Şimdi Ara

LG 37LC2R Deneyimleri… (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
0
Favori
29.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung olan receiver'ın tam model ismini verebilirmisin. Netten bakiyim bi bulabilecekmiyim...
  • xxx kanallarla olmasada olur benim için no problem yeterki kaliteli olsun humax normal görüntüleride bi ölçüde düzeltiyomuş eğer 1,5 sene sonra yneiliyeceksem 300 ytl bi recevier almaktansa humax almak daha mantıklı gerçi seninki 180 çok güzel bi fiyat bide normal uydu recevier alıyosun digiturk seyredeceğin zaman 30 milyon verip 1 aylık kart alabiliyomuşsun seninkidede bu kartları kullanabilirmiyiz uyumlumu yani
  • mustafacelen,
    1.sayfada,
    bu receiver'le ilgili link var.
    ordan bakabilirsin.
    Model ismi,
    Samsung A200c Uydu Alıcısı.

realpassion ;
    45 $ verip,
    orion chipsetli,X-Dream modul aldim,
    digiturk modul almadim, zaten arka odada digiturk receiver var.
    yeni uye olmayacaklara dt. modul vermiyorlar.

ben bu modulle
    lig tv seyrediyorum.
    cok iyi goruntu aliyorum.

ama TV8'de İngiltere ligi bi baska.
    cam gibi.
  • realpassion arkadaşım söylediğinden bişey anladıysam arap olayım şaka bi yana; o kadar çok geçiişli konuşmuşsun ki bi şey anlayamadım, sorun benden kaynaklanıyor olabilir bende bu şekilde bi uydu receiver ve hd upscaller özelliği olan bi dvd player almayı düşünüyorum sulokal arkadaşın anlattıklarından sonra iştahım kabardı alsak alsak ne alsak?..
  • Yani 45$ ekstra vererek istediğim ay 30 milyona diguturke üye olup maçları rahatlıkla ve sorunsuz izleyebilirim sonucu çıkartabilirmiyim bundan.
  • Valla haklısın bazen aynı zamanda o kadar çok şey anlatmaya çalışıyomki hepsini çorbada yapmış olabilirim kusura bakma daldan dala atlıyom ama sulokal arkadaşımızın cevapları beni tatmin etti inş. benim yazdıklarımdan ve aldığım cevaplardan başkalrıda bişeyler çıkartabiliyodur yoksa sadece ben mii yararlanacam bu bilgilerden
    quote:

Orjinalden alıntı: ultraaslans

realpassion arkadaşım söylediğinden bişey anladıysam arap olayım şaka bi yana; o kadar çok geçiişli konuşmuşsun ki bi şey anlayamadım, sorun benden kaynaklanıyor olabilir bende bu şekilde bi uydu receiver ve hd upscaller özelliği olan bi dvd player almayı düşünüyorum sulokal arkadaşın anlattıklarından sonra iştahım kabardı alsak alsak ne alsak?..

• evet,
    ekstra 45 $ verip, hatta (belki daha ucuz moduller bile vardir.)
    (cryptowork destekleyen modul olmali)
    DT'u uye karti ile seyredebilirsin.
  • Saol valla bu forumlar sayesinde hergün biraz daha aydınlanıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: sulokal

evet,
    ekstra 45 $ verip, hatta (belki daha ucuz moduller bile vardir.)
    (cryptowork destekleyen modul olmali)
    DT'u uye karti ile seyredebilirsin.

• peki bu receiver ve tek çanak ile neler izleyebilirim ben? şifreli kanal falan hiiiiç önemli değil benim için...

ama bu kart falan takıoyorlar heralde. işte ona da benim aklım basmıyor
  • tek uyduyu nereye yonlendirecegin onemli,
    TURKSAT 1C 160-170 kanal var.
    HOTBIRD 1000 uzerinde kanal var.

ama tek uyduyu, hotbird'e yonlendirmek dogru olmaz.
    Turk kanallarinin buyuk bir kismini seyredemezsin.

kart, modul olayina takma kafayi.
    bu receiver.i alirsan, DT uyeside olursan sana zaten teknik destek verirler.

uydu, Emu, Kart, Modul, şifreleme, vs,vs dipsiz kuyu.
    ben hala vakif olabilmis degilim.
  • hmmm yani daha sonraları çanak ve receiver'a gereksinim duymadan digiturk üyesi olabilirim yani... güzel neyse hayırlısı ile bi alabilsem şu TV'yi en yakın zamanda. birde duvara monte aparatı bana neye mal olur?
  • 75 milyon ile 200 milyon arası değişiyo pazarlık et hediye edio çoğu yer örnek gold, teknosa(30 milyon ekstra alıyo bazı modellerde), ep center
  • dostum, benim is arkadasina
    32lc2r modelini,
    2520/9 taksit
    aski aparati dahil aldim.

daha uygun fiyat bulamadiysan,
    istersen numaralarini verebilirim PM'den
    ama ayni fiyati verirler mi bilemem.
    benim adimi verirsen bi ihtimal.
    4-5 musteri kazandirdim.
  • hotbirdde de emu desteği ile izlenebilir kanal sayısı oldukça azaldı. Birçok kanal şifreleme sistemlerini değiştirdiler ve kartsız izlemek mümkün değil. Türksattaki şifrelileri zaten izleyemiyorsunuz.
  • o zaman emu desteği olan bi receivere çok fazla fark vermek doğru değil
    quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

hotbirdde de emu desteği ile izlenebilir kanal sayısı oldukça azaldı. Birçok kanal şifreleme sistemlerini değiştirdiler ve kartsız izlemek mümkün değil. Türksattaki şifrelileri zaten izleyemiyorsunuz.
  • Lg32lc2r vatanda 2482 ytl cardfinansa 8 taksit bu aya özel 11 taksit
    goldda 2732 ytl bonusa %10 indirim +6 taksit imkanı yapıyolar normalde söylemiyo ama pazarlık edince böyle seçenek sundu eleman bana böylece 2459 a bonusa 6 taksite geliyo alıcak arkadaşlara bi kaç seçenek olur umarım
    VatanBilgisayar: 2482 ytl =225,63*11 taksit (cardfinans)
    Gold : 2459 ytl =409,83*6 taksit (bonus)
  • quote:

Orjinalden alıntı: realpassion

Lg32lc2r vatanda 2482 ytl cardfinansa 8 taksit bu aya özel 11 taksit
    goldda 2732 ytl bonusa %10 indirim +6 taksit imkanı yapıyolar normalde söylemiyo ama pazarlık edince böyle seçenek sundu eleman bana böylece 2459 a bonusa 6 taksite geliyo alıcak arkadaşlara bi kaç seçenek olur umarım

bunlar olmıyana ne olucak mesela world card a
  • o zaman teknosandan 2699 12 taksitle alırsın
    quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

quote:

Orjinalden alıntı: realpassion

Lg32lc2r vatanda 2482 ytl cardfinansa 8 taksit bu aya özel 11 taksit

bunlar olmıyana ne olucak mesela world card a

• Bide golddan alırsan %5 nakit yada tek çekim indirimi var hemen hemen bütün akrtlara 12 taksit word, axess, maximum, vakıfbank , cardfinans ve bonusa 15 taksite kadar
  • izmirde oturanlar için 32''lg 2650/18 ,,,,37''lg 3850/18....bilginiz olsun arkadaşlar...
    montaj ve askı kiti ile
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.