Bildirim
LG C3400'da usb kablosu sorunu ???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
söylediğin sorun cep telefonu ile ilgili sorun değil. bilgisayarında demek ki iki adet com giriş var.yana data girişi kabul edebildiği iki yol var. sen cep data kablosu ile girerken biri bilgisayardakibir sonradan eklenen donanım ile kullanılıyor. sen bir de cep data kablosunu tanıtınca olasıklar şunlar;
1. bilgisayarda kullandığın pc cep programı kesin senin cep telefonunu tanıyan üstversion olamalıdır.
2. ilgili cep pc programının telefon bağlantı ayarlarına girerek hangi "COM" dan gireceğini seçmelisin.örnek "COM3" veya "COM4"
3.ayrıca hangi yöntemle pc ye bağlandığını seçmeli ve aktive etmelisin.
diğer olasılık;
1.pc cep bağlantını "GPRS" olarak tanımış ise onu bağlantılardan düzeltmen lağzım.çünkü pc cep bağlantını hem "GPRS" hem de "DATA" bağlantısı göremiyor.
en son olasılık;
1.pc COM bağlantı yolları bilgisayarın donanımları tarafından dolu olup bu yüzden telefona bağlanamıyordur..
inşallah yararlı olmuşumdur.
-
çok saol biraz kurcalıyım? -
programda port ayarı bölümünden port seçemiyorum. com ayarı bölümüde boş bişi yazamıyorum. peki nası değiştirecem com u??? -
PC DEN "BİLGİSAYAR" ÜSTÜNE MAUSE İLE GEL.SAĞ TUŞ YAP. ÇIKAN TABLODAN "YÖNET" İ TIKLA. ÇIKANDAN "AYGIT YÖNETİCİSİNİ" TIKLA.SAĞDA ÇIKAN TABLODAN CEP KABLO TAKILI İKEN "BAĞLANTI NOKTALARI" SATIRI OLACAK.İŞTE ORAYA GELİP BAKACAKSIN.EĞER CEP SENİN BİLGİSAYAR BAĞLANTINI SORUNSUZ GÖRÜYORSA ORDA TIKLAYINCA "SORUNSUZ ÇALIŞIYOR" YAZAR.AYRICA HANGİ BAĞLANTI İLE GÖRDÜĞÜNÜ BELİRTİR.ÖRNEK BENİM "BAĞLANTI NOKTALARI" TIKLAYINCA "NOKİA C-42 USB(COM4) ÇIKIYOR.SORUN VARSA "BELİRSİZ DONANIM" DER VE SORU İŞARETİ GÖRÜRSÜN. BU DURUMDA ÜZERİNİ TIKLA.PC YÖNLENDİRİR.EĞER SORUNSUZ ÇALIŞIYOR GÖRÜNÜYORSA DEMEKTİR Kİ YA SENİN PROGRAM VERSİON YANLIŞ YA DA UYGUN AYARLARI TANITAMADIN.EĞER HİÇ BİR BAĞLANTI GÖRÜNMÜYORSA PC SENİN DONANIMI KABUL ETMİYOR DEMEKTİR.
KOLAY GELSİN...
-
sorun bilgisayarda ya. Unknown usb device yazıyo orada. Arkadaşın bilgisayarda denedim hiç sorun çıkarmadan bağlandım. Bilgisayarda bi sorun var.
çok saol çok yardımın oldu. -
olmuyo yaw. com portu değiştiremedim hala unknown usb device yazıyo. nasıl yapılacağını bilen yokmu??
-
ALDIĞIN TELEFONU EŞİME ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.MEMNUN MUSUN?ARTI VE EKSİLERİNİ YAZAR MISIN? -
telefonu 1 hafta önce aldım. çokta memnun kaldım. Şu ana kadar hiç bi sorun çıkarmadı. Tek eksiği bluetooth yada kızılötesinin olmaması. Tabi birde hafızası arttırılmıyo ama 16 mb yetiyo bence (mp3 player olarak kullanmazsan). Ama 300 milyonluk bi telefon içinde normal. Telefonla birlikte kulaklık usb kablosu falan herşey geldi, o yüzden bluetooth falanda pek aramadım. Fiyatına göre çok ii bence. kamerasıda gayet güzel çekiyo.. -
ya benzer sorun bendede var
Benim p800 ü usb den sorunsuz kullanıyorum
ama eşime aldığım c3400 ü bi türlü beceremedim, driverda bulunmuyor
bi yardım edin arkadaşlar
bu telefonu kullanıp pc ile bağlantısını yapabilen yokmu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X