Şimdi Ara

LG 3D 23'DM2350D Hdmi Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bu Tv/Monitör var, ben kasamı normal pc girişi ile bağladığım zaman hiç bir sorun olmuyor, fakat herhangi bir ses sistemim yada kulaklığım olmadığından kasamı tv'ye HDMI ile bağlayıp seside tv den almak istiyorum buraya kadar hiç bir sorun yok gayet güzel çalışıp sesi de alabiliyorum,

sorunum ben kasamı hdmi ile bağladığımda sanki makinada lag oluyor mouse'u sağa sola oynattığımda mouse'un tepkisi geç geliyor ve mouse hızını en sona çekmeme rağmen çok yavaş haraket ediyor kablolu yada kablosuz mouse kullandım 2sinde de aynı sorunu yaşıyorum tv'de ekran kartıda 1.4 hdmi yazıyor aldığım hdmi kablosuda altın uçlu üzerinde 1.4 full hd 3d uyumlu yazıyor acaba sorun kabloda mı yoksa başka birşey olabilirmi?

Not: hani teamviewer dan bir pc ye bağlanırsınızda bağlantı yavaş olursa siz mouse'unuzu oynatırsınız ama bağlandığınız pc deki mouse biraz geç yada yavaş hareket eder ya aynı onun gibi oluyor :D

• monitörde tek hdmi yuvasımı var ? birden fazla varsa hepsinde aynı sorunu yapıyormu ? birde ekran yenileme hızını hdmi dan bağladığın zaman kontrol edermisin ?
    bendede aoc var 3d 23" ama analogdan bağladığım zaman hdmi dan daha net bi görüntü veriyor. ama ben orjinal kablosunu kullanamadım. maalesef ekran kartımda mini hdmi yuvası var. çeviriciyle hdmi kabloyu taktığımda hepten berbattı. gittim philips in kablosunu aldım hdmi to mini hdmi ama ondada d-sub kablodan daha kötü bi görüntü verdi. ben kabloya bağladım durumu ama seninki biraz daha farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

monitörde tek hdmi yuvasımı var ? birden fazla varsa hepsinde aynı sorunu yapıyormu ? birde ekran yenileme hızını hdmi dan bağladığın zaman kontrol edermisin ?
    bendede aoc var 3d 23" ama analogdan bağladığım zaman hdmi dan daha net bi görüntü veriyor. ama ben orjinal kablosunu kullanamadım. maalesef ekran kartımda mini hdmi yuvası var. çeviriciyle hdmi kabloyu taktığımda hepten berbattı. gittim philips in kablosunu aldım hdmi to mini hdmi ama ondada d-sub kablodan daha kötü bi görüntü verdi. ben kabloya bağladım durumu ama seninki biraz daha farklı

hmm şu an makina başında değilim, eve geçtiğimde yazarım yenileme hızını.
    Birde senin yazdığından banada olmuştu başlarda hdmi kablo tv'nin içinden çıkan normal bağlantı kablosundan kötü gösteriyordu net görüntü yoktu sonra bu CCC yi kurcalarken orda led tv mi ne öyle bir ayar sekmesi buldum şansıma biraz kurcaladım ölçeklendirme falan vardı ayarlarda onları biraz kurcalayınca tam net görüntü vermeye başladı.

• @0rk0 bende aynı durumu yaşıyorum lg lw 4500 televizyonumda hdmi da lag var normal vga girişde mouse yağ gibi kayıyor ama hdmi dan bağlant almam şart çünkü avr yle ses sistemine çıkmam lazım, sen bi çüzüm bulabildinmi bu duruma acaba.
  • @alyy ben bu amd'nin ccc sindeki ekranlarım kısmından hdtv ayarlar mı ne öyle bir sekmeden bir kaç bir ayar değiştirmiştim internette aratınca bulmuştum yabancı bir sitede ama şuan tam olarak hatırlamıyorum neleri değiştirdiğimi, ondan sonra bende düzeldi durum, şuan akıcı bir şekilde kullanabiliyorum.
  • bende sorunu çözdüm arkadaşlar ama ekran kartı veya bilgisayar yazılımında değil tv ayarlarındaymış çözüm, input tuşuna basıp bağlantıyı seçtiğinizde hdmi a bağladığınız cihazı seçebiliyorsunuz, pc, dvd , vcr vs ordan pc seçtiğimde lag falan kalmadı kaymak gibi akıyor mouse, aynı sorunu yaşayanlar için çözüm budur
  • aa bunu unutmuşum bak, bende bunu seçmiştim tv den PC seçmiştim hdmi bağlantısını.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyy

bende sorunu çözdüm arkadaşlar ama ekran kartı veya bilgisayar yazılımında değil tv ayarlarındaymış çözüm, input tuşuna basıp bağlantıyı seçtiğinizde hdmi a bağladığınız cihazı seçebiliyorsunuz, pc, dvd , vcr vs ordan pc seçtiğimde lag falan kalmadı kaymak gibi akıyor mouse, aynı sorunu yaşayanlar için çözüm budur

Hoacam işkence çekiyorum bende gözünü sevim inputa basınca nasıl seçiyosun pc dvd vs. bende öyle bir seçenek çıkmıyor bir yardım et çıldırıcam yoksa
  • dostum tv ler aynımı bilmiyorum inputa bas hdmi ın üzeine gel sonra aşağıda grişi etiketleri diye bi seçenek var bende mavi tuşa atanmış onu seçtiğinde o menüden pc yi seç takılı olan hdmi için
  • Şöyle bir şey de var, benim Tv de input dan pc seçebilmek için hdmi-2 ye bağlamak gerekmişti, hdmi-1 de pc çıkmamıştı, birde öyle dene istersen.
  • giriş seceneklerine girdiginiz zaman (input) giriş orda giriş adlarını degiştirmeniz için (cihaz adını degiştir) kırmızı tusa basınca pc nin baglı oldugu HDMI çıkış adını pc olarak secin sorun düzelir %99 yardımcı olabılmısımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyy

bende sorunu çözdüm arkadaşlar ama ekran kartı veya bilgisayar yazılımında değil tv ayarlarındaymış çözüm, input tuşuna basıp bağlantıyı seçtiğinizde hdmi a bağladığınız cihazı seçebiliyorsunuz, pc, dvd , vcr vs ordan pc seçtiğimde lag falan kalmadı kaymak gibi akıyor mouse, aynı sorunu yaşayanlar için çözüm budur

Lan senin, z....t... yesinler ya.. Hani vakittir arıyorum, şirkette ekranımı Samsung Curve ye bağladım ve ekranda sizlerde olduğu gibi bende de mouse geç hareket ediyordu. Source kısmında HDMI a geldim altında ufak bir ok belirmişti. Ona bastım ve PC yi seçtim, şimdi her şey yağ gibi akıyor.

Adamın dibisin var ya, ALLAH razı olsun. Gerçekten çok ince bir nokta, istediğin kadar bilgin olsun bu ince bir nokta, herkesin görebileceği bir şey değil.

Eyvallah hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.