Şimdi Ara

LG G2 409K Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. 409K serisi LG G2 aldım sayılır. Yani kargoda şu anda. 409K kullananlar herhangi bir problemle karşılaştılar mı? 403K Serisindeki gibi sorunlar üst düzeyde mi bu seride de?



  • yok mudur bilen, gören, duyan?
  • Kardesim hersey cok guzel cok iyi de, birtek ahize ses problemi var, bazi gorusmelerimde karsinin sesi iyice boguk geliyo, kelimeler birbirine giriyor sanki.
    Ayni sekilde benimde sesim karsiya boguk ve uzaktan gidiyormus.
    Cogu zaman sikinti yok ama, gurultulu bir ortamda son derece onemli bir gorusme yapmam gerekir ve o anda sinir katsayimin uzerinde olursam kesin kirarim bu teli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce elime geçti telefon :D Bir arama testi yapayım ya ben genelde gürültülü ortamlarda konuşamam zaten umarım başka sıkıntısı çıkmaz. ölü piksel testi yaptım var mı diye yokmuş en azından bir konuda için rahat :D
  • Herseyden once en cok begendigim 3000 mah bataryasi sayesinde normal kulanimda tam 72 saati gormem oldu.tabi bunu ilk aldigim haftalarda gordum, su siralar maksimum 40 50 saatte bitiyor.yada daha kisa suruyor..isin acigi genel olarak memnunum.
    Fakat kendimede hep birazdaha bekleyipte 32 gb lik g3 neden almadim diyede sormuyor degilim.su anda 1350 liralar civarinda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası 2,5 yıl galaxy ace kullandıktan sonra gına gelmeye başladı o yüzden beklemeye tahammülüm olmadı :D ne zamandır kullanıyorsunuz acaba telefonu?
  • Yaklasik 1 aydir kullaniyorum, bendede galaksi ace vardi artik iyice donup duruyordu, helede onceden yukleyebildigim uygulamalari orn:face, whatsap gibi programlari artik yukleyemiyordum, yuklesem hafiza dolu diyordu.
    Bu tellerinde yakinda olacagi o, programlar gelisiyor gelistikcede boyutlari buyuyor, bu telefonlari en fazla 2 sene kullaniriz sonra malum.
    Eskiden nokia n73 um vardi.telefonu parcaladim kizdimda. Keske saglam olsaydi bunlari almaya gerek kalmazdi bile, tas gibi telefondu.:)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haha aynı kaderi paylaşıyoruz :D ben de galaxy ace i romlarla falan düzeltmeye çalıştım anca o şekilde whatsapp i sorunsuz bir şekilde kullandım :D Eski telefonların yeri başka ya. Artık telefonlar bizim değil de biz telefonlarınmışız gibi oldu. Düşürmemeye çalış, düzgün şarj et, pilini idareli kullan falan. Resmen onlar bizi yönetir oldu :D

    Hafıza kartı girişi yok diye 32 gb aldım telefonu da bakalım o da yetmeyecek gibi sanki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.