Şimdi Ara

LG 32LE5700 LED TV ( DAHİLİ HD UYDU ALICI ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
48.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 1 yil oldu 1 metre ilerleyemedik.almancasi olan vaarsa alman sitelerine baksinlar bir zahmet..bu urun orda cok satildi..
  • kablosuz baglanti yok.. ama usb girisi var.. ben harici hardiskimi takip film izliyorum.. normal canaktan alinan yayınlar sanki hd gibi (32le5700) için soyluyorum..izleme mesafem 2,5metreden.. ama yaklasik 10 kanalda
    cakişma oluyor..hala cakişma olayini coemedik.....
  • Merhaba arkadaşlar foruma uzun zamandır girememiştim, mesajlarada cevap yazamadım haliyle.
    -Oyun performansını hdmı ile deneyemedim ama monitör bağlantısı ile gayet güzel.
    -Kablosuz bağlantı ve dlna yok.
    -Çakışma olayını çözme girişimleri sonuçsuz kaldı aldığım firmadan dolayı.
    ama kendimce bir çözüm buldum çakışma olayı için.
    uydu ayar bölümünden yalnız lnb değilde disecA seçtim
    diğer arama ayarlarını aynen yaptım elle frekans ayarı yani genel aramada bulamadığı kanalları grup frekansını yazdım
    ikinci satıra uydu ekle yazan yere tekrar aynı disecA numarasıyla girdim ve çakışan diğer kanalın frekansını buraya girdim
    sonra bir alt satıra aynı işlemi yaptım çakışan diğer frekansı girdim en son kanal taraması yaptırdım.
    Sonuç olarak samanyolu grubu ile doğuş grubunu bir arada ekledim ve tv8 de şimdilik bu çözümü kullanabilirsiniz.
    Ve son olarak almancam yok o konuda bende beklemede kaldım.

• otomatik kanal taratması yaptım ancak bazı kanallar çıkmadı otomatik frekans listesi tv'ye atılabilirmi?
  • arkadaslar guncelleme varmi ::))
  • quote:

Orijinalden alıntı: alacakusagi

arkadaslar guncelleme varmi ::))

konuyu açtım ama bir adım bile atamadım bu konuda.
    Almanca bilen bir arkadaşımla mail attık Almanya Servisine gelen maili aynen yazıyorum.
    Google translate ile oldukça anlaşılır çeviri yapabilirsiniz.Fakat ben sonuca ulaşamadım.

Sehr geehrte Damen und Herren,

herzlichen Dank fuer Ihre Kontaktaufnahme mit LG Electronics Deutschland GmbH.

Fuer ein Update wird kein Zugang zum Service Menue benoetigt. Dies ist nur fuer Techniker.

Laden Sie sich bitte die neuste Softwareversion manuell auf unserer Homepagehttp://www.lg.de im Supportbereich herunter. Bitte extrahieren Sie die heruntergeladenen Dateien auf einen USB Stick der im Format FAT32 formatiert ist. Verbinden Sie anschließend den USB Stick mit dem USB Port des Blu Ray Players und bestaetigen Sie den Start des Updates.

Wichtig ist nach erfolgreichem Update das Geraet auf Werkseinstellungen zurueck zu setzen.

Bei eventuellen Rueckfragen senden Sie bitte den kompletten eMailverkehr mit (event. als Anhang).

Alternativ teilen Sie uns bitte die eMail Nummer(n) mit (GCE……..), auf die sich Ihre erneute Kontaktaufnahme bezieht.

Mit freundlichen Gruessen

Nils Gietmann

LG Electronics Deutschland GmbH

• arkadaşlar selam,

LG760s aaldım ve apartmandaki uydu kablosunu tv ye takıp arattığımda trt haricinde hiç bişey bulamaıyor.. Aslında buluyr kanalların isimleri yazıyor ama o kanalı açınca LG logolu ci modülü takın yazı geliyor.

uydu zımbırtısından zaten anlamıyordum bide bu çıktı ..

yardım edebilirmisiniz..
  • Apartman uydusu kullanıyorsanız disec ayarı yapmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42barış83

Ben uydu alıcının ayar menüsünde lnb frekenas aralığını değiştirdiğim zaman yani universal den 9756 ya çevirdiğim zaman şu an izleyemediğim kanalları izledim fakat bu sefer 30-35 kanal çıktı diğerleri gitti. Lnb yi kısıtladığım için 10600 deki kanal sayısı fazla onları izleyemedim acaba lnb güç olarak yetersiz mi geliyor.. Çanak anteni aldığım firmayla bir görüşeyim en iyisi. dsmart Hd aboneliği almak lazım...
    cevap için teşekkürler (:

bu gün aynı tip lg led tv ile bende alakadar oldum.

manuel bir kaç kanal denedim sinyal yok dedi.

bu sorun çözüldü mü acaba.

uydu ana menüsü nasıl olmalı .??

hangi ayarlarda kanal aranmalı ??
  • quote:

Ben uydu alıcının ayar menüsünde lnb frekenas aralığını değiştirdiğim zaman yani universal den 9756 ya çevirdiğim zaman şu an izleyemediğim kanalları izledim fakat bu sefer 30-35 kanal çıktı diğerleri gitti. Lnb yi kısıtladığım için 10600 deki kanal sayısı fazla onları izleyemedim acaba lnb güç olarak yetersiz mi geliyor.. Çanak anteni aldığım firmayla bir görüşeyim en iyisi. dsmart Hd aboneliği almak lazım...
    cevap için teşekkürler (:

selamlar.

yukarıdaki arkadaşın probleminin aynısı bizde de mevuct. Arkadaşımız sorununa çözüm bulamamış daha.

bizde de sorun aynı şekilde devam etmektedir. bir çok ( özellikle yerel tvler) eklenememekte.

gömülü ( dahili ) uydu problemi devam etmektedir.

dahili uydu alıcısını tam verimli kullanan veya böyle bir durum ile karşılaşan , çözümü bulan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi.

• Dlna baglantısını nasıl oluyor ben anlayamadım bır turlu yarıdmcı olursanız sevınırım
  • Merhaba
    Menu ayarlar uydu ayari disec c uydu seceneklerinden 3 tane uydu secin ilk uydudan normal yukleme.diger uydulardan da cakisan kanallar 1 sayi dusurulerek veya artirarak frekanslar girilir.arama ayarlarindan dv1 s?cilir.dogrudan girilir.ornek 11756 v 4566 yerine 11755 v 4565 gibi. Bazen 5 degisik sekilde girerek cakisma olayini cozdum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Menu ayarlar uydu ayari disec c uydu seceneklerinden 3 tane uydu secin ilk uydudan normal yukleme.diger uydulardan da cakisan kanallar 1 sayi dusurulerek veya artirarak frekanslar girilir.arama ayarlarindan dv1 s?cilir.dogrudan girilir.ornek 11756 v 4566 yerine 11755 v 4565 gibi. Bazen 5 degisik sekilde girerek cakisma olayini cozdum.

• quote:

Merhaba

dahili uydu alıcısı dtv'de uydu frekanslarının çoğu farklı,
    örneğin;
    12679 frekanslı
    8888 sr V
    değerli 24 TV kanalını bulamıyor.
    Başka kanalların frekans değerlerine baktığımda frekans değeri +150 fazla "sr" değeri -2 az
    12500+150=12650
    8888-2=8886
    şeklinde olabiliyor.
    Ancak en yüksek frekans değeri 12750 olduğu için 24 TV vb.kanalları bulamıyor olabilir mi?
    bulamadığı kanallar:

"1 TV (Georgien) Frekansı 12602 V 2960 [5/6]
    Imedi TV Frekansı 12609 V 3700 [5/6]
    ATV Avrupa Frekansı 12615 V 4800 [5/6]
    Azad TV Azarbaycan Frekansı 12618 H 2800 [5/6]
    Adjara TV Frekansı 12630 V 3740 [5/6]
    Sky Türk 360 Frekansı 12650 H 4250 [5/6]
    TV NET Frekansı 12654 V 4444 [5/6]
    Show TV Avrupa Frekansı 12656 H 4444 [5/6]
    24 TV | Karamel TV Frekansı 12679 V 8888 [3/4]
    TRT Anadolu | TRT 6 |
    Kanal Türk | Vuslat TV Malatya | Kanal 3 Afyon | Hilâl TV | Aksu TV
    K.Maraş | Vatan TV | Kanal T | TV 58 Sivas | Kanal 35 İzmir | Kanal
    Urfa | TV 10 | Tek Rumeli TV Frekansı 12685 H 30000 [5/6]
    EuroStar | NTV Avrupa | Kral TV Avrupa Frekansı
    12690 V 7200 [3/4
    TV Kayseri | Kanal B |
    Baghdad TV | Kanal 9 Elazığ | Olay TV
    Bursa | Semerkand TV | TV 1 | Beyaz TV | ART Anadolu Frekansı 12729 V
    30000 [5/6]
    Meltem TV | Mesaj TV | Köy
    TV | Kadırga TV | Cem TV | Barış TV | Dost TV | TV 5 | Adana TV Frekansı 12729 H
    30000 [5/6]"

• quote:

Orijinalden alıntı: kaya7

quote:

Merhaba

dahili uydu alıcısı dtv'de uydu frekanslarının çoğu farklı,
    örneğin;
    12679 frekanslı
    8888 sr V
    değerli 24 TV kanalını bulamıyor.
    Başka kanalların frekans değerlerine baktığımda frekans değeri +150 fazla "sr" değeri -2 az
    12500+150=12650
    8888-2=8886
    şeklinde olabiliyor.
    Ancak en yüksek frekans değeri 12750 olduğu için 24 TV vb.kanalları bulamıyor olabilir mi?
    bulamadığı kanallar:

"1 TV (Georgien) Frekansı 12602 V 2960 [5/6]
    Imedi TV Frekansı 12609 V 3700 [5/6]
    ATV Avrupa Frekansı 12615 V 4800 [5/6]
    Azad TV Azarbaycan Frekansı 12618 H 2800 [5/6]
    Adjara TV Frekansı 12630 V 3740 [5/6]
    Sky Türk 360 Frekansı 12650 H 4250 [5/6]
    TV NET Frekansı 12654 V 4444 [5/6]
    Show TV Avrupa Frekansı 12656 H 4444 [5/6]
    24 TV | Karamel TV Frekansı 12679 V 8888 [3/4]
    TRT Anadolu | TRT 6 |
    Kanal Türk | Vuslat TV Malatya | Kanal 3 Afyon | Hilâl TV | Aksu TV
    K.Maraş | Vatan TV | Kanal T | TV 58 Sivas | Kanal 35 İzmir | Kanal
    Urfa | TV 10 | Tek Rumeli TV Frekansı 12685 H 30000 [5/6]
    EuroStar | NTV Avrupa | Kral TV Avrupa Frekansı
    12690 V 7200 [3/4
    TV Kayseri | Kanal B |
    Baghdad TV | Kanal 9 Elazığ | Olay TV
    Bursa | Semerkand TV | TV 1 | Beyaz TV | ART Anadolu Frekansı 12729 V
    30000 [5/6]
    Meltem TV | Mesaj TV | Köy
    TV | Kadırga TV | Cem TV | Barış TV | Dost TV | TV 5 | Adana TV Frekansı 12729 H
    30000 [5/6]"

menü içinde dtv kısmında transponder ları elle doğrudan ekleme seçilerek bu yazılı kanalların hepsini yüklemeniz mümkün aslında.
    Bu televizyonların uydu kısmına mevcut kumandalar ile müdahale etmek mümkün değil malesef
    kullanıcı için sadece kısıtlı ve basit ayarlar açılmış.
    Ben bir sefer fabrika ayarlarına dönüp bütün kanalları sildim.
    Hiç otomatik arama yapmadan türksat frekans listesini elle tek tek yükledim ve bütün kanallar istediğim gibi geldi.
    Yorucu ama en etkili çözüm bu.
    Harici uydu cihazımda var şifre çözücü için aldığım ama görüntü kalitesi tv dekine göre gerçekten daha kötü.

• saolun 42barış83;
    ancak sorun burda işte :)) elle dahi girsem bazı transponder ların frekans değerlerinde +150 "sr" değerlerinde -2 farklılık gösterebiliyor!
    12600 frekans değerini geçen kanallar elle dahi bulunamıyor!
    özellikle V(dikey) frekans değerleriii
    bu konuda nasıl bir ayarlama yapılabilir
    hâlâ bu kanalları bulabilmiş değilim.
  • +150 dediğin değeri anlayamadım evdeki tv nin menüsüne bakıp yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

+150 dediğin değeri anlayamadım evdeki tv nin menüsüne bakıp yardımcı olmaya çalışırım.

11831 V - Dikey Batı 7200 5/6 53 54 Türksat 2A Ülke TV'nin
    http://uydu.turksat.com.tr/UyduFrekans/list.php?f=tv&t=none
    adresinden ve yayın kanalındaki değerleri
    Lg32Ls570S smart led tv nin kullandığı
    Dtv dahili uydu alıcısı değerleri
    11981 V -Dikey 7198 sr

yani normaldeki frekans değerinin 150 fazlası
    sr değeri ise 2 eksiği
    12605 frekanslıları malesef bulamıyor
    Star- ntv-e2-cnbce2 kanalları ise zayıf bazen yayın gidiyor...

lg'nin sd ve hd yayınları görüntü kalitesi güzel ancak bu problem beni baya bi kızdırdı.
    lg dahili uydu alıcısı sıkıntılı bu yüzden bu problemleri yaşayacağımı tahmin ediyordum
    ama çözümü olan arkadaşlardan çözüm bekliyorum

• Sadece Lg değil diğer dahili uydu alıcı olan cihazların geneli böyle sorunlu oluyor muş ben samsung da da gördüm.

• sorunum çok basitmiş çözüldü :))
    oto ayar lnb 9750-10600
    manuel ayar lnb ayarını kontrol edin 9750-10600 olsun kesinlikle
    manuel ayarda 11844V2222
    güncelle
    20dk'da tüm kanallar hizmetinizde :))
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.