Şimdi Ara

lg g2 güncelleme sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sessiz modda alarm nasıl çalacak bende ses çıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• C0mU kullanıcısına yanıt
    Sessizde çalması için telefonu Rahatsız Etmeyin (Sessiz) moduna alıyoruz. Sonra Ayarlar > Ses > Uygulamalar menüsünden Saati bulup yalnızca öncelik olarak ayarlıyoruz. Sonra ses açma veya kısma tuşuna basıp ÖNCELİĞİ seçiyoruz. Böylece telefon sessizde olsa bile çalar saat çalıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Sessizde çalması için telefonu Rahatsız Etmeyin (Sessiz) moduna alıyoruz. Sonra Ayarlar > Ses > Uygulamalar menüsünden Saati bulup yalnızca öncelik olarak ayarlıyoruz. Sonra ses açma veya kısma tuşuna basıp ÖNCELİĞİ seçiyoruz. Böylece telefon sessizde olsa bile çalar saat çalıyor.

Benim cihazın ame normal olarak bana gelmedi güncelleme yalnız lgfirmware den ne indircez kurnaz 32 gb benim cihazın yardımcı olabilirmisiniz güncelleme konusunda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smtzngn

quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Benim cihazın ame normal olarak bana gelmedi güncelleme yalnız lgfirmware den ne indircez kurnaz 32 gb benim cihazın yardımcı olabilirmisiniz güncelleme konusunda?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104347253

Bu konudaki adımları uygulayarak herhangi bir ülkenin kdz romunu indirip kurun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.