Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 ay oldu Tv yi alalı.. F/p olarak çok memnunum. İyiki almışım. Ancak Benim Daha öncede yazdığım başka bir sorunum vardı. (onuda artık görmüyorum).

Alacak arkadaşlara tekrardan söyleyebilirim ki. Bu model alınabilecek F/P için en iyi tv. (tabi yinelemekte fayda var. TV yi ne için kullanacaksın. Ona göre plasma veya LCD)
  • teşekkür ederim dostlarım, darısı bekar arkadaşların başına
    düğün arabasını avis ten kiraladım 370 tl ye, mercedes glk 320 cdi, araba şansıma 0 dı, 30 km iyi aldığımda:)
    fiyatı da yerel rent a carlara göre çok çok hesaplı, hem zaten 3 gün veriyor en az yerel olanlar, kiralamak zorunda kalanlar olursa akıllarında olsun.

Tv den de gayet memnunum, ama 550 diye diretmeyin bence 350 bulursanız alın gitsin derim,
    bakamadım fiyatlarına ama ikisi de aynı tv
    200 tl fiyat varkı varsa 100 tl ye dvd playerın kralını alırsınız, 100 tl kar kalır.
  • Merhaba ben de LG plazma almak istiyorum. Pk950 çok hoşuma gitti. Acaba bilgisi olan var mı bu cihaz ile ilgili.

Teşekkürler.
  • Vatanbilgisayarda 1300 tl ye (World 12 taksit) satılıyor şuan. Kapalı kutu ürünlerde var ellerinde. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
  • SLM çeyrekasırlıkadam

LG INFINIA 50PK950 alacam önerileriniz lütfen

bu ürünü ist bileşim den almayı düşüünüyorum fiyat yaklaşık 3000.tl 12 tahsitli fiyatı.
    sormak istediğim şuki bu yeni seri plazmalar da bu fosfor olayı varmıdır hala. 200 saat düşük konstras ta
    kullanma gibi bir durum geçerlimidir daha. birde plazma panlade ölü piksel olayı varmı...

şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f47xfenerli -- 30 Ağustos 2010; 8:49:07 >
  • 3000 tl n varsa git sinema sistemi kur 50 inch tv yi ne yapacaksın?
  • bu ses bi aralar 50pq6000 isteyen birine mi ait:)
  • arkadaşlar hala bir yazılım çıkmadımı bu tv ye ... misal mkv yi destekler yazılım....
  • 42 pj350-pj550-pj650 arkadaşlar bu ürünler arasındaki farklar nelerdir ben sadece uydu cihazıyla SD yayın izleyecegim...
  • daha önceki cevaplarda da var gerçi ama
    350 usb den resim gösterir
    550 350+mkv divx film gösterir
    650 550+komple cam düz ekran

bana sorarsan 350 değil 250 bile bulsan onu al
    çok fark yoksa 350 al gitsin hiç uğraşma
    bi dvd bağlarsın gider
    ama 650 nin şekline tav oluyosan benim gibi bişi diyemem
  • Pq6000 için her hangi bir yazılım çıkmadımı hala?? şöyle mkv li..
  • Yok malesef. 720p avi leri de oynatmıyor. Bu Tvde 480pden yukarısını desteklemeyen zihniyeti..
  • LG PK950 aldım ağustos ortasında. yaklaşık 2 aylık kullanım sürecinde televizyondan çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Sadece iz kalma sorunu arada oluyor ama başka kanal izlerken 3-5 dakikada geçiyor. Yine de sanda bir çekince oluşturuyor bu durum. Tamamen kalıcı olabilir mi zamanla diye. Umarım olmaz. Bu iz kalma olayını engellemek için orbiter vs gibi özellikler eklemişler.
  • Arkadaşlar pj350 veya pj550'ye 5+1 ses sistemi direkt olarak takılabilirmi giriş varmı acaba..??
  • takılır,
    ben de pj550 ve 5+1 sistem var,
    dijital ses kablosuyla direkt anfiye bağladım

zaten tv üzerindeki tek ses çıkışı dijital
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

takılır,
    ben de pj550 ve 5+1 sistem var,
    dijital ses kablosuyla direkt anfiye bağladım

zaten tv üzerindeki tek ses çıkışı dijital

Anfin pahalı bişey ozman senin digital ses çıkışın varsa ben mesela cretive A500 'ü takmayı düşünüyorum onda sadece 3 adet 3,5mm jak çıkışları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: komer

Pq6000 için her hangi bir yazılım çıkmadımı hala?? şöyle mkv li..

Ümitle bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ere21m
    Anfin pahalı bişey ozman senin digital ses çıkışın varsa ben mesela cretive A500 'ü takmayı düşünüyorum onda sadece 3 adet 3,5mm jak çıkışları var

çok pahalı bişey değil 400-500 liralık bişey,
    ama ses çıkışı değil ses girişi var,
    yani sesi tv den alıp anfiye veriyorum, ordan kolonlara gidiyor.

anfideki girişlere bak, eğer yine optik digital yoksa
    digital kablonun ucuna dönüştürücü takarsın
    daha ucuzu varmı bilmiyorum ama şunun gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

quote:

Orijinalden alıntı: ere21m

çok pahalı bişey değil 400-500 liralık bişey,
    ama ses çıkışı değil ses girişi var,
    yani sesi tv den alıp anfiye veriyorum, ordan kolonlara gidiyor.

anfideki girişlere bak, eğer yine optik digital yoksa
    digital kablonun ucuna dönüştürücü takarsın
    daha ucuzu varmı bilmiyorum ama şunun gibi

Bunun 3,5mm 3 girişlisi olsa iyi olurmuş ozaman süper olurdu anfiyi tv'e veya uydu alıcısına baglardım R L çıkışı vardır heralde normal tv arkasında yada bi dvd playerle bu yapalabilir galiba tv'nin sesi dvd playere ordanda kolonlara 5+1 ses olarak dagıtılabilir die düşünüyorum....

• farketmez 3.55 mm ye dönüştürmesi çok kolay coaxial olduktan sonra
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.