Şimdi Ara

LG 42LB652V DVB-S2/T2/C 3D FHD WEBOS SMART LED LCD TV (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
9
Favori
46.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vesteli birakip lg aldigim icin mutluyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler yeni güncelleme gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: laborants

beyler yeni güncelleme gelmiş

güncellemenin gözle görlür getirdiği bi değişklik varm ı hocam
    şu anda gg da 1569 dan 1469 a geliyor. maxiumum karta da 100 tl puan var. bende maximum yok o yüzden bi daha ki ayı beklesem mi diyorum
  • Biraz tv hizlanmis ben memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: laborants

Biraz tv hizlanmis ben memnunum

Güncellemeyi kendiniz mi kontrol ettiniz; yoksa otomatik güncellenmiş mi? Ben de bu akşam bi kontrol edeyim bakalım.
  • arkadaşlar bende aldım bu üründen
    servis kaç günde geliyor kuruluma bilen varmı
  • İnternet sitesinden belleke atip yukledim ayni gin kurmalari lazim tv yi

• radiohead71 kullanıcısına yanıt
    Dostum valla ben bu TV nin 3D sinden bir şey anladıysam arap olayım. :) Hala çözemedim ve göremedim 3D bir şey. Bu 3D filmleri indirirsem acaba nasıl izlerim. Hani BDRip falan oluyor ya...
  • noche34 kullanıcısına yanıt
    3D özellikli bi film açtığın zaman otomatik olarak algılıyor zaten ve 3D aktif oluyor. Zaten 3D den bi sinema kalitesi beklememek lazım ama bence yeterince iyi ben izledim memnun kaldım.
  • ben de aldım. ilk izlenimlerim çok iyi. 3d si gayet güzel hatta sinemelardaki dandik gözlüklerle de izleniyor yani fazla para verip gözlük almaya gerek yok. görüntü kalitesi çok iyi. uydu kanal menüsü falan biraz sinir bozucu uydu cihazalrına alıştık onlardan bira farklı. smart iyi youtube dan sorunsuz takılma olmadan oynattı videoları. wireless arada duvar olmasına rağmen rahat çekiyor. webos beklediğim kadar yavaş değil. benim için sorun yok bu hızda. note 2 min görüntüsünü aktardım sorunsuz ekrana. 12 tb hdd yi sorunsuz gördü

benim bir sorum olacak. youtube izlerken video kaltesini ayarlayabiliyormuyuz yoksa kendi otomatik en yükseği mi seçiyor
  • Arkadaşlar bu televizyonu şu an en uygun fiyatla nereden alabilirim?

• kimlanbu35 K kullanıcısına yanıt
    Çok acelen yoksa bekle hocam 10 gün içerisinde yaparlar gene indirim şuan %5 var gittigidiyorda 75 tl ye tekabül ediyor geçen haftaki 150 den sonra pek tatmin edici değil acelen yoksa 1 hafta civarında bekle gene gelir bence 150 tl indirim kampnyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multe -- 11 Mayıs 2015; 14:27:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimlanbu35

Arkadaşlar bu televizyonu şu an en uygun fiyatla nereden alabilirim?

şu anda kilşksa %7 indirim var1487 ye düşüyor 100 de axees e puan veriyor bi de avantajix.
  • Trt hd kanallarda sinyal soruni yasiormusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

şu anda kilşksa %7 indirim var1487 ye düşüyor 100 de axees e puan veriyor bi de avantajix.

Ben de senin dediğini yaptım geçen hafta. kliksa + axes + avantajx. Dediğin gibi çok makul bir fiyat oldu. Bir de televizyonun yanına 4 tane de gözlük aldım 27 tlye. o gözlükler de cazip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanahmet

quote:

quote:

Ben de senin dediğini yaptım geçen hafta. kliksa + axes + avantajx. Dediğin gibi çok makul bir fiyat oldu. Bir de televizyonun yanına 4 tane de gözlük aldım 27 tlye. o gözlükler de cazip.

avantajix i de sayarsanız kaaç gelmiş oldu tv
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hanahmet

quote:

quote:

avantajix i de sayarsanız kaaç gelmiş oldu tv

kliksa +1487
    axess -100
    avantajx -31

• arkadaşlar bu tv için kanalları sıralamak için bi program varmış bilen varmı
  • selamlar televizyonun arkasındaki PMCIA CARD SLOT girişi ne işe yarar veya modül giriş yeri olarak kullanılabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: c63_AMG

arkadaşlar bu tv için kanalları sıralamak için bi program varmış bilen varmı

valla öyle bişi olsa süper. bi de şu kanallar ekranda gözükse uydudaki gibi ok a basınca
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.