Şimdi Ara

LG 32LM611S (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
19.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kasbasi

quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

Güncelleme linki varmı bende indirip kurayım.

http://www.lg.com/de/service-produkt/lg-32LM611S#software_panel garantiniz bittiyse tavsiye ederim ama 32 lm 611 2012 nin tv si ve garantiniz bitmemiştir diye düşünüyorum. daha detaylı bilgi için lg müşteri hizmetlerini arayıp, sonra kurun. çünkü garanti dışı kalıyor cihazınız, iyi günler.

Teşekkür ederim. Müşteri hizmetlerini arayıp duruma göre hareket ederim artık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogezzy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dh33
    valla d-smart kullandığım için tvnin kanal listesiyle işim olmadı hiç o konuda bilgim yok yani. İzle kaydet özelliğini ilk defa duydum, varsa belki gerekebilir, burada yazarsan iyi olur...

d-smart a ne kadar ödüyorsunuz aylık ? izle kaydet varmış fakat servis ayarlarından açmak gerekiyormuş, ve açtığın zaman anakarta çok yük binebiliyormuş ve anakart yanma problemi yapıyormuş. ayrıca ürün garanti kapsamı dışı kalıyormuş servis ayarlarına girdiğin zaman. en mantıklısı böyle birşey düşünülüyorsa HD PVR Dijital Uydu Alıcısı almak lazım. ayrıca bu usb ye kanalları kayıt işi lw serisinde arkadaşlar rahat yapıyorlar fakat lm serisindede vardır ama bulamadım şimdilik, yabancı sitelerden falan aramaktayım bu özelliği.

birde sizin tv nin versiyonu ve üretim yıl ve ayı ( yıl 2012 dir zaten) kaç acaba bakıp yazma şansınız varmı. üretim ayı tv nin sağ arkasındaki etikette yazıyor seri numarasının yanında. versiyon içinde kumandadan settings-Müşteri Desteği (yani kırmızı nokta tuşu) oradan ürün/hizmet bilgisi ne basın yazarsanız aynı versiyon mu kontrol edelim. benimkinin versiyonu 03.02.81 Mayıs 2012 çıkışlı.
    şuan için lg nin avrupa sitelerinin hepsinde 03.03.20 versiyonu mevcut bi kontrol ederseniz.

Ben 3 gün önce aldım. Hemen o gün kurulumu yapıldı. Benim televizyonun versiyonu 03.02.94 ve Temmuz ayı çıkışlı. Şu an itibarı ile LG Almanya sitesinden elde ettiğim 03.03.41 yazılımı yükledim.

ogezzy hocam LG Almanya Sitesinden versiyon güncellenince hatta usb ile güncellenince garanti dışı kalıyor diye LG türkiyeden mesaj aldım ve güncellemedim bundan dolayı, sizi üzmek istemem ama. usb ile sadece yetkili servis güncelleme yapıyormuş garanti kapsamında ve diğer bir olay ise sadece kullanıcı garanti kapsamında ethernet girişi yoluyla LG türkiyenin verdiği güncellemeleri yapıyormuş yoksa yapamıyoruz. bilgilerinize..

Neyse sağlık olsun ürünü artık bu haliyle daha dikkatli kullanmamız gerekecek.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dh33
    valla d-smart kullandığım için tvnin kanal listesiyle işim olmadı hiç o konuda bilgim yok yani. İzle kaydet özelliğini ilk defa duydum, varsa belki gerekebilir, burada yazarsan iyi olur...

d-smart a ne kadar ödüyorsunuz aylık ? izle kaydet varmış fakat servis ayarlarından açmak gerekiyormuş, ve açtığın zaman anakarta çok yük binebiliyormuş ve anakart yanma problemi yapıyormuş. ayrıca ürün garanti kapsamı dışı kalıyormuş servis ayarlarına girdiğin zaman. en mantıklısı böyle birşey düşünülüyorsa HD PVR Dijital Uydu Alıcısı almak lazım. ayrıca bu usb ye kanalları kayıt işi lw serisinde arkadaşlar rahat yapıyorlar fakat lm serisindede vardır ama bulamadım şimdilik, yabancı sitelerden falan aramaktayım bu özelliği.

birde sizin tv nin versiyonu ve üretim yıl ve ayı ( yıl 2012 dir zaten) kaç acaba bakıp yazma şansınız varmı. üretim ayı tv nin sağ arkasındaki etikette yazıyor seri numarasının yanında. versiyon içinde kumandadan settings-Müşteri Desteği (yani kırmızı nokta tuşu) oradan ürün/hizmet bilgisi ne basın yazarsanız aynı versiyon mu kontrol edelim. benimkinin versiyonu 03.02.81 Mayıs 2012 çıkışlı.
    şuan için lg nin avrupa sitelerinin hepsinde 03.03.20 versiyonu mevcut bi kontrol ederseniz.

Ben 3 gün önce aldım. Hemen o gün kurulumu yapıldı. Benim televizyonun versiyonu 03.02.94 ve Temmuz ayı çıkışlı. Şu an itibarı ile LG Almanya sitesinden elde ettiğim 03.03.41 yazılımı yükledim.

ogezzy hocam LG Almanya Sitesinden versiyon güncellenince hatta usb ile güncellenince garanti dışı kalıyor diye LG türkiyeden mesaj aldım ve güncellemedim bundan dolayı, sizi üzmek istemem ama. usb ile sadece yetkili servis güncelleme yapıyormuş garanti kapsamında ve diğer bir olay ise sadece kullanıcı garanti kapsamında ethernet girişi yoluyla LG türkiyenin verdiği güncellemeleri yapıyormuş yoksa yapamıyoruz. bilgilerinize..

Neyse sağlık olsun ürünü artık bu haliyle daha dikkatli kullanmamız gerekecek.

kesinlikle yanlış anlamanızı istemem, bende yükleyip, yüklememe konusunda kararsız kalmıştım. ama LG TR ile bizzat görüştüm, ayrıca mail yoluylada irtibat kurdum, onlar usb ile sıkıntı olabileceğini ve cihazın garanti kapsamı dışında olabileceğini söyleyince bende geri adım attım. ve ethernet yoluyla güncelleme bekliyorum. Dün LG TR nin sitesinde 32 LM 611 S için Güncelleme software yazılımı olan 03.03.42 nin yayınlandığını gördüm.http://www.lg.com/tr/urun-destegi/lg-32LM611S ve ethernet yoluyla güncelleme için bağlantı kurdum, fakat daha ethernet yoluyla güncellemeyi vermemişler tv için, mail attım dün bu eksikliğin giderilmesi için bakalım ne cevap gelecek..
  • Demek ki bu firmware ülkemize yeni giriş yaptı. Darısı başımıza artık. Televizyon firmware'in Türkiye sürümü büyük olasılıkla internetten yüklemeyi kabul etmeyecek. Sadece USB üzerinden yükleme ile kabul edecek. Bana ise bir sonraki sürümü ethernet yoluyla beklemek düşüyor.
  • Arkadaşlar Vatanda bu televizyon 1.149 TL olmuş.. Tavsiye eder misiniz? Artıları eksileri nelerdir?
  • 3D fullhd 200 hz güzel bir tv, dahili uydu alıcısı var.
    Smart özelliği bulunmamaktadır.
  • Smart özelliği benim için ne eksi getirebilir? Çokta önemli bir şey mi? Fiyat/Performans mantığıyla bakarsak almam için tavsiye eder misiniz?
  • Arkadaşım televizyonda internet keyfi yaşamak istiyorsan smart tv önemlidir. Buna ihtiyacın yoksa rahatlıkla alabilirsin, benim en çok sattığım modellerden biridir.
  • Gerçekten yardımcı oldunuz.. Çok teşekkür ediyorum.. İyi günler..
  • Evinde bilgisayar ve leptopun varsa tvde internet çok gereksiz. heleki alacağın tv ailenin ortak kullanımı için alınıyorsa internete girmen dahada azalır.
    aile dizi izlerken sen dur ben bi internette bişeye bakacam diyemeyebilirsin. falan filan gibi olumsuzlukları var işte.
    Ben direk pc ekranı olarak kullanmak için aldım. yani tv bana özel. Bilgisayarı kapatım istediğimde tv seyrediyorum. evdeki 3 tv olarak aldım.
    ayrıca Fifa 13 oyunu aldım bu tv ekranıyla oynamak ayrı bi keyifli oldu.
  • Evde dizüstü bilgisayar mevcut.. İnternete girmek için bir sorunum yok..Dediklerin kesinlikle doğru TV den İnternet o kadar da aranan bir şey değil en azından benim için. Fiyat karşılaştırması yaptığımda ciddi anlamda mantıklı geldi. HDMI kablo ile bilgisayardan bağlantı gerçekleştirebilirim sanırım. Peki Pcden oyun oynadığında herhangi bir sıkıntı yaşatıyor mu? Örneğin PES oynamak istiyorum...(Dolaylı olarak cevap vermişin ama yinede sordum) Birde film oynatma vs gibi şeylerde codec sorunları yaşatır mı?
  • Biz mağazada bağlayıp ps3de pes2012'yi rahatlıkla oynadık herhangi bir sıkıntı yaşamadık, Pcyide rahatlıkla bağlayabilirsin.
    Film oynatma konusunda da herhangi bir geri dönüş olmadık, olumsuz olarak.
  • Televizyonu almış bulunmaktayım.. Birkaç sorum olacak indirilen filmlerdeki ve dizilerdeki alt yazı olayını nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaaarK

Televizyonu almış bulunmaktayım.. Birkaç sorum olacak indirilen filmlerdeki ve dizilerdeki alt yazı olayını nasıl çözebilirim?

Hayırlı olsun.

Ben alt yazılı film sevmediğim için hep dublaj filmler indirip izledim. 3D olarak Yenilmezler filmini indirip izledik ailecek çoluk çocuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@HMeRDaN -- 2 Ekim 2012; 13:28:38 >
  • Eyvallah.. Hayrını görürüz umarım.. Bu olaya yardımcı olabilecek birileri olursa sevinirim bende aksine "dublaj" filmleri hiç izleyemiyorum
  • bu tv den bizdede var.. alt yazı olayında çok sıkıntı yaşadım ilk başlarda.. fakat deneye deneye buldum nasıl olduğunu.. örneğin filmin adı abcde ise, alt yazı da aynı isimde olmalı. yani abcde.srt gibi...
  • Dediğiniz gibi yaptım bu seferde ses ile ilgili sorun yaşadım. Demek ki bir tv den fazlasını beklemeyeceğiz.. Biraz seçici davranıyor..
  • Allah Allah, yapmaması gerek ses ile ilgili problem ama... teknik bi hata, yada filmden falan kaynaklanıyor olmasın.. çünkü bugüne kadar bayağı film izledim tvde usb ile. 3d,2d hd her türlü kalitede boyutta sorun çıkmadı hiç bende. Allah nazardan saklasın... sizin de umarım sorununuz çözülür..
  • kliksa'da avantajix %2 para iadesi ve mastercard'a samsung dect telefon hediyesi var.

sormak istedğim. gözlükleri ne kadar bu cihazın. 5'li paket halinde 99 tl'ye satılan gözlük mü yoksa adedi 100 lira olan gözlük mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

kliksa'da avantajix %2 para iadesi ve mastercard'a samsung dect telefon hediyesi var.

sormak istedğim. gözlükleri ne kadar bu cihazın. 5'li paket halinde 99 tl'ye satılan gözlük mü yoksa adedi 100 lira olan gözlük mü?

5'li paket halinde 99 tl olanından. İçinden 4 adet kutusunda gözlük çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.