Şimdi Ara

LG 55SM8200 Nanocell 12 Bölüm Video İnceleme - YENİ VİDEO EKLENDİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
7
Favori
31.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kullanılan kablo nekadar kaliteli ise aktarım kalitesi yükseliyor bu durumda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O zaman mevcut kablo ile tam hdr alamıyor muyuz acaba, bir araştıemak lazım sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: rtaskinlar

O zaman mevcut kablo ile tam hdr alamıyor muyuz acaba, bir araştıemak lazım sanırım
    Aynen hocam bi ayrıntılı araştırma yapmak lazım.
  • Evet, bir de bizim sm ve s serisinin yerini alacak seri 2020 de çıkar mı yoksa 2021 de mi yeni seri gelir acaba

• quote:

Evet, bir de bizim sm ve s serisinin yerini alacak seri 2020 de çıkar mı yoksa 2021 de mi yeni seri gelir acaba
    Hocam her sene her modelin yenisi gelir
  • rtaskinlar kullanıcısına yanıt
    hocam zaten her ürünün artısi ve eksisi mevcut hele birde kisiye göre kısmı var ki evlere şenlik.. Sizin su cumleniz bile yeter başka tartışmaya girmek resmen acizlik "sadcee Gece film izleyenler dışında herkesi memnun eder." e daha ne ? Takmayın olumsuzculari.. Biz LG nanocell sm 8200den fazlasıyla memnunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultrAslanOzZzY kullanıcısına yanıt
    Evet sağolun, biz memnuncular olarak devam ediyoruz kaldı ki herkes herşeyden memnun olamaz malum,
    Ev sineması için evet başka sistemlere yönlenebilir insan 4k projeksiyon vs gibi, ben onu da düşündüm ama bu sefer de hem onu hem bunu alacak bütçe yok çünlü projeksiyon en az 5000tl, o projeksiyonda da bu sefer gündüz birşey izleyemeyeceksin ömrünü yiyeceksin yazık olacak vs,
    Bu yüzden yine döndüm bütçemin elverdiği bana en ideal gelen bu modeli almaya🙂

• quote:

Evet sağolun, biz memnuncular olarak devam ediyoruz kaldı ki herkes herşeyden memnun olamaz malum,
    Ev sineması için evet başka sistemlere yönlenebilir insan 4k projeksiyon vs gibi, ben onu da düşündüm ama bu sefer de hem onu hem bunu alacak bütçe yok çünlü projeksiyon en az 5000tl, o projeksiyonda da bu sefer gündüz birşey izleyemeyeceksin ömrünü yiyeceksin yazık olacak vs,
    Bu yüzden yine döndüm bütçemin elverdiği bana en ideal gelen bu modeli almaya🙂
    Hocam bu ürün orta düzey cok başarılı bir ürün günlük ortalama 4 5adet satıyorum ne bir geri dönüşüm var ne bir sorun sıkıntı yaşayan var
    Burada kafa karıştırmak amaçlı kullanda yorum yapıyor kullanmayanda sadece kafa karışıyor onun dışında olan birşey yok bilen gören direk alıp gecıyor zaten.
    NANOCELL panel var
    DTS ses desteği var
    MAGİC kumanda var(TÜRKÇE KOMUT VERME SADECE LG DE VAR.)

• Lg 55sm9010 nasıldır? Kafam çorba gibi oldu :) o fiyat seviyesinde sony yada başka model tavsiye edermisiniz? Gerçi xf9005ler 2018 model gözüküyor, 9010 u mağazada gördüm yanında sony vardı sony den sonra en iyi görüntü ondaydı, 8600 serisine göre bana oldukça parlak ekrana sahip geldi, ne düşünüyorsunuz acaba? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fushia

Lg 55sm9010 nasıldır? Kafam çorba gibi oldu :) o fiyat seviyesinde sony yada başka model tavsiye edermisiniz? Gerçi xf9005ler 2018 model gözüküyor, 9010 u mağazada gördüm yanında sony vardı sony den sonra en iyi görüntü ondaydı, 8600 serisine göre bana oldukça parlak ekrana sahip geldi, ne düşünüyorsunuz acaba? Teşekkürler.
    Hocam
    LG 55SM9010
    Marka farketmeksizin OLED tv den sonra en başarılı modelimiz.
    HDMİ 2.1 var
    DOLBY ATMOS SES var
    A7 AKILLI İŞLEMÇİ var
    Full Array arka aydınlatma var
    Ses cıkışı 40 wat
    Bu özellikte başka alternatif yok piyasada bak incele hocam.
  • 2020 için 5 yeni LG Oyun Monitörü! 😄 4K, Ultrawide, 165Hz ve 8K OLED TV! (CES 2020)

LG TÜM OYUN MONİTÖRLERİNE sahip! 4K, 165Hz, Ultrawide 144hz, 8K OLED ve HDR yıldırım! 38WN95C, 27GN950, 38GN950 ve 34GN850 incelemesi için PC Centric'e CES 2020'de
  • 49sm8200 aldım memnun değilim. Resim kalitesi çok iyi ama iş görüntüye gelince uydu yayınlarında görüntü akıcı değil trt 4k da kare atlıyor sanki . Hd yayında da bi gariplik var. Tv yi izlemeye değil ayarlamaya almış gibi oldum.
    Eski tv de lg idi 47ln670. Çok memnundum, o bundan daha kaliteli ve götüntüsü daha iyi.(direckt led 120hz)

• Sizin TV de bir sorun ılmasın, benimki tam tersi uydu görüntüleri performansı müthiş(teledünya kablonet), belki yazılımsal vs bir problem vardır sizinkinde

• quote:

Sizin TV de bir sorun ılmasın, benimki tam tersi uydu görüntüleri performansı müthiş(teledünya kablonet), belki yazılımsal vs bir problem vardır sizinkinde
    Hocam güncelleme geldimi bu aralar?
  • Sanki geldi ama çok da dikkat etmedim açıkçası

• quote:

Sanki geldi ama çok da dikkat etmedim açıkçası
    Anladım hocam olursa gelişmeler sayfada yayınlayın soran arkdaşlar oldunmu bu sayfaya yönlendiryorum bilgisi olsun.
  • Tamamdır eyvallah

• quote:

Tamamdır eyvallah
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.