Şimdi Ara

LG CHOCOLATE BL 40 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
43.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl memnunmusun andoidli bi tel almk istiyordm aslında ama indirim aklımı cok fena çeldi opttimus one gelmş oda ada 630 tl ama tipi pek hosuma gitmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyz -- 6 Şubat 2011; 16:14:56 >
  • Ya aslına bakarsan yukarıda belirttiğim sorunlar dışında pek bi' sorunla karşılaşmadım. Ben de androidli HTC'lere bakmıştım bunu almadan önce. Çok da hoşuma gitmişti. Modelini hatırlamıyorum ama HD7 idi galiba. Ama BL40'ın esprisi neredeyse herşeyi sana sistem dahilinde sunmaya çalışmaları. Bu da sistemi ağırlaştırmış. Biraz da göresellik katmışlar o da tuzu biberi olmuş. Ama malzeme kalitesi falan süper. Mesela okulda masaya koyduğumda gören herkes hocalar dahil "vaay telefon süpermiş" falan diyorlar :D
    Optimus One'yi LG teknik serviste bikaç dakka kullanabildim. Android falan güzel olmuş BL40'a göre de hızlı ama çok sıradan geldi bana. Ekran kalitesi de BL40'ın daha iyi. Ben olsam yine BL40'ı tercih ederim ama hız arıyorsan Optimus derim
  • bl40 karizması optimus one ın andoid i :) bl40 alayım olmazsa ileride optimus 2x alırız
  • O da başka bi bakış açısı tabii Ama BL40 alcaksan kampanyayı kaçırma derim.
  • buna birde vodofone 8tl lik cep net paketi aldık mı tamam. satn yer bulsam gidip elden alıcam ama burda magazlarda yok artık hepsiburadan alırız

http://www.youtube.com/watch?v=FefieWUmclM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyz -- 6 Şubat 2011; 17:21:03 >
  • elinde bl40 ın kdz uzantılı türkçe dil paketli yazılımı olan var mı ? dil ingilizce türkçe seçeneği yok. ne yapmam gerekli garantiye vermeden halletmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyz

buna birde vodofone 8tl lik cep net paketi aldık mı tamam. satn yer bulsam gidip elden alıcam ama burda magazlarda yok artık hepsiburadan alırız

Ben bi telefoncuda bulmuştum. Telefon temiz görünüyordu ama internete bağlanmıyordu. Bir de yurtdışından getirilenler var. Klon falan çıkma riski olabilir. Sıfır alman senin yararına olur. Ya da muhakkak garanti belgesi olsun aldığın cihazın.
  • Bende kullanıyorum BL40 1 tane sorun dışında telefon güzel ve sorunsuz. Gelen mesajlarda Türkçe karakter gösterilmiyor telefonun sürümü v10e. Benden başka böyle bi sorunu olan varmı yada nasıl giderebileceğimi bilen birisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzF

Bende kullanıyorum BL40 1 tane sorun dışında telefon güzel ve sorunsuz. Gelen mesajlarda Türkçe karakter gösterilmiyor telefonun sürümü v10e. Benden başka böyle bi sorunu olan varmı yada nasıl giderebileceğimi bilen birisi?

Türkçe yazabiliyor musun sen?
  • Evet yazabiliyorum Türkçe ve karşıdakinde de gözüküyor ve telefonu güncellemeye çalıştığımda telefon zaten güncel uyarısı geliyor. Farklı bi güncelleme yöntemi varmı "LG Mobile Support Tool" dışında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzF

Evet yazabiliyorum Türkçe ve karşıdakinde de gözüküyor ve telefonu güncellemeye çalıştığımda telefon zaten güncel uyarısı geliyor. Farklı bi güncelleme yöntemi varmı "LG Mobile Support Tool" dışında.

Eğer oturduğun yerde LG servisi varsa direkt oradan güncellettirmen daha iyi olur. Hem çabuk oluyor hem de risksiz. Sen yaparken bir terslik olursa daha büyük sorunlara yol açabilir. Güncelleştireyim derken telefonu çökenler olmuş.
  • Yakınlarda yok hocam servis, yanlız şu türkçe karakter sorununu halletsem güncelleme falan istemiyorumda onunda çözümünü bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samankafa

Selamlar.
    Sıfır bir BL40 aldım ve yaklaşık 15 gündür kullanıyorum. Aldığımda versiyon v10c idi. Mecidiyeköydeki servise gidip v10j'ye yükselttirdim. Telefon hakkında birkaç dakikalık sohbet etme fırsatım da oldu elemanla. Kendileri de işletim sisteminin tam bir fiyasko olduğu konusunda benimle hemfikirler. Şıklığına, ekran kalitesine ve dokunmatiğinin hassaslığına diyecek lafım yok. Bunlar çok şahane gerçekten. Ama yavaşlığı ve "laggy" oluşu insanı çileden çıkartıyor bazen.
    Telefon hakkında tecrübeli olanlara birkaç şey danışmak isterim.

Günde 100 sms gönderiyorum ve belki 5-10 dakika konuşma yapıyorum. Buna rağmen her gün şarja takmak zorunda kalıyorum. Özellikle tasarruflu kullanıyorum. Gerekmedikçe ekranı açık tutmuyorum ya da kurcalamıyorum. Buna rağmen 1 günü geçmedi şarjı. Kullanım süresini uzatmanın yolu var mıdır?

Diğer bir sıkıntım duvar kağıtları. Dört farklı ekrana farklı duvar kağıtları koyamıyor muyuz? Koyamıyorsak bile tekrar ekranları siyah haline getiremiyor muyuz? Deneme amaçlı bir tanesine bir resim koydum. Benim amacım farklı resimler koymaktı her birine ama olmadı. Birini değiştirince diğerleri default'a dönüyor. Ama değiştirdiğin kalıyor. Hoş bir görüntü olmuyor.

Bir sorum da Wisepilot'la ilgili. Teknik servisteki arkadaş bana Wisepilot'un 1 senelik ücretsiz olduğunu söyledi. Israrla "Ben 3 aylık diye duydum" dedim. O daha ısrarcı oldu 1 senelik diye. Hangisi doğru acaba? Bana GPS çok lazım olabiliyor. Sırf onun için ucuz 3G kampanyasına girebilirim. ama 3 ay sonra bitecekse hiç kasmayayım, değil mi?

Son olarak da mesajlara girip çıkarken yavaş kalması Dik konumda mesaj yazarken harflerin dokunduktan 2 saniye sonra falan gelmesi sıkıntısı sizde de yaşanıyor mu? Yalnız dikkat ettim yan çevirdiğinde sorun ortadan kalkıyor. Nedenini anlayabilmiş değilim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

sırf bu yuzden dolayı 3.kere aynı sorundan teknık servıse gonderım ınan bana benı bıktırdı.

• @OğuzF
    Bilemedim birader bende hiç öyle birşey yaşanmadı :/

@sezermsk
    sen hangi sorundan dolayı gönderdin tam olarak?

Bi de sizin şarjlar kaç gün gidiyor?
  • 35-40 saat gidiyor benim şarj, çok fazla kurcalamıyorum bluetooth kulaklık ile müzik dinliyorum arada bir kaç saat. Seninkinin sürümü nedir peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzF -- 8 Şubat 2011; 18:25:56 >
  • quote:

@OğuzF
    Bilemedim birader bende hiç öyle birşey yaşanmadı :/

@sezermsk
    sen hangi sorundan dolayı gönderdin tam olarak?

Bi de sizin şarjlar kaç gün gidiyor?

ben wi-fi yuzunden gonderdım. evde ve avm lerde 1 kere baglanıyor 2.ye baglanmıyor okulda ıse hıc baglanmıyor.
  • Benim sürüm v10j ama şu anda telefon açılmıyor
    Tower Bloxx oynamak istedim. Açmaya çalıştım "kaynak bulunamıyor" gibi bi hata verdi. Sonra kapatıp açayım dedim. Kapattım tekrar açılırken LG yazısı geldi öylece kaldı.
    Nasıl çözüleceğini bilen var mı? Eğer bilen varsa lütfen yardım etsin. Şimdi servise versem cumaya kadar geri almam lazım. Vermek istemiyorum :(
  • quote:

Benim sürüm v10j ama şu anda telefon açılmıyor
    Tower Bloxx oynamak istedim. Açmaya çalıştım "kaynak bulunamıyor" gibi bi hata verdi. Sonra kapatıp açayım dedim. Kapattım tekrar açılırken LG yazısı geldi öylece kaldı.
    Nasıl çözüleceğini bilen var mı? Eğer bilen varsa lütfen yardım etsin. Şimdi servise versem cumaya kadar geri almam lazım. Vermek istemiyorum :(

guncellestırme yaparken kı programı bı dene belkı ordan bısıler yapabılırsın

• quote:

Benim sürüm v10j ama şu anda telefon açılmıyor

Önceki silinen konuda ve bu konunun önceki mesajlarında aynı sorunu yaşayanlar vardı çözümlerinide yazmışlardı hocam kontrol etmende fayda var.

• Denedim program da dondu İlk iş yarın servise götürcem.
    Böylelikle telefonum ilk arızasını da vermiş oldu daha 1 ay dolmadan
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.