|
Bendeki 2019/2 serili üretimdi ama 5.ayda uydu alıcısı yüzünden anakart arızası vermesi ilginç. neyseki LG teknik servisi birebir değişim yapacağını söyledi |
|

|
Bendeki 2019/2 serili üretimdi ama 5.ayda uydu alıcısı yüzünden anakart arızası vermesi ilginç. neyseki LG teknik servisi birebir değişim yapacağını söyledi |
|
Geçen sene 11.11 de 3080 liraya aldım, yakın zamanda da arkadaşım tv ararken 4000 liraydı, hiç uğraşma al geç dedim. Teknik detaylarından çok iyi anlamam, teknoloji mağazalarında baktığım ve kullandığım kadarıyla:
Başka sorunuz varsa bildiğim kadarıyla cevap veririm. |
|
|
İbrahim bu bariz ayıplı mal .Birebir değişim isteybilirsin evrakları ver kaymakamlığa sen uğraşmayacaksın sadece bekleyeceksin. Bu görüntü her izlediğinde kafanda soru işareti bırakacak.Mal senin karar senin Ben bu tvyi kırar yine evde tutmazdım seninkisi ışık sızmasının ötesine geçmiş kullanılabilir deyil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam artık uğraşmaktan bıktım thh versen bile n11 den para alamıyorsunuz kaç tane konu okudum adamlar ürünü geri bile almıyorlar thh versen ne olacak artık kafam şişti inan hocam tv almak bi dert kullanmak ayrı bi dert < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam değişim yapılmıyor sadece para iadesi oluyormuş oda en az 3 4 ayı bulur diyorlar daha önce thh başvurup kazananlar var konu açmış 175 tl yi bile alamamış bu süreç 4 5 ay sürecek benim alacağım para kuş olacak zaten şuan benim tv 5500 oldu sonra 4 5 ay sonra 6500 7 yi bulur ondan sonra hiç bir şey alamayacağım bu beni düşündürüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam biraz araştırma yaptım tv yi incelemek için istiyormuş thh benim tv gündüz kullanımda belli olmuyor adam derse siyah ekran da sürekli tv mi izleyeceksin birde thh deki adam bu bulutlanmadan falan anlamayan biriyse bişey yok der geçerse ona korkuyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
İbrahim'in aldığı tvdemi sıkıntı yok.Işık sızması bir yere kadar kabul edilebilir .Karanlıkdaki görüntüye bakın sizce bu normalmi Şuan evde yan odada ıps Panasonic TV var bu şekilde ışık sızması yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
İbrahim'in tvsinde ben siyahlara bir şey demedim.Sorun siyah deyil zaten .Işık şızması ayrı bir sorundur özellikle kenar aydınlatma tvlerde genel bir sorundur. Ips siyahları tam gösteremez panelin düşük kontrastı sebebiyle.Burada aşırı fazla sızma mevcut bu kabul edilebilir deyil. Zamanında Va panel Sony xf9005 direk LED TV için ibrahime çok tavsiyede bulundum aldıramadım bir türlü bu sorunları yaşamayacaktı .Sağlık olsun diyelim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam haklısınız 7 bine düştüğünde alacaktım veya ru7400 4500 e geliyordu ha bu gün düşer ha yarın treni kaçırdık artık oldu bi kere valla bu tv işi beni çok yordu bu giriş seviyesi panellerin hepsi böyle sadece siyah ekran da böyle hatta servislede görüştüm bi sorun yok bu panelleri hep böyle olduğunu söylemesi üzerine iade den vazgeçtim. İade olsa 4400 e ne alınır ki zaten yine 1200 falan para verip yine giriş seviyesi bi tv alacağım bu seferde başka dert çıkacak artık bu tv yüzünden psikolojim bozuldu evdekilerle de servis çağıra çağıra kavga eder oldum yeter benden bu kadar valla kafayı yedim artık pes ettim ne olursa olsun biraz kullanır olmadı 5 6 ay sonra para durumunu düzeltir iyi bişey bakarım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam bak resim attım bu 2020 paneller hep böyle tu8500 q60t beni un7400 un8100 hocam inan yoruldum sizde beni ilk baştan beri tv konusunda msjlaştık dediğim gibi resimler de boz veya gri görünüyor ama normal görüntüde çok az bu kadar değil vede bu işten baya anlayan arkadaş var oda dedi bunun ledler ortada olduğu için böyle aydınlık olur diyor. Artık olmadı kardeşime falan veririm veya oturma odasında sadece tv izlemek için kullanırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tabi senin dediğin de doğru ama artık yeter uğraşmaktan bıktım servise ayrı laf anlat evdekilere ayrı kısacası ona ayrı buna ayrı hocam inanın bunaldım artık ne olursa olsun umurumda değil zaten bu tv işine girmekte baştan hata yaptım sizin dediğiniz gibi 3 5 şe bakmayıp iyi bişey almadık işimizi görsün dedik olacağı buydu neyse hocam takmıyorum artık son 1 ayım hep düşünmekle geçti zaten günde 1 2 saat tv izlerim o kadar zaten normal görüntüde uydu yayınında bişey yok görünmüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 21 Ekim 2020; 3:37:53 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |