Şimdi Ara

LG 49UB850V 4K nasıldır? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.486
Cevap
51
Favori
265.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük ekran severim ne kadar büyük alırsanız o kadar iyi .

Onur hayırlı olsun duvaramı monte ettirdin .

Portlarım ordan ses geliyormu sende kontrol et merak ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neos11

Büyük ekran severim ne kadar büyük alırsanız o kadar iyi .

Onur hayırlı olsun duvaramı monte ettirdin .

Portlarım ordan ses geliyormu sende kontrol et merak ettim

Yok ya direk ayağıyla tv ünitesine kondurttum ayakları çok şık.baktım ses yok portlarda sen de ses geliyo mu hala?bu arada senin görüntü ayarları nasıl?tam istediğim modda değil sanki.beceremedim.

• Önceki mesaja yazdım
    DEVAMI. ',,,,,,,

Gürültü Düşük

M. Eye. Yüksek

Sinema açık

Led y karartma düşük

Süper Çözünürlük orta

Siyah seviye orta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neos11 -- 10 Aralık 2014; 19:19:35 >
  • Benim portlarım olduğu yerden bazen anakart var tabi orda belli Süreler çıt. Şııt vs devre açma kapama gibi ses geliyor. genleşme desek bilmiyorumda diğer TV'lerde lg olsun böyle ses duymadım fakat bu TV'nin arkası plastik Isınma yayılmıyor ısı oluştuğunyerden genleşiyor herhalde. Birde benim tv duvarda asılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neos11 -- 10 Aralık 2014; 19:24:34 >
  • Beni sinir eden bir durumda bu TV'nin ilk parti leeinde 4k demo disc Olmasın benimki Ağustos üretim içinden çıkmadı
    Yurt dışı olanlarda çıkıyor

• Onur senin ses sistemin de anakart değiştimi kronik sorundu açılmama bot da kalma anakart anakart değişiyordu

• quote:

Beni sinir eden bir durumda bu TV'nin ilk parti leeinde 4k demo disc Olmasın benimki Ağustos üretim içinden çıkmadı
    Yurt dışı olanlarda çıkıyor

Aaa neymiş o hiç duymadım?benimkinden de çıkmadı.bu arada o ses tvnin duvara yakın olması ve yeterli hava sirkülasyonu olmaması olabilir mi?sen kaç cmden kullanıyosun bu tvyi?

• Anakarttaki devrelerden geliyor biraz hassasımdır bu konularda yoksa zararı yok

TV askı aparatları duvara baya yapıştırıyor 10 cm normal deniyor fakat 10 cm az oluyor . Fakat kablo Bağlantı yerlerini kötü tasarlamışlar çok yakın kablo kıvrımları dışarı taşıyor ince ayar gerekiyor.

TV alttan ısınıyor elinizle dokunun alt çerçeve ısınmış oluyor.

Ben lg bir çok serisini kullanıyorum lb dahil bu seri arka kapak plastik olması beni çıldırtıyor .

Verdiğim renk ayarları. çok iyidir deneyin derim.

• quote:

Anakarttaki devrelerden geliyor biraz hassasımdır bu konularda yoksa zararı yok

TV askı aparatları duvara baya yapıştırıyor 10 cm normal deniyor fakat 10 cm az oluyor . Fakat kablo Bağlantı yerlerini kötü tasarlamışlar çok yakın kablo kıvrımları dışarı taşıyor ince ayar gerekiyor.

TV alttan ısınıyor elinizle dokunun alt çerçeve ısınmış oluyor.

Ben lg bir çok serisini kullanıyorum lb dahil bu seri arka kapak plastik olması beni çıldırtıyor .

Verdiğim renk ayarları. çok iyidir deneyin derim.

Olabilir.ama lb lerdeki köşe kararmaları bulutlanmanın gramı yok nazar değmesin.panele bayıldım.animal planet hd izliyoz iki saattir inanılmaz görüntü var.bu arada bazı özellikler tıklanmıyo kapalı gözüküyo.o eye...gibi.ayrıca wireless bağlayamadım bi türlü.bende wlan kanlo bağladım.wireless görüyo şifre giriyorum ama bağlanmıyo.neden anlamadım sırf bu yüzden screen share falan da yapamıyorum

• Lb iade süresinde iade etmiştim Dediğin gibi köşelerde LED'leri söndürdükleri için sorunlu Işık sızmayı bu şekilde gidermek aptalcaydı panelleri. Lg değilmiş lg farklı firmaya yaptırmış paneller o nedenl Ölür piksele dolu Lb alınmaz. Panel haricinde kaliteli websos bile daha işliyordu.

Şimdi renk ayarı yapmak için eco ( Kullanıcı). Seçili olması gerekiyor dediğim ayarları yapabilirsiniz.

Onur TV'yi yazılımı hemen güncelle eğer Güncelleme yaptıktan sonra wirels vb sorun olursa hemen fabrika ayarı döndür TV'yi sonra açılsın sorun kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neos11 -- 10 Aralık 2014; 20:17:12 >
  • Resim Modu : isf Exbert1

LG 49UB850V 4K nasıldır?

Arka Işık : 80
    Kontrast : 85
    parlaklık : 50
    Y Keskin : 12
    D Keskin : 15
    Renk : 60
    Ton : 0
    Uzman Kontorlü
    Dinamik Kontrast : Düşük
    Süper Çözünürlük : Düşük
    Renk Skalası : Geniş
    Kenar Genişliği : Açık
    Renk Filitresi : Kapalı (burada kırmızı,yeşil ve mavi paternle ölü piksel bakabilirsiniz)
    Gama : 2.2
    Beyaz Dengesi
    Renk Sıcaklığı : Serin
    Yöntem : 2 Puan
    Desen : dış
    Nokta : yüksek
    Kırmızı : 0
    Yeşil : 0
    Mavi : 0
    Resim Seçenekleri
    Gürültü Filtresi : otomatik
    Mpeg G.Filitresi : otomatik
    Siyah Seviyesi : Düşük
    Gerçek Sinema : Açık
    Motion Eye : Kapalı
    Led Yerel K. : Orta
    TruMotion : Kapalı
    Enerji Tasarrufu : Kapalı

Next Machina 3D

Kişisel
    Parlaklık : 15
    Kontrast : 16
    Keskinlik : 18

Ayarlar güncellenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 19 Aralık 2014; 10:27:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: West Coast

Resim Modu : isf Exbert1

Arka Işık : 85
    Kontrast : 82
    parlaklık : 50
    Y Keskin : 10
    D Keskin : 20
    Renk : 60
    Ton : 0
    Uzman Kontorlü
    Dinamik Kontrast : Düşük
    Süper Çözünürlük : Düşük
    Renk Skalası : Geniş
    Kenar Genişliği : Açık
    Renk Filitresi : Kapalı (burada kırmızı,yeşil ve mavi paternle ölü piksel bakabilirsiniz)
    Gama : 2.2
    Beyaz Dengesi
    Renk Sıcaklığı : Serin
    Yöntem : 2 Puan
    Desen : dış
    Nokta : Düşük
    Kırmızı : 0
    Yeşil : 0
    Mavi : 0
    Resim Seçenekleri
    Gürültü Filtresi : otomatik
    Mpeg G.Filitresi : otomatik
    Siyah Seviyesi : Düşük
    Gerçek Sinema : Açık
    Motion Eye : Kapalı
    Led Yerel K. : Orta
    TruMotion : Pürüzsüz
    Enerji Tasarrufu : Kapalı

Next Machina 3D

Kişisel
    Parlaklık : 15
    Kontrast : 16
    Keskinlik : 17

Seninkiler biraz daha fatklıymış hocam?nasıl memnun musun görüntüden?bu arada sen ortalama kaç mtr uzaklıktan izliyosun ?

• West Coast kullanıcısına yanıt
    Trumotion kapali yapin derim. Titreme cokk oluyor hreketli insan bedenindahi kesiklikmyapiyor testleri uzun tuttum EN UYGUNU KAPALİ derim Lb de clear plus iyi idi fakat bu modelde trumotion kapali. Durumdaen iyisi

Digerleri kendi zevkiniz bir seybdiyemem .

• Yeni yazilim gerekiyor acilen sorunlar,

Akilli kumanda tanimama sorunu , uyusmazlik kumanda pili cikarip takma sonucu duzelme ( akilli kumanda alici nin anakart driver sorunu)

Uyduda kanal yuklemede usbden kopyalama yapinca tum uydu ayarlari resetleniyor

Mpeg 4 kodu hatalari 4k video ve acc ses te tanimama sorunu .

Setting ayar larda komut hatalari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neos11 -- 10 Aralık 2014; 21:54:04 >
  • onur_bee kullanıcısına yanıt
    Bu modu günlük tv kullanımında kullanıyorum. Ayrıca oyun modu ve gündüz için eco modu ayrı ayarlar yaptım.
    expert 2 sinema seyri için ayarladım 4K için dinamik (canlı) modu ellemedim. biraz abartılı renk basmışlar diğer ayarladıklarımla
    bakınca detay ve naturel renkler gölgeler vs. ortaya çıkıyor. Tabiki adı üzerinde kişisel ayarlar sevkler ve renkler tartışılmaz
    odanın ışık durumu vs etken saygılar.
  • West Coast kullanıcısına yanıt
    Trumotion kesinlikle kapali

Bir sey sorayim next machinada renk ayarini yapmissiniz ben standart ta kullaniyorum ondarenk filtreleri var ve yazilimlarla ,arla ekleme yapiliyor faydasi varmi machina icinde bunayarlara girmemin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neos11 -- 10 Aralık 2014; 21:57:08 >
  • neos11 kullanıcısına yanıt
    Kapalı olarak kullandığım modlarda var. Ayrıca uydu seyrederken Machina 3D titremeyi önlüyor
    Machina 3D film modunu dene derim farkı göreceksin. Bu cihazın önemli farklarından biri HD yayınlarda kanal logolarının
    etrafına bak anlayacaksın tabi Türksata en son bak Show atv fox kanal kaliteleri iyi sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 10 Aralık 2014; 22:03:01 >
  • Tamamda kanallarin bazen bltrateleri dusuyor ve o anki yayin programi kotu cekilmis eski video ise

Dedigim gibi yazilimdan cok kaynaklanan sorun var yeni yazilim gelmeli

• neos11 kullanıcısına yanıt
    Son yazılım (04.36.32) problemli olduğu belli siteye bile eklenmedi. 3/11/2014 tarihli 04.35.22 versiyon son yazılım görünüyor.
  • daha çok geliştirilecektir yazılım codec konusundada zaten geliştirmeler olur
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.