Şimdi Ara

LG 37LS5600 LED TV'lerde WEB TARAYICISI ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG 37LS5600 LED TV Aldık Arkadaki Lan Girişinden Kablolu İnternet Bağlantısı Yaptım Ekranda İnternet Testi Çıkıyor Bağlantı Yapıldı Diyor Fakat Web Tarayıcısını Bulamadım

Web Tarayıcısı Olduğunu Düşünüyorum Varmıdır Diye Soruyorum Ve Nasıl Ulaşabileceğimi Sizlere Sormak İstiyorum ???

Asıl Amacım İnternetten Film İzleyebilmekti Fakat Başaramadım Alternatifi Bulanlar Lütfen Düşüncelerini Esirgemesinler... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bered22 -- 22 Ocak 2013; 16:29:41 >

• 1 Allahın Kulu Cevaplayamazmı Yahu :(
  • Yuh Be Koskocaman Donanım Haberde 1 Kişi Bile Bilmiyor Yazıklar Olsun :D :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bered22

LG 37LS5600 LED TV Aldık Arkadaki Lan Girişinden Kablolu İnternet Bağlantısı Yaptım Ekranda İnternet Testi Çıkıyor Bağlantı Yapıldı Diyor Fakat Web Tarayıcısını Bulamadım

Web Tarayıcısı Olduğunu Düşünüyorum Varmıdır Diye Soruyorum Ve Nasıl Ulaşabileceğimi Sizlere Sormak İstiyorum ???

Asıl Amacım İnternetten Film İzleyebilmekti Fakat Başaramadım Alternatifi Bulanlar Lütfen Düşüncelerini Esirgemesinler... :)

Sanırım bu cihazın Lan girişi sadece yazılım güncellemek için ama emin değilim.

• ben 42"olanını kullanıyorum, bu üründe web tarayıcısı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.