Şimdi Ara

LG - DOA Değişimi Hakk. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
20.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Değişim onayı aşamasında zırt pırt ara bıktır hocam.

Yapıyorum inan hocam bugün 3 sefer aradım neler dedim banamisin demiyorlar
    En son kadın gidin thh ye o zaman dedi bende cihazı sizden aldım ordan değil falan derken kapattı deli kadın 😅😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bebetoca

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Değişim onayı aşamasında zırt pırt ara bıktır hocam.

Yapıyorum inan hocam bugün 3 sefer aradım neler dedim banamisin demiyorlar
    En son kadın gidin thh ye o zaman dedi bende cihazı sizden aldım ordan değil falan derken kapattı deli kadın 😅😁

Hocam madem bekliyorsunuz verin tüketici hakem heyetine bir yandan da dava süreci sürsün. Belki THH davası daha erken sonuçlanır para ödemek zorunda kalırlar :p

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• quote:

P.Tesi den beri doa değişim bekliyorum umarım bu hafta sonuna kadar sonuçlanır yoksa bi çılgınlık yapmaktan korkuyorum
    Bu mesaja eklenen görseller:

LG - DOA Değişimi Hakk.

ARKADAŞLAR BANADA DOA DEĞİŞİM ÇIKTI AMA BEN DEĞİŞİMİ İSTEMİYORUM BU SEBEPLE BU GÜN TÜKETİCİ MAKEMESİNE GİTTİM EVRAKLARI HAZIRLADIM VERDİM BANA LG DEN BEDEL İADESİ İSTEYEMEZSİN DEDİ ANLAMADIM VALLAHİ BURDAKİ BİRÇOK ARKADAŞ O ŞEKİLDE ALMIŞLAR PARALARINI AMA BANA TURKCELLDEN PARAYI İSTEMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ VE GİRİP DİLEKÇEMİ DÜZELTTİ
    E-DEVLETTEN turkcell FİRMASININ ADIYLA ŞİKAYETİ DÜZELTİP TEKRAR BASTIRDI LG DEN PARA TALEP EDEMEZSİN ALAMAZSIN ŞEKLİNDE KONUŞTU ONLARDAN SATIN ALMADIN SATIN ALDIĞIN FİRMADAN TALEP YAPMAN LAZIM DEDİ. SİZİNLE PAYLAŞIM DEDİM KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI

• quote:

Doa değişim den sonra mı o kadar bekledin hocam?

Swap cihaz bekliyor yazısını gmrdükten sonra 37 gün bekledim. Kayda almaları kargoyla geri gönderme süreleri falan toplamı tam 45 gün sürdü. Bayağı sancılı sinir bozucu bi süreçti. Neyseki sıfır telefon gönderdiler beklediğimin karşılığı oldu. Ama biraz şans meselesi seninki bakarsın 20 güne değişir gelir. Ama 20 günden aşağı hiç umutlanma :)

Orijinalden alıntı: KayaMk

quote:

Doa değişim den sonra mı o kadar bekledin hocam?

Swap cihaz bekliyor yazısını gmrdükten sonra 37 gün bekledim. Kayda almaları kargoyla geri gönderme süreleri falan toplamı tam 45 gün sürdü. Bayağı sancılı sinir bozucu bi süreçti. Neyseki sıfır telefon gönderdiler beklediğimin karşılığı oldu. Ama biraz şans meselesi seninki bakarsın 20 güne değişir gelir. Ama 20 günden aşağı hiç umutlanma :)

G4 mü geldi yine yoksa g5 mi?

LG - DOA Değişimi Hakk.

• Lg g pro lite vardı bende bozuldy 20 iş günü geçti yapamadılar değişecek,1 ay sürer dediler tamam dedim. 54 gün oldu hala bekliyorum. Konya'da tek bayi var ve cihaz takibinde sizinkiler gibi değişim bekliyor vs. yazmıyor yalnızca ilerliyor yazıyor. Millet en fazla 45 gün beklemiş ben hala bekliyorum yahu. Daha ne kadar beklerim sizce? Bir de bana ne model verirler acaba?

Cihazın Durumu : BEKLEMEDE - MERKEZDEN DEGISIM CIHAZI BEKLENIYOR
    Marka / Model : LG LGD855TR
    Garanti Durumu : GARANTİ DAHİLİ
    Ucret :
    Dosyalar :

arkadaşlar ne yapmalıyım
  • arkadaşlar ben lg g4 cihazımı 13/10/2016 tarihinde hayalet ekran ve kendi kendine re-start atma problemi ile vintek elektoniğe verdim. Cihazı alalı 6 ay 22 gün geçtiği için tamir yapacaklarmış. ekran ve anakart değişimi. şu an da sorgu ekranında yedek parça bekleniyor.bekleme de yazıyor. İşlemleri nasıl hızlandırabilirim.Vintek e ulaşmak imkansız... Son zamanlarda vintek den cihaz tamiri değişimi yapan var mı?
  • Aynı servis, cihaz, sorunlar ve süreç muhtemelen 20 iş günü bekletecekler sonunda cihazı doa değişime alırlar 15 günde orada bekletip g5 veya g5se vereceklerdir. Süreci hızlandırmak için yapacağınız pek fazla birey yok müşteri hizmetlerini sıkça arayın vintek i arama zahmetine dahi girmeyin sözde 3-5 kişi bekletirler sıra size gelince telefon kapanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 19 Ekim 2016; 13:52:30 >

Orijinalden alıntı: Sunstorms

Aynı servis, cihaz, sorunlar ve süreç muhtemelen 20 iş günü bekletecekler sonunda cihazı doa değişime alırlar 15 günde orada bekletip g5 veya g5se vereceklerdir. Süreci hızlandırmak için yapacağınız pek fazla birey yok müşteri hizmetlerini sıkça arayın vintek i arama zahmetine dahi girmeyin sözde 3-5 kişi bekletirler sıra size gelince telefon kapanır.

dostum zaten telefonla ulaşamadım hep sıra bana gelince kapandı.Hatta şöyle bir sorun yaşadım cihazı kargo ile verdikleri adrese gönderdim ,kargo kabul edilmedi diye geri geldi.Sonrasında tekrar internet sitelerinden adres mi yanlış diye kontrol etmek isteğimde siteden kargo ile cihaz kabulunu iptal ettiklerini yazmışlar,benim cihazı gönderdiğim zaman böyle bir uyarı yoktu. Herneyse, 20 iş günü beklemekten başka seçenek kalmadı sanırım.Bu arada cumartesi günleri iş günü sayılıyor mu hocam biliyormusunuz?

• Geçmiş olsun c.tesi iş günü olarak sayılır.
    Ustam merhaba Bende aynı tarihte g4 cihazımı verdim. Bugün bekleme durumunu doa değişim bekliyor olarak güncellediler. Yarın arıcam. Öğrendiklerimi yazarım buradan.

Orijinalden alıntı: Karacaoglan70

Ustam merhaba Bende aynı tarihte g4 cihazımı verdim. Bugün bekleme durumunu doa değişim bekliyor olarak güncellediler. Yarın arıcam. Öğrendiklerimi yazarım buradan.

dostum , senin g4 kaç aylık telefondu. Benimki 6 ay 20 gün olduğundan hem anakart hem ekran değişecek dediler. Ben birebir değişim istediğimi söylediğimde, 6 ayı geçti olmaz demişlerdi.Birde hangi servise verdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karacaoglan70 -- 26 Ekim 2016; 12:31:31 >

Orijinalden alıntı: Karacaoglan70

Benimkide aynı sorun. 10 aylık telefondu. Serviste anakart yanması ve ghost ekran sorunu olduğunu söylediler.
    Yazmayı unutmuşum mecidiyeköydeki vintek firmasına verdim.

peki dostum, sen cihazı verdiğinde imei ile netten kontrol ettiğinde hiç yedek parça bekliyor ve ya teknisyende diye bi ibare çıktı mı? yoksa sadece bekleme de diyip değişim mi yazdı.
  • Arkadaşlar benimde yaklaşık 40-45 gündür serviste LG G2 model telefonum. Hergün arıyorum bugün aradığımda yeni cihaz gelmesdi 2-3 ayı bulur biz size para iadesi yapalım dediler. Çok şaşırdım faturada ve verdikleri kağıtta yazan bilgileri istedi yanımda yoktu veremedim. Aranızda böyle hakem heyetine vermeden para iadesi teklifi lanlar varsa sistem nasıl işliyor kaç gün sürüyor anlatabilecek olan var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.