Şimdi Ara

LG 42LB580N LED TV - 949 TL -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
1.004
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım sınıfında en çok satan led tv. Nereye baksam bu modeli görüyorum. Zaten takipte ediyorum. İndirim, çek falan olmadan daha uygun fiyata rastlamadım.

http://www.n11.com/lg-42lb580n-106cm-fullhd-100hz-smart-led-tv-P64631238

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LNavigator -- 24 Haziran 2015; 17:27:22 >

• Uydu alıcısı olmadığı için satılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LNavigator kullanıcısına yanıt
    Görünümü,renkleri,tasarımı ve özellikle ses çıkışı oldukça güzel.890tlye mal etmiştim puanla zamanında.İhtiyacı olan için çok güzel televizyon.Esasen bu model monitör diye geçiyor.Trt bandrolünden avantajı oluyor sanırım fiyatı o yüzden uygun.Hdmi,composite girişleri var.Smart özelliği var.60-70 tlye full hd uydu alıcı alınıp çok da güzel izlenebilir.
  • Şahsen ben kesinlikle uydu alıcılı tv almam çünkü dreambox olmadan olmaz

• tvlerde dahili uydu alıcısını kullanan var mı ki. genelde kullanıcılar dahili uydu alıcının yavaş olduğundan şikayetçi. herkes harici uydu alıcı takıyor ya da teledünya, digitürk vs box ile kullanıyor. bence mantıklı bi tv tek eksiği 3d yok ama onu da kullanan olmuyor pek zaten. tasarımı da iyi.
  • Fiyatına göre kesinlikle tavsiye ederim

• Ben geçen hafta aldım. Satıcı 1 hafta boyunca ürünü temin edemedi. En sonunda iptal ettim siparişi. Sorduğumda; ''çok talep var yetiştiremiyorum.'' şeklinde karşılık verdi. Pek de şaşırmadım zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.