Şimdi Ara

LG G2 den İphone a geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hic iphone kullanmadim arkadaslar suan bu mesaji babamin telefonu s7 edge den yaziyorum yani s7 edge bile ilgimi cekmiyor sana bunu vereyim istersen dedi babam.Bi kere plus istemiyorum cunku ekrani cok buyuk bence gereksiz.Yani 2 model kaliyor 7 veya 6s alicam.Simdi ben hep iphone un home tusuna basmayi sevmisimdir 7 de galiba basilmiyor ayrica kulaklik girisi yok.Bazi donanimsal hatalarda cikmis galiba.7s i bekle demeyin cunku telefon ihtiyacim var.32gb bana yetiyor.Yani ya 7 32gb ya da 6s 32gb alicam sizce hangisi? Birde alacagim telefonu 2-2.5 yil kullanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iPhone 7 kullanıyorum lakin ne desem deneyim gibi olmaz. Teknoloji marketine gidin telefonları inceleyin karar verin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim son android telefonumda lg g2idi memlundum aslımda yiğene hediye ettim 6s aldım 4 ay önce çok memlunum eksi yönleri ios da var ama çok pratik kulanışlı çok hoşuma gitti 7 alıcaksan biraz bekle eksik yanları var son çıkan partileri alırsın sorun olmaz şubata kadar beklemeni tavsiye ederim iphone 7 ana konusunu incele derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.