Şimdi Ara

lg g2 den sonra . lg g4 e geçmeye değermi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lg g2 telefon kullanıyorum, yıllardır beni çok güzel idare etti ama artık sıkıntı yaşatıyor sanırım telefon yaşlandı, 2000 tl ye kadar bütçe ayırdım sizce g4 doğru tercih olurmu yoksa başka bir telefonmu almalıyım, fikirleriniz için şimdiden teşekkürler

• experienced kullanıcısına yanıt
    biraz daha bekle g5 bir gör derim lg g2 hala iyi telefon
  • Dostum beklerim beklerim de telefon çok beklemez gibi g5 te 2000 tl den aÅŸağı gelmez gibi, g4 beni 1.5 - 2 sene götürsün gene taksitle alırım bir tel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değer
  • maddi durumun müsaitse değer
  • şirket kredi kartım var, 9 taksit alırım çok zorlamaz da almasına 3000 tl yede telefon alırım ama ihtiyacım yok çok yüksek donanımla tele, g4 hoşuma gitti. ithalat garanti alayım 1700 tl ye diyorum 100 tl de kılıf filan alırım 2 sene temiz, temiz kullanırım diye düşünüyorum. bizdeuygun diye bir yer buldum oradan alacağım ama daha hesaplı bir yer biliyormusunuz ?
  • 1 günlük kampanya vardı kliksada. 1669 lira. takip etmek lazım

g4 doğru tercih
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • G2 guzel g4te fiyatina gore oyle ama ben olsam subata kadar kasarim o zamanda z5 dusunurum g4 daha guclu ve daha uzun soluklu gider.butce 1500desen g4 derim ama 1900 2000 ise z5 dusunulmeli bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değmez,Sony'e bir göz at derim,hatta Samsung bile olabilir...
    LG çok bozdu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___General___

Değmez,Sony'e bir göz at derim,hatta Samsung bile olabilir...
    LG çok bozdu...

Bu yorumunuzu Lg'nin G serisi dışındaki modelleri için söyleseniz kabul edilebilirlik payı biraz var ama G serisi fiyat olarakta performans olarak son 3 yıldır rakip çıktığı tüm amiral gemilerinden bi tık üstün bence.
  • lg çok mu bozdu

en iyi ekran ve en iyi kamera. bozulmuş hali buysa.bide yağ gibi akan bir arayüz
  • bu arada shiftdelete de uzun kullanım testini izleyin z5 in. ekran ve kamera gene olmamış.ekran kaymaları vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLLibe

quote:

Orijinalden alıntı: ___General___

Değmez,Sony'e bir göz at derim,hatta Samsung bile olabilir...
    LG çok bozdu...

Bu yorumunuzu Lg'nin G serisi dışındaki modelleri için söyleseniz kabul edilebilirlik payı biraz var ama G serisi fiyat olarakta performans olarak son 3 yıldır rakip çıktığı tüm amiral gemilerinden bi tık üstün bence.

2000 TL Bütçe ile LG almak Ne yazıkki f/p olmuyor...
    1200-1500 TL arasında LG gayet tercih edilebilir bir marka ancak dediğim gibi,2000 TL'bütçe ayrılabiliyor ise farklı markalara yönelmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

lg çok mu bozdu

en iyi ekran ve en iyi kamera. bozulmuş hali buysa.bide yağ gibi akan bir arayüz

En basitinden,LG G2 ile G3'ü karşılaştırsanız bile farkı anlarsınız...Herşey kamera,ekran değil...

Gerek malzeme kalitesi,gerek kronik sorunlar bunu söylememde ki iki önemli ana etken...

• Hocam 1500 Tlye G4 almak var 1800 Tl'ye S6 almanın hiçbir mantığı yok 2000 TL bütçe ile G4'den daha iyi ne alabilirsiniz aradaki 500 liraya değecek bir telefon ne var piyasada şuan ?
  • arkadaşlar g4 aldım yanına güzel bi verus kılıf aldım + buff cam koruyucu aldım, hayırlı olsun inş 2 sene güzel güzel kullanırım
    edit: ehpsini 1600 tl ye aldım, 6 taksit yaptırdım. umarım sıkıntısız kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experienced -- 1 Aralık 2015; 14:44:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLLibe

Hocam 1500 Tlye G4 almak var 1800 Tl'ye S6 almanın hiçbir mantığı yok 2000 TL bütçe ile G4'den daha iyi ne alabilirsiniz aradaki 500 liraya değecek bir telefon ne var piyasada şuan ?

Aradaki fark,ikinci el satışlarında ki,Samsung bile bu konuda LG'Den önde,ve telefon'un kronik arızaları karşılanırken katlanabilir...

Yanlış anlaşılmasın ama 2000 TL Bütçe ile LG Tercih edilmez...
    Ha 500 TL'Ye ihtiyacın olur,fazlası gerekmez dersiniz,saygı duyarım...

• G3 kullanıyorum bundan 4-5 aydır. Ondan önce 2 sene s3 mini kullandım. Ne LG taraftarıyım ne Samsung ama ben sadece hemen hemen aynı özelliklerdeki, aynı kalitedeki iki telefondan birine 1500 vermek varken diğerine 1800 vermeyi doğru bulmuyorum. Ha diyorsanız ki benim param var kardeşim istediğim gibi harcarım keyfiniz bilir :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.