Şimdi Ara

LG 47LA860V (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
23.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gece gündüz 10 çeşit renkte test ettim bir sıkıntısı yok

bu biraz da şansıma herhalde...
  • arkadaşlar bende bugün bimeksten LG 47LA860V alarak aranıza katıldım bakalım yarın kuracaklar nasıl bir cihaz bende çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamefu

arkadaşlar bende bugün bimeksten LG 47LA860V alarak aranıza katıldım bakalım yarın kuracaklar nasıl bir cihaz bende çok merak ediyorum

hocam 47la860 dan memmun musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 2 hafta önce teknosadan aldım son derece memnunum. Akşam ki maçlarda da hiçbir probleme rastlamadım
  • Ben ağustos ayında aldım la47860 v modelini.
    çok araştırdım arkadaşlar, yok paneli (bu arada 200 HZ dir) , hızı, görüntü kalitesi , smart özelliği ,dahili kamerası vs....
    3 aylık kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim , ödediğim paranın karşılığı veren bir alet doğrusu.(Maşallah)
    çok memnunum ve düşünenlere de tavsiye ederim.
    smart özelliği oldukça başarılı , ne yaptım derseniz ; nette film izliyorum, youtube dan çok sayıda video izledim, ara ara haberleri okuyorum.
    dahili kameradan skype sadece denedim açılıyor , evet başarılı , ama aktıf olarak kullanmıyorum, cepte var , laptopta var sıra tv dekine pek gelmiyor:)
    ulusal kanalların sd yayınları çok başarılı,hd ler zaten yorumsuz...
    3d çok deneyimim olmadı sayılır bir kaç kez digitürk ün 3d kanalını izledim, çok başarılı olduğunu belirteyim.
    birde ses sistemi oldukça iyi youtube da ses kaydı iyi yapılmış bir kaç video dinledim...
    basları tizleri iyi veriyor kesinlikle harici bir ses sistemi istemez (tabi bana göre yoksa bu bir zevk işi)
    kumandası çok fiyakalı ve kullanışlı , eski kumandalardan sonra biraz bocalarsınız o kadar.
    Tekrar etmekte fayda görüyorum niyeti olan acaba mı diye düşünmesin hiç ,
    zaten bunu aylar önce düşünen ve tecrübe eden birini fikirleri bunlar.

• mavrich M kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar. bende düşünüyorum ama bu bulutlanma banding sorunları acaip sıkıntı yarattı. vatan da baktım 760ve 860 ın görüntüsü iyi sd yayın açtırdım baktım renkler falan çok iyi geldi. trt hd de bak sana zahmet maç yayınlarında bi bulutlanma çizgilenme yada rahatsız edici birşey varmı birde video ya çekersen çok memnun kalırım. görelim alet nasıl ev ortamında ne halde
  • p1azma P kullanıcısına yanıt
    selamlar size de sorayım hocam banding falan varmı bulutlanma ısız sızması rahatsız edici bir durum var mı hd yayınlarda. ani hareketlerde maç sırasında çizgilenme falan cevabınız çok önemli almam konusunda.
  • mesajı yeni gördüm kusura bakma
    hocam rahatsız edici hiç bir problemim yok kafan rahat olsun
  • lestet L kullanıcısına yanıt
    ışık sızması ve bulutlanma tamamen şans işi dostum ki lg tvlerde malesef biraz daha fazla rahatsız edici olabilir ama dedigim gibi sen anlamayabilirsin bile bunun disinda vertical banding özellikle maç izlerken rahatsız edici olabiliyor muş kullananlar genelde bu şekilde yorumlar yapmışlar haberin olsun
  • akanarya2 kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın cevap için biraz geç oldu ama gayet memnunum
  • Hafta sonu Ankara itfaiye meydanından 2.700 TL (nakit) aldım. Aynı gün servis geldi ve kurulum yaptı. PC modem üzerinden TV'ye bağlanıyor ve hiç bir kablo gerektirmeksizin PC'den açılan film müzik aynı anda TV'de görülebiliyor. Veya TV'den doğrudan PC kontrolü yapılabiliyor.. Tavsiye edilebilecek bir TV..
  • 2700 lerden alanları gördükçe şimdi 3300 vermek istemiyor insan.

• yada 3.500 tl de vermek istemez insan suan
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhand09

yada 3.500 tl de vermek istemez insan suan

2900 TL teşhir ürünü aldım. Sorunlu çıktı ki sorunu bile bile aldım sırf sıfırını teşhir fiyatına alabilmek için. Mağaza içi fatura kestirip direk fatura iptali ve eski fiyat emsal gösterilerek sıfır kapalı kutuyu 2967 TL'ye aldım 3 gündür kullanıyorum. Işık sızması - ölü - piksel falan yok.
  • bugun kuruldu vatandan 2999 a aldim 47la860

• muvakkit kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun.teshir mi sifir urun mu?TV nasil?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    sıfır hocam bımekste teshırdı 6 aydır acıkmıs tv vatanda buldum dun aldım baska magazadan getırttıler servıs te bugun kurdu kanal gecıslerı dıgerlerınde oldugu yavas ama goruntusu guzel
  • Media Markt'tan 3000TL'ye teşhir ürününü aldım. Almadan önce mağazada her türlü testten geçirdim. Bir problem görmedim. Evde de backlight, banding ve ölü piksel testlerini yaptım. Bir sıkıntım yok. Gayet memnunum. Online film sitelerinden de dizileri seyrediyorum. Şimdilik üzerindeki uydu tuner ı kullanıyorum. Ancak bir kutu almayı düşünüyorum. 3D film edinip, onu da denemek istiyorum.
  • bende bu tv almayı düşünüyorum dst desdeği varmı acaba bilgisi olan yada kullana arkadaşlardan yorum bekliyorum
  • alirizak A kullanıcısına yanıt
    Olu piksel banding ve backligth testlerini nasil yaptiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.