. Sarjda uzun sure kaliyor sindire sindire sarj oluyor. Bir de ekran duvar kagidini siyah yaptim baya gidiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 su kaçtı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.