Şimdi Ara

LG G2 ile Sennheiser CX 300II uyumlumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cx300 II almayı dusunuyorum . lg nin quad beatlarını çok kalitesiz buldum açıkçası. G.m discovery elite nin bile kulaklıkları lg g2 nin quad beat larından daha güzel. Yani bass olarak. Ses kaliteside bi o kadar güzel.

CX 300 II alıp g2 de test eden arkadaşlar varsa buraya yorum atmaları rica olunur. Çünkü bazı kulaklıklar bazı telefonlara uymuyor yani cızıltı yapabiliyor. Örneğin Quad Beat 2 ler s4 lerde cızıltı yapıyor

• Uyumlu kardeşim ben 1 yıldır kullanıyorum sorunzsuz. Yalnız kulaklıkta mikrofon yok sanırım kulaklıkla konuşurken telefonu ağzına yaklaştırman lazım karşındaki anlamıyor yoksa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fredegar kullanıcısına yanıt
    O sorun değil hocam. Özel eq ayarıylamı kullanıyorsunuz yoksa diğer otomatik ayarlarla mı?
  • Kulaklik gercekten zevk meselesi quadbeat2 lerin sesine hayranim ~

• HumWE kullanıcısına yanıt
    Yapmayın hocam hiç beğenmedim ben. Discovery elite nin kulaklıkları bile daha iyi yani bass açısından. Tizdede aşağı kalır yanı yok gerçi. Hele sony nin xperia serisinin yanında verdiği kulaklıklar yokmu acayip bass vuruyor. Ve sesi gayet kaliteli ve yüksek. Hele koruma ızgaralarını çıkardığınız zaman diyosunuz ki 'bundan daha iyi kulaklık olamaz beats te neymiş' diye ama tabi denemeden bilemessin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert535 -- 29 Aralık 2014; 18:55:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert535

Yapmayın hocam hiç beğenmedim ben. Discovery elite nin kulaklıkları bile daha iyi yani bass açısından. Tizdede aşağı kalır yanı yok gerçi. Hele sony nin xperia serisinin yanında verdiği kulaklıklar yokmu acayip bass vuruyor. Ve sesi gayet kaliteli ve yüksek. Hele koruma ızgaralarını çıkardığınız zaman diyosunuz ki 'bundan daha iyi kulaklık olamaz beats te neymiş' diye ama tabi denemeden bilemessin :D

Bak zaten yazdim zevk meselesi sana farkli bana farkli , bass diyorsun ben detay ararim onuda bunda buluyorum elimde bunun harici 3~4 kulaklik var muzigine gore degisirim ama bu net ve detay istedigim zaman cok iyi geliyor, bass icin sonyler iyidir elimde var neyse iste böyle :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.