Bildirim
LG 49UF8507 4K Nasıldır? (306. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Panel arizasi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 yilldir kullanıyorum hala taş gibi kim ne derse desin maşallah i var IPTV de gayet güzel çalışıyor uyduda sorun yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de 10 yıldır kullanıyorum bozulmadı ki meret yeni tv alayım :) bozulmayınca da hanım aldırmıyor
_____________________________ BMW F30 MELBOURNE RED SPORTLİNE PLUS DRİVER
PS5 :DrUltiva -
Birebir aynısı oldu bende de. Demek ki LG TV ömrü yaklaşık 10 yıl. Yine de iyi dayandı, 3D özelliğini ilk yıllar çok kullandık keyifle, ilk yıllar web tarayıcısı bile oldukça iyiydi. Fakat ekran yenileme hızındaki saçmalık, 10 yıl boyunca bize akıcı olmayan görüntü izlettirdi mecbur. Bozulduğuna üzüldüm üzülmedim arası bu açıdan.
Var mı öneriler dostlar, 2025 - 2026'da ne alınmalı?
_____________________________ LG Optimus G Pro | Dell Inspiron N5110 -
Bendede bu tvden vardi halen taş gibi maşallah ben onu birine verip iffalcon aldim goruntu ses frna degil uygun fiyatli fp olarak size önerebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki