Şimdi Ara

LG G2 için Sıcak Fırsatlar (804. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.225
Cevap
145
Favori
970.203
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n11 e girdim şipşak indirim 50 TL dedi. altında da 30 dakika sayacı başladı. kalıcı olsaydı iyidi aslında :) şu an alışveriş yapacak varsa n11 hesabımı verebilirim.
  • gittigidiyor'daki idealseçimden cuma günü siparişi geçtim hala kargo bekleniyor diyor normal mi acaba ?
  • şuan için nerede var uyguna garanti için hangi firma almalıyım delta filan lg telefonlarına en iyi servisi hangisi sağlıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BrooklynDecker

quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

Arkadaslar 32gb delta garantili renk farketmez
    En ucuz nereden alabiliyoruz.cek puan vs kullanarak yazabilirmisiniz

http://www.n11.com/lg-g2-d802-32-gb-cep-telefonu-beyazsiyahgold-P22652647 buyur hocam 1.179tl urun 111tl de n11 indirimiyle sana 1.067tl + 6tl(kargo) ya gelir en ucuz bulabildigim budur.

aman arkadaşlar bu adamlardan uzak durun kayıtsız satıyor.haftalarca oyalayıp imei kaydını yapmıyor. bir şey olmaz öyle kullan bile dedi yeni telefon iade ettim. ille de alacaksanız almadan sorun kayıtlı mı yoksa sonra mı yapacaksın diye. sonra yapacağız derse hızla kaçın

O zaman 55 bin tl cezayi yer oturur

n11 hala izin veriyor. adamlara diyorum neden kaçak telefon satışına izin veriyorsunuz.dinliyorlar. şikayet etmek lazım aslında varsa vaktin macera arıyorsan denemesi bedava

Maceralik bisey yok hocam fatura tarihinden itibaren 15 is gununde yani 3 haftada kayit olmadiysa btk ya fatura fotokopinle dilekceyi goturuyor yada gonderiyosun eger adamlar basvurmusta btk almamissa hemen hallediyolar adam basvurmamissa ceza ihbarnamesini yolluyor sen ugrasmiyosun satici ve italatcisi ugrasiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 2 gün içinde acil telefon edinmem lazım 1 haftadır araştırıyorum ama istediğimi bir türlü elde edemedim :)

World kartım var 32 GB beyaz almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekmez

arkadaşlar idealçarşımın telefon numarasını bilen var mı acaba?

2125261995
  • quote:

Orijinalden alıntı: madhane

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BrooklynDecker

quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

Arkadaslar 32gb delta garantili renk farketmez
    En ucuz nereden alabiliyoruz.cek puan vs kullanarak yazabilirmisiniz

http://www.n11.com/lg-g2-d802-32-gb-cep-telefonu-beyazsiyahgold-P22652647 buyur hocam 1.179tl urun 111tl de n11 indirimiyle sana 1.067tl + 6tl(kargo) ya gelir en ucuz bulabildigim budur.

aman arkadaşlar bu adamlardan uzak durun kayıtsız satıyor.haftalarca oyalayıp imei kaydını yapmıyor. bir şey olmaz öyle kullan bile dedi yeni telefon iade ettim. ille de alacaksanız almadan sorun kayıtlı mı yoksa sonra mı yapacaksın diye. sonra yapacağız derse hızla kaçın

O zaman 55 bin tl cezayi yer oturur

n11 hala izin veriyor. adamlara diyorum neden kaçak telefon satışına izin veriyorsunuz.dinliyorlar. şikayet etmek lazım aslında varsa vaktin macera arıyorsan denemesi bedava

Maceralik bisey yok hocam fatura tarihinden itibaren 15 is gununde yani 3 haftada kayit olmadiysa btk ya fatura fotokopinle dilekceyi goturuyor yada gonderiyosun eger adamlar basvurmusta btk almamissa hemen hallediyolar adam basvurmamissa ceza ihbarnamesini yolluyor sen ugrasmiyosun satici ve italatcisi ugrasiyor

Bu arkadaşlardan 4 telefon aldım hepsininde kaydı sonradan yapıldı. Şimdi 5. yi de aldım. Bir sorun olacağını sanmıyorum.

• şimdi n11 den sipariş geçtim idealçarşım'dan. şipşak 50 tl indirimiyle 1129 oldu. 111tl de n11 bonusu gelir.408k ve şarjaleti tr uyumlu diyor satıcı ama bakalım inş sorunsuz ulaşır elime
  • arkadaşlar lg g2 32 gb'lik modeli güvenilir ve ucuza alabileceğim site var mı ? alıpta sorun yaşamayanların önerisiyle almak isterim.
  • Beyler basari garantili mi almak mantikli yoksa delta mi ? Acil alicam yardim edin.

• Arkadaslar merhaba
    en uygun ve guvenilir site hangisisidir ?
    Nereden almami onerirsiniz ?
    Renk olarak gold ve beyaz arasinda kararsizim sizin oneriniz hangisisidir ?
    Gold renginde soyulma vs olan var mi ?
    Arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirim

• xxxjokerxxx kullanıcısına yanıt
    Başarı varken Delta nın adı anılmaz deseyem uygun mudur :)
    Aradaki fiyat farkına bağlı. 150-200 ₺ fark varsa, LG garantili alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSeldon -- 9 Eylül 2014; 2:07:32 >
  • ozman rica etsem bu ilan için yorum alabilir miyim?

http://www.n11.com/lg-d802-g2-16-gb-lg-turkiye-basari-brightstar-garantili-P24518274

@Ju3x @HSeldon
    Yorum şu.
    Servise gidebilir ihtimali ürünü çöpe atma ihtimalin çıkma ihtimali varsaaa ki.
    Delta nemlenmiş diyip git nereye şikayet edersen et diyen bir firma :)
    Delta oooooo diyenler Deltayı bilmeyenler :)

Ben SEADATE HDD almıştım Delta Garantili Vatandan...
    Sonuç beni ve vatanı nasıl dolandırdığını anlattı yüzüme :)
    İyiki ADANA daydım.İSTANBUL da olsam o tlf a bakan ve dalga geçen kişiye tlf nu yedirmeye gitcektim çünkü :)
    Olay şuydu 5 yıl garantili kocaman yapışkan reklam.Sonuç garanti kağıdında ürün 5 yıl garantili 2 yıl türkiye garantili falan.
    HEr zaman tüketici lehine işler.
    Vatanda ilk banane ben 2 yıl bakarım falan dedi üreticiye gönder.
    Yada git tüketici hakem heyeti kağıt getir.
    Mağaza önünde parçalıcaktım ve video çekip youtube koycaktım ki yetkili dedi çek verin haklı adam.
    Ürünü aldıranda şuan vatanda çalışan bi akraba düşün :)

DELTA ne olursa olsun pişmanlıktır.
    Resmi ithalat ve servisi avucun gibi bilmiyorsan bilsende pişmanlıktır :)
    Tlf na 1000 lira üstü veriyorsan ya kasko yaptırcan yada Resmi Firma Yetkili Garantili ürün alcan...
    Sonuç LG Türkiye den şaşma.

Forum ucuzluk avcısıdır kapılma.
    Kafan rahat etsin yarı yolda kalmaz cihaza bir bardak soğuk su içmezsin :)
    Soğuksu içenler de Resmi Türkiye Garantili üründen şaşmaz :)
    Şikayet var okumanı tavsiye ederim azcık :)

ÖNEMLİ NOT:
    İthalatçı Firma Garantisi SATANA KADARDIR... :)
    Garantisiz ürün aldığını düşünerek al :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ju3x -- 9 Eylül 2014; 3:00:41 >

• 16 gb ların fiyatını bilmiyordum. Biraz baktım. Delta garantili 1089₺, Başarı garantili 1239₺.
    Ben olsam Başarı garantili olanı alırdım. 150₺ için güvenilir garantiden vazgeçmeye gerek yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSeldon -- 9 Eylül 2014; 3:12:45 >
  • Ayrı ayrı yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim.Son olarak ilandaki kişiden almayı düşünüyorum pek anlamadığım ve internetten alışveriş yapmadığım için soruyorum ilanda bir anorrmallik veya alma denecek bir durum var mı?Eğer yoksa nasipse yarın siparişi vericem.
    http://www.n11.com/lg-d802-g2-16-gb-lg-turkiye-basari-brightstar-garantili-P24518274

@HSeldon @Ju3x
    N11, Gittigidiyor mantığı ile çalışır.
    Ürün eline geçer sen onay verirsin, satıcıya öyle para aktarır :)
    Sorunda düzeltmek zorundalar.

Biz market alışverişini bile netten yapan insanlarız düşün gerisini :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

N11, Gittigidiyor mantığı ile çalışır.
    Ürün eline geçer sen onay verirsin, satıcıya öyle para aktarır :)
    Sorunda düzeltmek zorundalar.

Biz market alışverişini bile netten yapan insanlarız düşün gerisini :)

Yardimin icin saol hocam.verdigim linktekini nasipse almayi dusunuyorum.Insallah bir sorun aksilik cikmaz.Peki seriler hakkinda bilginiz var mi ?

Seriyi bilenlere sorcan :)
    Biraz forum okuman gerekcek...
    Yada soru sorup beklicen.
    Seri olayı biraz efsane ama :)
  • 
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.