Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
285.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 05.00.60 yüklerin ben bugün kendi sitesinden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yenilikler var mı yoksa yine ne olduğu belli olmayan şeyler mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: captainx06

05.00.60 yüklerin ben bugün kendi sitesinden

05.00.60
    Nerden indirdin

• http://www.lg.com/tr/urun-destegi/lg-55LB730V

guncelleme burayada gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

güncel, kanal listesini paylaşabilirmisiniz.

Buyur dostum... Favorili olarak bizzat kendim sıraladım...

http://s5.dosya.tc/server/eldwgv/LG_47LB670V_Sirali_Kanal_Listesi.rar.html
  • Teşşekkurlee arkadaşım akşam deneyim bakalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamil_035

quote:

güncel, kanal listesini paylaşabilirmisiniz.

Buyur dostum... Favorili olarak bizzat kendim sıraladım...

http://s5.dosya.tc/server/eldwgv/LG_47LB670V_Sirali_Kanal_Listesi.rar.html

neyle düzenliyorsun bu kanal lıstesını hocam

• ender E kullanıcısına yanıt
    http://www.lg.com/tr/urun-destegi/lg-47LB670V

• quote:

Orijinalden alıntı: captainx06

http://www.lg.com/tr/urun-destegi/lg-47LB670V

program ıle pc uzerınden kanal duzenlemesını sormustum ?
  • Chansort programını kullandım birkaç kez ama düzgün çalışmıyor o program. Düzenlediğin kanal listesini kaydedip çıkıyorsun sonra tekrar bakıyorsun listeye her şey eskisi gibi. Ama doğru şekilde kaydettiği de oldu birkaç kez. Tavsiyem tv üzerinden düzenleme yap vaktin varsa. Sonra o listeyi usb bellekle kopyalayıp yedekle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Chansort programını kullandım birkaç kez ama düzgün çalışmıyor o program. Düzenlediğin kanal listesini kaydedip çıkıyorsun sonra tekrar bakıyorsun listeye her şey eskisi gibi. Ama doğru şekilde kaydettiği de oldu birkaç kez. Tavsiyem tv üzerinden düzenleme yap vaktin varsa. Sonra o listeyi usb bellekle kopyalayıp yedekle...

tşkler... senın vrdıgın listeyi kullanıyım dedım ama usb den tv ye kayıt edılıyor dedı ama saatlerce surdu.. vaz gectım bende...
  • selamlar.
    bazı sıtelerde fılm ızlerken ıc bır uyarı vermeyen takılmayan televızyonum. artık butun vıdeo ve ve fılm
    yayını yapan sıtelerden atmaya başladı.

eskı versıyonlaramı dönmek lazım resetmı atmak lazım. sınemapol de veya 720p de fılm ızlesem bana yeter aslında
    yada fılm ızleyebıleceğm bı sıte ısmı verırsenız memnun olurum..
  • quote:

quote:

Chansort programını kullandım birkaç kez ama düzgün çalışmıyor o program. Düzenlediğin kanal listesini kaydedip çıkıyorsun sonra tekrar bakıyorsun listeye her şey eskisi gibi. Ama doğru şekilde kaydettiği de oldu birkaç kez. Tavsiyem tv üzerinden düzenleme yap vaktin varsa. Sonra o listeyi usb bellekle kopyalayıp yedekle...

tşkler... senın vrdıgın listeyi kullanıyım dedım ama usb den tv ye kayıt edılıyor dedı ama saatlerce surdu.. vaz gectım bende...

Saatlerce sürmesi imkansız. En fazla 10-15 saniyede bitiyor olay.Listeyi usb belleğe atarken yanlışlıkla bir şey yapmış olabilirsin belki. Fat32 formatlı olacak usb bellek ve tvde usb1'e takacaksın. Bunları yaptıysan listenin adı ya da uzantısı değişmiş olabilir kontrol et istersen. Ben aynı zamanda Teledünya da kullanıyorum. Yedek alırken tv o kanal listesini de alıyor. Yapabilirsen chansort ile onları sil sadece uydu kanalları kalsın bir de öyle dene istesen...

• quote:

quote:

quote:

Saatlerce sürmesi imkansız. En fazla 10-15 saniyede bitiyor olay.Listeyi usb belleğe atarken yanlışlıkla bir şey yapmış olabilirsin belki. Fat32 formatlı olacak usb bellek ve tvde usb1'e takacaksın. Bunları yaptıysan listenin adı ya da uzantısı değişmiş olabilir kontrol et istersen. Ben aynı zamanda Teledünya da kullanıyorum. Yedek alırken tv o kanal listesini de alıyor. Yapabilirsen chansort ile onları sil sadece uydu kanalları kalsın bir de öyle dene istesen...

usb1 taktıgımı sanmıyorum... kesınlıkle usb1 mi olmalı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

usb1 taktıgımı sanmıyorum... kesınlıkle usb1 mi olmalı ?

İlk yedekleme yapmadan önce araştırmıştım herkes usb1 diye yazmış internette. Öyle deniliyorsa sebebi vardır mutlaka. Dediğim gibi teledünya kanallarını ayıkla chansort ile fat32 formatlı usb bellek olacak unutma...

• selamlar,

5.10.01'dan bu sürüme(05.00.60) doğrudan güncellemeye kalkarsam ne olur? tv'yi elime almam inşallah. :) bilen var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memrengin

selamlar,

5.10.01'dan bu sürüme(05.00.60) doğrudan güncellemeye kalkarsam ne olur? tv'yi elime almam inşallah. :) bilen var mı arkadaşlar?

İstesen de güncelleme yapamazsın zaten. Önce downgrade yapıp 05.00.XX'lı sürüme geçmen lazım... Daha önceki sayfalarda anlatılıyor nasıl yapıldığı...

• captainx06 C kullanıcısına yanıt
    Sürümden memnun musunuz? Yenilikler var mı? Yetersiz bellek hatası alıyor musunuz? daha az ya da daha çok? ( 05.00.60 Sürümü için )
  • Benim tv 05.00.60 sürümünü görmedi. Güncelleme yapamadım. Yapan arkadaşlar rica etsem. güncellemeyle neler değişti. Acaba bilgi verirlerse sevinirim.
  • 05.00.60 sürümü gelmiş.. beta olan 05.10.02 sürümünden çıkmak istiyorum, nette de araştırdım (hatta konusu bile var) lb730 için anlatılmış hep, bizim tvler için downgrade yapan bir arkadaş güzelce açıklayabilir mi acaba?

indirilen program ve dns yi öğreniyoruz, daha sonra dosyaların içinde 670v yok.. lb730 dosyalarında da birsürü sürüm var, hangisini seçmeli? tv teknosadan alındı, yanlış bişi yüklemeyelim.. orada takılıp kalıyorum.. yardım eden arkadaşın yazdığı msjı imzama da ekleyeceğim o derece :) güzel bir anlatım olursa çok güzel olur, bu mesajı okuyan, yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.