Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: arkin11

HAYIRLI OLSUN ARKADASLAR GULE GULE KULLANIN
    SES SISTEMINI BENCE BOSUNA ALMISSINIZ TV SESI ARATMIYO ELINIZE GECINCE SIZDE ANLAYACAKSIZNIZ

Aynen katılıyorum zaten apartmanda yaşıyorsanız bundan fazlasına da müsade etmezler:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: delijavat

quote:

Orjinalden alıntı: arkin11

HAYIRLI OLSUN ARKADASLAR GULE GULE KULLANIN
    SES SISTEMINI BENCE BOSUNA ALMISSINIZ TV SESI ARATMIYO ELINIZE GECINCE SIZDE ANLAYACAKSIZNIZ

Aynen katılıyorum zaten apartmanda yaşıyorsanız bundan fazlasına da müsade etmezler:)

ev müstakil hocam...
  • KARDESİM ALMADIYSAN SES SİSTEMİN TELEVİZYON ELİNE ULASSIN Bİ BAK TAMİN ETMEZSE AL
    YİNEDE SEN BİLİRSİN
  • BENDE LG 426000 LCD VAR MEMNUNUM HARİKA RENKLERİ VAR.PLAZMAYI PEK TAVSİYE ETMİYORLAR
  • Arkadaşlar daha önceki yorumumda dvd görüntüsünün güzel olduğunu söylemiştim ama bugün hızlı ve öfkeli 4 ü izlerken sanki bu tvde karanlık sahnelerde görüntüyü seçmenin zor olduğunu hissettim. Eastman nickli arkadaşın daha önce vermiş olduğu ayarlarıda denedim ama sonuç tatmin edici değildi. Ayarları kurcaladım biraz ama nafile.Konu ile ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yorumlarını alabilir miyim?
  • tv bugün geldi...hemen kurdum ve bu fotoları çektim.

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethalmrcool -- 26 Haziran 2009; 16:21:12 >

• hiramco x3 uydu alıcı ve hdmi bağlantısıyla çekilmiş fotolardır.

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

• devamı..... (bu arada en üstteki film igor usbden)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethalmrcool -- 26 Haziran 2009; 16:26:13 >
  • devamı.....

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

• devamı.....

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

• devamı.....

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

LG 42PQ6000 PLAZMA TV

• iyi günlerde kullan.resimler için cok sagol.
  • çok teşekkürler
  • bu tv yi teknosada gördüm ve çok beğendim. eski bir divx (düşük çözünürlükte birçok film) arşivcisi olarak plazmadan yanayım ancak 50inç altındaki plazma panellerinin 1024x768 çözünürlükte olması hep kafama takılmıştır. şimdi 16:9 ekrana sahip bu panellerin 4:3 oranındaki bu çözünürlüğü pc bağlantısında nasıl kullandıkları sorusu beni hep rahatsız etmiştir. şimdi ben laptoptan vga bağlantısı yaptığımda 1024x768 ile görüntüyü plazmatv ye aktarırsam bu görüntü 16:9 ekrana yayılacağından film izlerken problem çıkaracağı kesin gibi görünüyor. kullanan arkadaşlar bu problemi nasıl çözüyorlar acaba? şimdi diyeceksiniz ki sen de laptoptan 16:9 oranındaki bir çözünürlükle (1366x768 gibi) aktarırsın olur biter ama bu durumda da panelin orjinal çözünürlüğü bu olmadığı için 1024x768 kadar net olmayacaktır diye düşünüyorum zira paneller en net görüntüyü doğal çözünürlüklerinde veriyorlar. evet yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanS -- 26 Haziran 2009; 23:28:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: delijavat

Arkadaşlar daha önceki yorumumda dvd görüntüsünün güzel olduğunu söylemiştim ama bugün hızlı ve öfkeli 4 ü izlerken sanki bu tvde karanlık sahnelerde görüntüyü seçmenin zor olduğunu hissettim. Eastman nickli arkadaşın daha önce vermiş olduğu ayarlarıda denedim ama sonuç tatmin edici değildi. Ayarları kurcaladım biraz ama nafile.Konu ile ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yorumlarını alabilir miyim?

lethalmrcool fotolar için tşk. Yukarıda daha önce belirttiğim problemin çözümü açısından tv ayarlarınıda bizlerle paylaşabilir misin? Sorum bu tvyi kullanan tüm arkadaşlar için geçerlidir.
  • Arkadaşlar ben scart giriş kullanıyorum. görüntü bazen sanki atlıyor gibi gözüküyor acaba kullandığım bağlantıdan mı kaynaklanıyor. içinizde bu durumla karşılaşan oldumu veya uydu cihazı ile en iyi görüntüyü ne ile sağlarım bilgisi olan arkadaşlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: desertrose58

Arkadaşlar ben scart giriş kullanıyorum. görüntü bazen sanki atlıyor gibi gözüküyor acaba kullandığım bağlantıdan mı kaynaklanıyor. içinizde bu durumla karşılaşan oldumu veya uydu cihazı ile en iyi görüntüyü ne ile sağlarım bilgisi olan arkadaşlara

hama,belkin yada monster marka altın uçlu scart kablo kullan,olumlu yönde etileyecektir.
  • Teşekkür ederim üstat söylediklerine bakacağım ve deneyeceğim bakalım ne kadar değişim olacak....
  • quote:

Arkadaşlar ben scart giriş kullanıyorum. görüntü bazen sanki atlıyor gibi gözüküyor acaba kullandığım bağlantıdan mı kaynaklanıyor. içinizde bu durumla karşılaşan oldumu veya uydu cihazı ile en iyi görüntüyü ne ile sağlarım bilgisi olan arkadaşlara

kayan yazılara bak bariz bir şekilde atlama durma oluyorsa uydunun pal/secam/ntsc ayarlarını pal veya otamatik olarak ayarla. onun dışında keskinlik çok fazlaysa görüntü atlıyomuş hissi verebilir. ama benim de hissettiğim görüntülerde akıcılık sorunu var gibi gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lethalmrcool

devamı..... (bu arada en üstteki film igor usbden)

Hocam, ekrandaki yansıma fotoğraflardan anlaşılıyor gerçekten. Özellikle Igor setindekiler (sanırım gündüz çekildiklerinden) ekranı da pencerenin karşısına koymuşsun.

perdeler güzelmiş bu arada :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.