Şimdi Ara

LG 49UM7100PLB Ultra HD TV 49' 3.970 TL - Amazon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
5.589
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bendeki 2019/2 serili üretimdi ama 5.ayda uydu alıcısı yüzünden anakart arızası vermesi ilginç. neyseki LG teknik servisi birebir değişim yapacağını söyledi

Teknik detaylarından çok iyi anlamam, teknoloji mağazalarında baktığım ve kullandığım kadarıyla:

1. Satış temsilcisinin fikirlerini hiç umursamadım, birinin övdüğünü öteki gömüyor, hangisinden fazla prim alıyorsa.
    2. Çaprazdan baktığımda görüntü daha izlenebilir duruyordu benzer fiyattaki samsung vb. cihazlara göre.
    3. Renkleri, görüntüsü güzel, gerçi çok yüksek detaylı videolar izlemedikçe hepsi güzel.
    4. Smart kısmı şu an için hızlı, eskiyince hangisini alırsanız alın yetersiz kalıyor, box almak gerekiyor.
    5. Uydu kanal geçişleri yavaş, tv ağırlıklı kullanıcı için dezavantaj.
    6. Kutudan akıllı kumanda çıkmıyor, ayrıca almak gerekiyor. Ben kumanda uygulamasını kullanıyorum, gayet kullanışlı. Ayrıca kablosuz klavye-mouse bağladım (kurulumu yapan kumanda alacağına 3te 1 fiyatına klavye-mouse al dedi diye) ama telefon uygulaması varken gerek kalmıyor.

Başka sorunuz varsa bildiğim kadarıyla cevap veririm.

• recplayer kullanıcısına yanıt

Hocam değişim yapılacaksa çok iyi o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: i_brahi_m

Al atayım böyle panel mi olur Allah aşkına ben hiç bir firmayı karalamak istemiyorum ama adamlar hatayı kabul etmiyor bişey yok dediler iade edemiyorum resimden bak.

Kullandın mı bak ben aldım karanlıkta siyahlar siyah değil bildiğin boz yada beyaz artık ne dersen.

İbrahim bu bariz ayıplı mal .Birebir değişim isteybilirsin evrakları ver kaymakamlığa sen uğraşmayacaksın sadece bekleyeceksin.

Bu görüntü her izlediğinde kafanda soru işareti bırakacak.Mal senin karar senin

Ben bu tvyi kırar yine evde tutmazdım seninkisi ışık sızmasının ötesine geçmiş kullanılabilir deyil.

• şubat kullanıcısına yanıt

Hocam artık uğraşmaktan bıktım thh versen bile n11 den para alamıyorsunuz kaç tane konu okudum adamlar ürünü geri bile almıyorlar thh versen ne olacak artık kafam şişti inan hocam tv almak bi dert kullanmak ayrı bi dert

Hocam değişim yapılmıyor sadece para iadesi oluyormuş oda en az 3 4 ayı bulur diyorlar daha önce thh başvurup kazananlar var konu açmış 175 tl yi bile alamamış bu süreç 4 5 ay sürecek benim alacağım para kuş olacak zaten şuan benim tv 5500 oldu sonra 4 5 ay sonra 6500 7 yi bulur ondan sonra hiç bir şey alamayacağım bu beni düşündürüyor.

Hocam biraz araştırma yaptım tv yi incelemek için istiyormuş thh benim tv gündüz kullanımda belli olmuyor adam derse siyah ekran da sürekli tv mi izleyeceksin birde thh deki adam bu bulutlanmadan falan anlamayan biriyse bişey yok der geçerse ona korkuyorum.

Televizyonda sıkıntı yok ips ekran siyahları aynen o şekilde gösterir. Sonuçta aldığınız ürünün kalitesi belli

Orijinalden alıntı: 3yuq

Televizyonda sıkıntı yok ips ekran siyahları aynen o şekilde gösterir. Sonuçta aldığınız ürünün kalitesi belli

İbrahim'in aldığı tvdemi sıkıntı yok.Işık sızması bir yere kadar kabul edilebilir .Karanlıkdaki görüntüye bakın sizce bu normalmi

Şuan evde yan odada ıps Panasonic TV var bu şekilde ışık sızması yok

Bu tvdeki biraz abartı ama genelde ips paneller siyahı böyle gösterir. İps panelden va panele geçimde anlıyorsunuz farkı

Orijinalden alıntı: 3yuq

Bu tvdeki biraz abartı ama genelde ips paneller siyahı böyle gösterir. İps panelden va panele geçimde anlıyorsunuz farkı

İbrahim'in tvsinde ben siyahlara bir şey demedim.Sorun siyah deyil zaten .Işık şızması ayrı bir sorundur özellikle kenar aydınlatma tvlerde genel bir sorundur.

Ips siyahları tam gösteremez panelin düşük kontrastı sebebiyle.Burada aşırı fazla sızma mevcut bu kabul edilebilir deyil.

Zamanında Va panel Sony xf9005 direk LED TV için ibrahime çok tavsiyede bulundum aldıramadım bir türlü bu sorunları yaşamayacaktı .Sağlık olsun diyelim

Hocam haklısınız 7 bine düştüğünde alacaktım veya ru7400 4500 e geliyordu ha bu gün düşer ha yarın treni kaçırdık artık oldu bi kere valla bu tv işi beni çok yordu bu giriş seviyesi panellerin hepsi böyle sadece siyah ekran da böyle hatta servislede görüştüm bi sorun yok bu panelleri hep böyle olduğunu söylemesi üzerine iade den vazgeçtim. İade olsa 4400 e ne alınır ki zaten yine 1200 falan para verip yine giriş seviyesi bi tv alacağım bu seferde başka dert çıkacak artık bu tv yüzünden psikolojim bozuldu evdekilerle de servis çağıra çağıra kavga eder oldum yeter benden bu kadar valla kafayı yedim artık pes ettim ne olursa olsun biraz kullanır olmadı 5 6 ay sonra para durumunu düzeltir iyi bişey bakarım.

Hocam bak resim attım bu 2020 paneller hep böyle tu8500 q60t beni un7400 un8100 hocam inan yoruldum sizde beni ilk baştan beri tv konusunda msjlaştık dediğim gibi resimler de boz veya gri görünüyor ama normal görüntüde çok az bu kadar değil vede bu işten baya anlayan arkadaş var oda dedi bunun ledler ortada olduğu için böyle aydınlık olur diyor. Artık olmadı kardeşime falan veririm veya oturma odasında sadece tv izlemek için kullanırım.

TV den anlayan birine panel açıklığını normal demeye getiriyor Samsung elemanları.Diyecek birşey yok ülkemizde maalesef bazı şeyler başa gelince uğraşmadan peşini bırakmadan sonuç alamıyosun. Sağlam yaptırım yok.
    Neyse bu şekil kullanacaksan sen sorun yapmıyorsan fazla takılma önemli olan kafan rahat olsun boşver

Tabi senin dediğin de doğru ama artık yeter uğraşmaktan bıktım servise ayrı laf anlat evdekilere ayrı kısacası ona ayrı buna ayrı hocam inanın bunaldım artık ne olursa olsun umurumda değil zaten bu tv işine girmekte baştan hata yaptım sizin dediğiniz gibi 3 5 şe bakmayıp iyi bişey almadık işimizi görsün dedik olacağı buydu neyse hocam takmıyorum artık son 1 ayım hep düşünmekle geçti zaten günde 1 2 saat tv izlerim o kadar zaten normal görüntüde uydu yayınında bişey yok görünmüyor.

Orijinalden alıntı: Multe

forumdan bir arkadaşın bilgilendirmesi sayesin 50" i 3900 den almıştım migrosdan buda güncel dolar kuruna göre güzel fiyat tv parasına göre iyi iş görüyor

o arkadaş ben oluyorum  

Aslında Türkiye’de olsa Hisense 55H8G alınır. Quantum dots felan var efsane fiyat performans tv ama ülkemizde yok malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 21 Ekim 2020; 3:37:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.