Şimdi Ara

Lg G2 Camı kırılan çatlayan bakabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3-4 gün önce talihsiz bir şekilde telefon ekranı komple kırıldı çatladı dokunmatik çalışmamaya başladı bende aldım servisine götürdüm izmirde yaşıyorum bu arada. Servisi cam degişecek 500 Lira gibi bir fiyat çekti. Telefonculara güvenemedim servisine verdim kabul etmek zorunda kaldım 2 tane sorum olacak.

    Önceden camı catlayıp servise veren biri varsa aranızda acaba yapıldıktan sonra eskisi gibi iyimi telefon ekran ? Birde telefon herşeyi silipmi verdiler yani format attılarmı ? Acil cevaplarınızı bekliyorum.

    Edit: Bu ayın 8'inde vermeme rağmen hala gelmedi halbuki geçen pazartesi parçaların geldigini hafta sonuna kadar teslim edebileceklerini demelerine rağmen 1.5 hafta geçti üstünden ve 18 gündür serviste internette 4 dakikada takılan cam 18 günde takamadılar 5 para etmez servisleri oldugu kanıtlandı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A Natural Disaster -- 26 Eylül 2014; 12:19:36 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: climacoll7

    Arkadaşlar 3-4 gün önce talihsiz bir şekilde telefon ekranı komple kırıldı çatladı dokunmatik çalışmamaya başladı bende aldım servisine götürdüm izmirde yaşıyorum bu arada. Servisi cam degişecek 500 Lira gibi bir fiyat çekti. Telefonculara güvenemedim servisine verdim kabul etmek zorunda kaldım 2 tane sorum olacak.

    Önceden camı catlayıp servise veren biri varsa aranızda acaba yapıldıktan sonra eskisi gibi iyimi telefon ekran ? Birde telefon herşeyi silipmi verdiler yani format attılarmı ? Acil cevaplarınızı bekliyorum


    Fiziksel sorunlarda servis format atmıyor diye biliyorum.
    Ve servis yaptığı için eskisi gibi olur, olmaz ise cihaz değişimi istersin.
  • BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabın için. Bende fiziksel sorun diye format atmaz diye düşünüyorum ama ordaki bayana sordugumda belli olmaz kesin bişey diyemem dedi o yüzden sordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.