Şimdi Ara

LG G2__dRoİd_tÜrK_G_pRo_2_RoM_(HTC ONE M8e gectim konu kapandi)) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Navigation Bar - framework-res (200 dpi) : indirip deneyim dedim. Dosyayı kopyalayıp attığım anda telefon direk kapanıp açıldı. ancak bootloop 'da kaldı. Açılmadı cihaz. Sabahın 4 ünde yeniden rom kurmak zorunda kaldım. Yani daha aşağıdaki işlemi yapamadan kapandı tel. Diğer denemek isteyenler yapmasın diye yazıyorum. Sizde üst mesajınızda bunu not olarak belirtirseniz iyi olur.

NOT:Root explorer ile system/framework içine kopyalayın permisson ayarlarını rw-r-r yapın yeniden başlatın.(sistem dosyasını silmeden kopyalama işini yapın yoksa telefona baştan rom kurmak zorunda kalacaksınız)
  • Droid ne oldu bizim rom yaa nerede kaldı bide bunu deneyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_can_2

kitkat ses yükseltme modu eklendi arkadaşlar deneyebilirsiniz.

ses yükseltmeyi denedim oldu sağolun.Ancak ses ayarı biraz fazla olmuş netlik bozuluyor doğal olarak
  • Ses yükseltme işlemini yaptım sayende telefon brick oldu.Sen bu işlemi denemeden burayamı yazıyorsunya.Napıcam ben şimdi.Telefonde cvw filanda yüklü değil.Hard reset atıyorum işe yaramıyor.Telefon kapanmıyorda sürekli logoda kaldı.Senin gibi insanları bu forumda neden izin veriyolar paylaşım yapmanı.Delircemya.
  • xbora55x X kullanıcısına yanıt
    logoda kalıyor ıse sıkıntı yok
    usb yı telefona baglayın logodayken

power tusuna uzun basın telefon kapanıcaktır
    daha sonra power+ses acmaya basınca download modda acılacaktır

oflıne stok rom yuklemeyle yenıden rom atın
  • Romu indiriyorum ozamn düzelirmi? Neden brick oldu bu telefon anlamadım.Dediğin dosyayı etc klasorune kopyaladım oldu.Telefonu yeniden başlattım logoda kaldı ole.
  • xbora55x X kullanıcısına yanıt
    Sadece ses dosyasini degistiriyorsun bu degisimde de telefin brick olmaz egerki yapmasini bilmiyorsan yapmayacaksin yapacaksanda ogrenip ondan sonra yapacaksin kullandigin cumlelere dikkat et seviyeni dusurme yaptigin hatayi baskalarina yukleme haddini bil tamammi kardesim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xbora55x

Romu indiriyorum ozamn düzelirmi? Neden brick oldu bu telefon anlamadım.Dediğin dosyayı etc klasorune kopyaladım oldu.Telefonu yeniden başlattım logoda kaldı ole.

Sadece ses dosyasini degistiriyorsun bu degisimde de telefin brick olmaz egerki yapmasini bilmiyorsan yapmayacaksin yapacaksanda ogrenip ondan sonra yapacaksin kullandigin cumlelere dikkat et seviyeni dusurme yaptigin hatayi baskalarina yukleme haddini bil tamammi kardesim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.