Şimdi Ara

LG 42LB620V TV aldım Sizce Tv değiştirmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar pazar günü media markttan 42inç LG 42LB620V tv aldım 1500TL'ya. Bana iyi geldide 100HZ olması kafamı karıştırdı bu tv'yi 4 5 sene kullanmayı düşünüorum. Sizce değiştirirsem smart tv mi alayım yoksa hertz olarak ne kadar almalıyım. 15 gün içerisinde değiştirme hakkım var. Değiştirirsem yine LG almayı düşünüyorum sizce bu daha mı LG 42LA620S iyi ? Tavsiye olaraktan LG modellerini istiyorum? Birde garanti süresini 5 yıla çıkarttım 160TL verip bu parayıda değiştireceğim Tv'na garanti süresine ilave ederler mi?
    Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.

TV 4 5 sene kullanacağım için geleceğe dönük olmasını da bir yandan istiyorum. :)
    Kafam çok karışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7108A4607 -- 18 Haziran 2014; 17:14:51 >

• Valla bende 1 hafta önce aldım hz olayına takılmayın zaten kullandığınız uydu alıcıları ne kadar o kaliteyi verecek . 3d performansını ben çok beğendim tek sıkıntısı dahili uydusu yavaş ve 1 tane usb girişi var onun dışında bir eksiğini görmüyorum ben . Götülür 3,5 sene :)
  • 42lik lg var bende 200hz fakat arkadaşın dediği gibi bazıları hz abarttıkça abarttı fakat inanırmısın hd kanallar harici HZ nin bi halta yaradığı yok. Hd olmayan kanallarda Görüntü kötü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.