Şimdi Ara

★★★ LG G FLEX 2 ANA KONU ★★★ (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.715
Cevap
28
Favori
113.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 saat kadar%50, ondan sonra 3 saat falan %0(aksam) toplamda yaklaşık5 saat bu sekilde kullaniyorum. Cok nadir yazıları okuyamazsam tam parlaklik açıp isim bitince geri kapatıyorum. Cleanmaster tarzi programları hic kullanmadım. Bir defa yuklemistim nexus4 de. Daha beter olunca hemen sildim. Kesinlikle ise yaramadi ve daha da berbat etti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gun boyu parlaklik %50 kullandim. Benim evimde wifi olmadigindan 4g açık hep. Tarayici whatsapp gorusme sms ve fotograf goruntuleme yaptim. 1 saat kadar kulaklikla muzik dinledim. Su an %41 sarjim. 3saat 10dakika ekran süresi var. Mehmet Dağlı hocam siz oyun oynamiyorsaniz, arka planda degisik (istek disi) programlar calismiyorsa, telefonun cekim gucu ve wifi aciksa onun da cekim gucu gayette yuksek ise cihaziniz arizalidir. Servise verin derim. LG Türkiye garantili ise G5 veya V10 vermedikleri surece tamir istemenizi tavsiye ederim. Oteki turlu diger servislerdense hic yollamayin derim zira yazilim atip gönderirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_ozen0707

quote:

Orijinalden alıntı: hainadmin

Başka sarj aleti ile denedim bugün, neredeyse aynı kullanımda 3 saat ekran süresi var ve %40 daha bataryam var, vallahi 2 saat internetteydim, 1 saatte digitürkplay'de maç izledim, neyse bir daha kendi sarj aletiyle sarj etmem , denediğim sarj aleti ile 2,5 saatte sarj oldu, kendi sarj aleti ile 1,5 saatte sarj oluyordu.

edit:kullandığım sarj 1,5amper

bende telefonu 2 haftaya alcam hocam 1.5A 5v HTC şarj aletini şipariş edecegim siz baya 1.5A dan verim almışşınız sizce orjinalmidir iş görürmü ki?http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/htc-one-m8-sarj-aleti-216760851

ben de bu alet ile sarj etmiştim desire eye kullanıyordum ondan kaldı ama bu orjinal mi bilmiyorum ve zannetmiyorum daha pahalı olması lazım orjinallerinin, ama şimdi birşey deniyeceğim, hangi uygulamanın ne kadar ram harcadığına baktım bir tane uygulama 260mb ram harcıyordu(nba league pass uygulaması, nba maçlarını izlediğim, uygulamayı çalıştırmıyordum bile), arka planda harcadığı ram çok çok fazla, siz de bir kontrol edin bence. şimdi greenify kurdum, arka planda açık bütün uygulamaları kapadım, kendi sarj aletine taktım kurcalayacağım birazdan bakalım batarya ne durumda olacak.

• hainadmin H kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar etkili bir pil doldurucu istiyorsanız "SONY CP-AD2"yi deneyin. Kullanıp da, memnun kalmayan yok gibi. 30TL. başka yerlerden de, alabilirsiniz Teknosalardan örneğin.

http://www.hepsiburada.com/sony-cp-ad2-usb-ac-sarj-adaptoru-universal-micro-usb-kablo-ile-p-TELSARJSONYCPAD2?magaza=Al%C4%B1%C5%9Fveri%C5%9Fburada&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CjwKEAjw_oK4BRDym-SDq-aczicSJAC7UVRtmqO05-3PBZFFJnsnmpyMIwzwJraPzn1patg74n8TERoCRQ7w_wcB

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

Arkadaşlar etkili bir pil doldurucu istiyorsanız "SONY CP-AD2"yi deneyin. Kullanıp da, memnun kalmayan yok gibi. 30TL. başka yerlerden de, alabilirsiniz Teknosalardan örneğin.

http://www.hepsiburada.com/sony-cp-ad2-usb-ac-sarj-adaptoru-universal-micro-usb-kablo-ile-p-TELSARJSONYCPAD2?magaza=Al%C4%B1%C5%9Fveri%C5%9Fburada&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CjwKEAjw_oK4BRDym-SDq-aczicSJAC7UVRtmqO05-3PBZFFJnsnmpyMIwzwJraPzn1patg74n8TERoCRQ7w_wcB

http://www.teknosa.com/urunler/145054312/sony-cp-ad2-2-1a-usb-ac-adaptormicro-usb-kablo

hızlı şarj zarar verio hocam genelde biz 1.5 amperlere bakıoruz genelde..

• Şükür ki 5 saat ve ustu ekran suresini gordum, parlaklik otomatik 1,5 saat digiturkplay de birseyler izledim, 1 saat nba lp uygulamasindan mac izledim, 1 saat de youtube, geri kalani sadece internet kullanimi.hem de hizli sarji kullandim 1.5 saatte sarj etti ve 5 saat ekran suresi verdi çok şükür iste simdi hosuma gitti. Greenify uygulamasi ile butun uygulamalari uyuttum ve ayarlardan gereksiz sensorleri kapattim(arama gelince telefonu kulaga goturunce aramanin acilmasi vs.)

Murat hocam uygulamalar bolumunden ram kuanimini bir kontrol et ben o nba uygulamasinin 250mb ram harcadigini gorunce şok oldum..
    Bu mesaja eklenen görseller:

★★★ LG G FLEX 2 ANA KONU ★★★★★★ LG G FLEX 2 ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hainadmin -- 4 Nisan 2016; 10:10:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lg g2 g3 g4 şarj aleti usb kabloyla birlikte serviste 90tl. Sadece şarj aleti 50 kablo 40tl.

• Yavaş sarj hızlı sarj hiç fark yok. Dün hızlı sarj ile 3 saat 40 dk, Bugün yavaş sarj ile 3 saat 30 dk hiçbirşey değişmemiş aynı kullanım.

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    İlk şarjda farkettirmez hocam. 1 hafta denemeden sonra bende artış oldu.
  • Arkadaşlar gittide lg tr garantili flex2 1199tl
    GittiGidiyor
    LG G FLEX 2 H955TR 16GB CEP TELEFONU Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g-flex-2-h955tr-16gb-cep-telefonu-217196077

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetolmez

Arkadaşlar gittide lg tr garantili flex2 1199tl
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g-flex-2-h955tr-16gb-cep-telefonu-217196077

istanbulbilişim'den geçen hafta 32GB'lık modelini bu fiyata almıştım, ama baktım bitmiş maalesef oradaki stok.
  • Cihazi yeni alan arkadaslar sarj surelerini paylasirmisiniz

İstanbul Bilişim'den aldığınız Flex2 TR mi, ithal miydi 32GB'lik modelde ram 2GB mi, 3GB mi? Ayrıca Gitti Gidiyor'da telefon satanlar %10 mu, %13 mü komisyon ödüyorlar bilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

İstanbul Bilişim'den aldığınız Flex2 TR mi, ithal miydi 32GB'lik modelde ram 2GB mi, 3GB mi? Ayrıca Gitti Gidiyor'da telefon satanlar %10 mu, %13 mü komisyon ödüyorlar bilen var mı acaba?

2gb ram.

Peki TR mi, İthal miydi ek olarak kaç TL.'ye aldınız?
  • Bu cihazın 32 gb ve 3gb ram li olan modelini satan bir yer var mı halen bildiğiniz ? Yoksa mdirekt lg g4 almak fiyat farkına göre daha mı mantıklıdır ?
  • g3 g4 sarji kaliteli degil kendi sarjini bulmaya calisin yada note 4 sarji iyi

kendi kafanizdan element uydurmayin iskence cekmeyin hizli kaliteli kablo kullanin mutlaka

• Bu telefonda smart bulletin in pek bir faydasını göremedim. G3 kullanırken smart bulletin e google gazetelik haberleri ekleniyordu. Flex 2 de healt ve smart tips den başka birşey yok. Nasıl haber ekleyebiliriz

• Her ikisinide kullanmış biri olarak
    2 gb ddr4 ram ile 3gb ddr3 ramin arasında bir fark yok.3 gb ram li cihazlar sadece werizon cihazlarında var oda içinde bir sürü gereksiz programlar vs can sıkıcı bir durum.artı hardresetten sonra operatör ayarlarını yapmak gerekiyor.bence 3 gb ram li cihaz aramayın boşuna

• Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim hatam olursa affola
    Lg gflex 2 kullaniyorum 1 haftadir.hb dan ithalat garantili aldım.telefon performans ve tarz olarak çok iyi yanlız ekranda alt taraftan sarı leke oldugunu farkettim ve duz renk varken ekranda yakindan baktigimda nasil tarif ediceigimi bilmiyorum ama kirliymis gibi noktalar gorebiliyorum sordugumda bu ust seviye bi ekran oldugu icin boyle diye cevap aldim ekran daha canli oldugu icin sizdede boyle bi sorun varmi?

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.