Şimdi Ara

LG G2 Ekran Kilidi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefona ekran kili koyduğumda bütün çeşitleri denedim. Arada bir kilidi açtıktan hemen sonra kendini kapatıp acıyor telefon nedenini bilen var mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alucard:.

arkadaşlar telefona ekran kili koyduğumda bütün çeşitleri denedim. Arada bir kilidi açtıktan hemen sonra kendini kapatıp acıyor telefon nedenini bilen var mı acaba ?

Telefonu sifirla battery guru da supheleniyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feylezof77

quote:

Orijinalden alıntı: Alucard:.

arkadaşlar telefona ekran kili koyduğumda bütün çeşitleri denedim. Arada bir kilidi açtıktan hemen sonra kendini kapatıp acıyor telefon nedenini bilen var mı acaba ?

Telefonu sifirla battery guru da supheleniyorum

nasıl sıfırlayacağım
  • Ayarlar/Genel/Yedekle & Sıfırla/Fabrika verilerine sıfırla

bende de 2-3 kez şöyle bir sorun oldu, telefonla görüşme yaptıktan sonra ekran kararıyor, arka tuşuna basık tutup tekrar açmak zorunda kalıyorum, yarın teknosa'ya götürücem. Birde sesi çok açınca hafif cızırtılı geliyor ses. Sizde de böyle bir sorun var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavy79

Ayarlar/Genel/Yedekle & Sıfırla/Fabrika verilerine sıfırla

bende de 2-3 kez şöyle bir sorun oldu, telefonla görüşme yaptıktan sonra ekran kararıyor, arka tuşuna basık tutup tekrar açmak zorunda kalıyorum, yarın teknosa'ya götürücem. Birde sesi çok açınca hafif cızırtılı geliyor ses. Sizde de böyle bir sorun var mı?

Hoparlör max seviyede kalitesiz müzik hafif cızırdama var, iphone da da max yapınca oluyordu hep 1 tık altında kullanırım ben.
  • quote:

saol kardeş. Sorun cözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alucard:. -- 11 Kasım 2013; 17:56:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Hoparlör max seviyede kalitesiz müzik hafif cızırdama var, iphone da da max yapınca oluyordu hep 1 tık altında kullanırım ben.

Edindiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum, resetleme sorununun nedeni Gmail 4.6 sürümünden kaynaklıymış. GMail güncellemesini kaldırınca artık resetleme yapmıyor...

http://forums.androidcentral.com/verizon-lg-g2/319854-verizon-lg-g2-gmail-4-6-update-crashing-swipe-unlock.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • heavy79 H kullanıcısına yanıt
    peki ekran kararmasına bir çözüm bulabildin mi acaba bende de var aynı sorun reset atmama rağmen düzelmedi yardımcı olursanız sevinirim
  • bende onu fark ettim arada bug a giriyor biri beni ararken ekran siyah kalıyor
  • Bende de daha farklı bir sorun var ekran kilidi 5sn olarak ayarlı fakat ekran kilidi otomatik olarak aktif olmuyor . nedendir bilen varmı arkadaşlar.
  • Ben de telefonu alalı 1 ay oldu,ekran kiitlendikten sonra kararıyor (tuşlar filan çalışıyor sesler geliyor ) arka tuşla resetleyene kadar kendine gelmiyor ki arka tuşla resetlemek de baya zor oluyor ekran olmadan.Var mı bir bilgisi olan ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakyldz B kullanıcısına yanıt
    bazen çok deli buglara giriyor biri beni aradğında telefonu cebimden çıkartırken elim mesaj ile reddetme deymiş orası öyle kaldı telefonu açamadım algılamadı ondan sonra ki hareketleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.