Şimdi Ara

LG 42LX6500 3D LED Tv (Gözlük Hediyeli) 1999TL Bizdehesapli.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG 42LX6500 42" 106cm Full HD 200Hz LED-3D TV (1 Adet 3d Gözlük Hediye)

LG 42LX6500 3D LED Tv (Gözlük Hediyeli) 1999TL Bizdehesapli.com

http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=42LX6500

1999TL (Kdv Dahil)

Stok : 22 Adet

Aynı gün Stoktan Kargo Teslimatı (18:00'a Kadar verilen siparişler için geçerlidir.)

Ücretsiz Kargo

Ürün 2 Yıl İthalatçı Firma Garantisi Altındadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizdehesapli -- 9 Mayıs 2011; 16:34:34 >

• Nerede bu ürün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedir

Nerede bu ürün?

Bizdehesapli.com yetkilisi açmış konuyu. Herhalde link eklemeyi unutmuş. Sonradan düzeltmiş.

http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-lg-42lx6500-infinia-led-televizyon-fiyati,178608.html

En iyi fiyat görünüyor. Başarılı firma daha önce Samsung TV'de de kampanya yapmışlardı. Forumdan alan arkadaşlarda vardı.

• Firma güvenilir mi? Bu tv den almayı düşünüyorum. samsung 46c750 ile bu tv yi karşılaştırırsak hangisi iyidir? Artı ve eksilerini yazarsanız sevinirim.
  • Geçenki kampanyadan Samsung 40C6000 aldım sorunsuz bir şekilde. Hem satış öncesi hem de sonrasında gayet ilgili bir firma. Tavsiye ederim.
  • Bende Halen kampanyada olan Microsoft oyuncu mouse aldım sorunsuz geldi. Başarılı bir firma bir çok yerde de olumlu yorumlar var.
  • GÜZEL FİYAT AMA ÇOK İYİ REFERANS OLMASI LAIZM BİRAZ ÇEKİNİYOR İNSAN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LED TV 42" LM615S 1200TL
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Firmaya mesaj attım 9 pixel den sonra tv yi garanti kapsamında değiştirebildiklerini söylediler. Bu 9 pixeli nasıl sayıyorlar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkbilir

Firmaya mesaj attım 9 pixel den sonra tv yi garanti kapsamında değiştirebildiklerini söylediler. Bu 9 pixeli nasıl sayıyorlar acaba?

Merhaba Sn. ilkbilir;

Sitemizden satın aldığınız yada alacağınız tüm ürünler, Ürünleri ülkemize getiren firmalardan kapalı kutularda alınmakta olup ürünlerin sadece tarafımızdan satışı yapılmaktadır. Ölü piksel konusundaki sorunuzda Televizyonlarını sattığımız firmanın bize vermiş olduğu yanıt aynen size iletilmiştir. Zira ölü piksel olayında satıcı değil direk ÜRETİCİ firmalara bağlı olan garanti şartları belirlenir ve ürüne ait yetkili servisler tarafından bu prosedürler uygulanır. Televizyon aldığınızda size yönlendirilen servisi beklemeniz satış esnasında da belirtilmektedir. Ürünü kurmaya gelen servis sizin yanınızada ürününüzü istediğiniz yere kurduktan sonra servis yetkililerinin yanında ürününüzle ilgili gerekli tüm kontrolleri yapabilir, eğer ürünle ilgili istenmedik bir durum var ise servis görevlisine gösterip gerekli değişim prosedürlerini talep edebilirsiniz.

Saygılarımızla.
    Bizdehesapli.com Yönetimi

• quote:

Orijinalden alıntı: bizdehesapli

quote:

Orijinalden alıntı: ilkbilir

Firmaya mesaj attım 9 pixel den sonra tv yi garanti kapsamında değiştirebildiklerini söylediler. Bu 9 pixeli nasıl sayıyorlar acaba?

Merhaba Sn. ilkbilir;

Sitemizden satın aldığınız yada alacağınız tüm ürünler, Ürünleri ülkemize getiren firmalardan kapalı kutularda alınmakta olup ürünlerin sadece tarafımızdan satışı yapılmaktadır. Ölü piksel konusundaki sorunuzda Televizyonlarını sattığımız firmanın bize vermiş olduğu yanıt aynen size iletilmiştir. Zira ölü piksel olayında satıcı değil direk ÜRETİCİ firmalara bağlı olan garanti şartları belirlenir ve ürüne ait yetkili servisler tarafından bu prosedürler uygulanır. Televizyon aldığınızda size yönlendirilen servisi beklemeniz satış esnasında da belirtilmektedir. Ürünü kurmaya gelen servis sizin yanınızada ürününüzü istediğiniz yere kurduktan sonra servis yetkililerinin yanında ürününüzle ilgili gerekli tüm kontrolleri yapabilir, eğer ürünle ilgili istenmedik bir durum var ise servis görevlisine gösterip gerekli değişim prosedürlerini talep edebilirsiniz.

Saygılarımızla.

Benimevim adlı site 1 ölü piksel dahi çıksa değişim yapmakta. Bu ölü piksel olayı bence Üretici firmadan çok ürünü ithal eden ve satan kişinin insiyatifinde. Hem 9 ölü piksel demişsiniz kalburmu seyredeceğiz televizyon mu?

• Sn. twindiablo

Belirtmiş olduğunuz firmanın kendi uygulamış olduğu politikaya saygı duymaktayız. Ürünle ilgilenen bir kullanıcı tarafımıza yönelttiği soruda ölü piksel garantisini sormuş ve bizde ürününü sattığımız firmadan bilgi alıp tarafına iletmişiz. Almayı düşündüğünüz yada aldığınız üründe "ölü piksel" olarak nitelendirilen ve şu anda tamamen "ihtimal" olarak değerlendirilen bir konuda "Televizyon ve kalbur" benzenmetsiz biraz abartılı olmuş durumdadır. LG Kaliteli bir marka olup kullandığı panellerin büyük bölümünü kendi üretir ve ölü piksel sorunu nadir rastlanan bir markadır. Zira ölü piksel ürünü ilk aldığınızda direk karşınıza çıkma ihtimali üzerine düşüncelerinizin yanında LCD-LED Panel kullanan tüm marka ve model ürünlerde sonradan da oluşması da bir ihtimal dahilindedir. Teknolojik ürün satıcıları olarak bu konuda markalardan daha fazla destek almak için her zaman çaba vermekteyiz. Ancak şu anda üretici firmalar bu konuda satıcı olarak bizlere ve kullanıcı olarak siz değerli tüketiceler maalesef olumsuz yanıtlar vermektedir.

Firma olarak sattığımız ürünlerde tüm satış politakamızı "şeffaflık" üzerine gerçekleştiriyoruz. Bir satış esnasında müşteriyi yanıltmaktansa geçerli koşulların tamamını müşteriye iletmek, ürünü almak isteyen tüketiciye net olarak bilgi aktarmak ve müşterinin ürünü aldıktan sonra herhangi bir soru işaretiyle karşılaşmamasına özen göstermekteyiz. Sorulan sorulara "efendim ölü piksel garantilidir" diyip müşteri satın alıp böyle bir sorunla karşılaştıktan sonra "servisle görüşün", "iade alamayız" yada "gönderin bi bakalım" tarzında etik olmayan davranışların içerisine girmektense elimizde bilgiyi sizlerle paylaşıp bilinçli bir satış çok daha olumlu olmaktadır.

Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yazdıklarımız sizleri bilgilendirme amaçlı olup, yanlış anlaşılmaması ve yorumlanmaması rica olunur.

Saygılarımızla.

• Sayın yetkili cevabınız için teşekkürler. 9 ölü pikselin çıkması tabiiki sadece ihtimal. Ama ya çıkarsa olayını düşünerek yorum yazdım. Televizyon ve kalbur benzetmeme gelince ben abartılı olmadığını düşünüyorum. Yeri geldiğinde 1 adet bile ölü piksel televizyonu seyrederken çok göze batabilir. 9-10 tanesini düşünemiyorum o yüzden benzetmede bulundum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 11 Mayıs 2011; 13:24:15 >
  • Benimevim firmasının 1 ölü pixel çıksa bile tv yi değiştireceğini taahhüt etmesi, hatta bu forum kullanıcılarından bir arkadaşın tv sini değiştirmesi ister istemez karşılaştırma yapmamıza yol açıyor. Benimevim deki gibi tv yi değiştirmeyi kabul etseydiniz hiç düşünmeden bugün siparişi verecektim ancak şu anda kafam çok karışık. En azından baştan şartlarınızı bildirdiğiniz için teşekkür ederim.
  • benimevimde aynı televizyon 2669 TL :) Ölü piksel garantisini firmanın kendi vermesi bu fiyat olunca normal. Firma yetkilisi açık açık söylemiş helal olsun. Bu şekilde belirtmeyi bırakın alışveriş yaparken sorduğumuz herhangi bir soruya cevap alamadığımız onlarca firma varken. Aferim takdir ettim.
  • kurulum sırasında tespit edilen ölü pikselleri sorun etmeye gerek yok bence. kaç piksel olursa olsun. kanun gereği 7 gün içinde ürüne hasar vermemişseniz koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz diye biliyorum. değiştirme işi onlara kalmış tabi ama iadeyi yapmak gibi bir zorunlulukları var.

ha iade edip başka bir ürün alırsınız bu böyle döngüyle gider. sonuçta iade edilmiş ürün açılmış olacağından size sıfır olarak satamazlar.

• Fiyat süper

TV led tv bu onemlı enerjı elektrık tasarrufu acısından

3D ozellıgı var gozlukte verıyor gercı onemsız demeyın ben brı alısverıs merkezınde 3d tv gozlukle ınceleme fırsatı buldum gercekten ekrnaın dısındalar ya yok noyler bır sey degıyor yanı benı burda merak ettıren 2d yayınları 3d cevvırebılıyormu ve bu randımanlı oluyormu

Marka LG kotu bır marka degıl:))

Bu fıyata kosarak alınabılıcek bır tvkacırmayın bence Tv alıcka olan varsa daha sıcagını bulamaz
  • Benimde aklımda bu tv, mesajım bulunsun umarım kalır ben alana kadar : )
  • Merhaba Arkadaşlar;

Ürüne olan yoğun ilgiden dolayı an itibari ile mevcut stok adeti 3'e inmiş olup firmamızı arayan ve ürün almak isteyen müşterimizin yoğun isteği nedeniyle yine aynı fiyatla satılmak üzere üründen 25 Adet daha stok yarın depomuzda olacaktır. Ürün fiyatı gelen adetler bitene kadar devam edecektir.

Pazartesi başlattığımız kampanyada aldığımız bu olumlu geri dönüşlerin ertesinde, farklı marka ve modellerde de kampanyalar yapacağımızın duyurusunu burdan yapmış olalım.

Bizi tercih eden siz değerli müşterilerimize teşekkürü bir borç biliriz.

Saygılarımızla.
  • Forumdan Satın alan varmı bu televizyondan ??
  • Ben sipariş verdim şu anda kargoda, ürün geldiğinde ayrıntılı değerlendirmeyi yapacağım. Ödemeyi yaptıktan yarım saat sonra kargoya verdiler bu bende olumlu bir izlenim yarattı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.