Bildirim
LG G2 32 GB 1.450 TL verilir mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
32 gb sa verilir belki 50 lira filan düşüğünü bulursun.Lg G2 o fiyata iyi bence -
Verilir tabiki. Nerede o fiyat ? Lg turkiye garantili mi ? -
32 GB N11 de hocam -
Cihaziyi fiyat dahada iyi,1450 ye daha iyisi yok.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
verilir o fiyata daha iyi bir telefon yok zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelde kızma ben 1650 aldım. Adam 1450tl alınırmı diyo yaw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solo__TuRk_- -- 27 Şubat 2014; 18:03:11 > -
memnun musun peki? eksik noktaları neler? -
Ne yalan söyliyim gerçektende memnunum eksileri var tabi uzun süreki kulkanımlarda biraz kasmalar oluyor can sıkacak kadar deyil ama 30 40 dakkalık oyun ve internet gezinirken olabiliyo ama şunusöyliyeyim benim kadar kimse yüklenmiyodur g2 ye inan bana azina ediyorum makinanın genede kendi kendine kapansın açılsın donsun felan yok 3 aydır kullanıyorum bikere bi skıntı oldu kapandı herhalde dedim başka Şarj cihaz kullanıyorum arada bir belki ondandır. Ve şunuda belirteyim telefonum şu anda tıkabasa dolu oyunla filimler uygulamalar resimler şuan hicbi sıntı yaşamıyorum bir eksisi daha var ona kamerada düşük ışıkta oluyor kasma tarzında oda gelcek olan güncellemeyle giderildiğini duydum. -
Verilir tabi ki.Bide lg ise. -
Verilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X