Şimdi Ara

LG 32LC2R lcd tv 1400 ytl'ye alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar soru gayet açık bu normal satış fiyatı şuana kdr bulabildğim en ucuz sitede bile 1600 ytl olan bu ürünü 1400 e bulmuş bulunmaktayım kullananlar inceleyenler yorumlarını yazabilirlermi? Almak istiorum kısıtlı bütçe... hd ready veya hdmi yazılarını üründe göremedim varmı yokmu hiç bi bilgim yok 1200:1 kontrast oranı varmış ne işe yarar bilmiorum evde digitürkle beraber kullanıcam bide arada macbook umu bağlayıp dvd film seyretmek istiorum (x1650xt ekran kartı var üzerinde dvi çıkışlı) sizce yeterli verim alınırmı düz sabit bi ev kullanıcısıyım denebilir çok fazla performans aramıorum bulabildiğim en ucuz ürünlerden yoksa 2 milyar seviyelerine çıkıp başka bi ürünmü almalıyım lütfen yardım

PS: ürün fiyatı sadece bana özel lg ile uğraşan biri yakınım tanıdığm olduğu için alabiliyorum nerden alıyosun diye sormayın sölemem

edit: Bu ürünün bi üst modeli çıkmış oda 1750 ytlhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_32LE2R-LCD-TV,2496.html yeni modelin tepki süresi 8ms yeni xd engine 1600:1 kontrast oranı gibi yeni özellikleri var 350 fark verip bunu mu alsak değermiki lütfen yardım ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u_haluk -- 31 Ağustos 2007; 12:11:20 >

• 26lc2r alıp hem pc monitörü hem de tv olarak kullanan birisiyim.
    Lc serisi şimdi baktığınızda eski gibi görünsede fiyat/per. oranı bence yüksek bir tv.
    Kablo tv'de bile net görüntüler elde ediyorum.
    hdmi to dvi kablo ile bağlantı yaparsanız pc bağlantınızda masaüstünde soun yaşarsınız.Cihaz sadece analog bağlantı ile 1.1 maping verebildiği için oda.
    Benim ekran kartım x1950pro.İki adet dvi çıkışına sahip.Ben birini dönüştürücüyle analoğa çevirip tv'e bağladım bir diğerinide hdmi to dvi kablo ile bağladım.
    Masaüstündeyken analog bağlantı ile kullanıyorum ve kesinlikle bir pürüz çıkarmezken oyunlarda hdmi'a geçiş yapıyorum.
    Çünkü görüntü arasında bariz farklılık oluyor.
    Bence o fiyata bulmuşken alın derim.
  • bende 32lc2r var. kesinlikle tavsiye ederim. hem kasa olarak hemde performans olarak gayet kullanışlı bir tv.Fiyat olarak ben bundan 6-7 ay evvel 1800 ytl ye almıştım.AMa şuna inan kaliteli bir cihaz...
  • biraz daha yardım ve bilgilendirme yeni model hakkında up
  • arkadaşım, forumda bu tv nin incelemesi var sayfalarca,

ama araştırmam dersen,

al bu LCD yi pişman olmazsın.

selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: onbes

arkadaşım, forumda bu tv nin incelemesi var sayfalarca,

ama araştırmam dersen,

al bu LCD yi pişman olmazsın.

selamlar

Güzel bir yanıt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocularis -- 31 Ağustos 2007; 19:20:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.