Arkadaşlar merhabalar,dün LG 32LB580V model tv aldım,herşey güzel hoş,fakat tvyi laptopa bağladığımda tepkime süresinde bir yavaşlık söz konusu. özellikle oyunlarda cok farkedilir bir durum bu, tv 100mhz hızında, laptopun 2 adet ekran kartı var,birisi onboard diğeride 2gb kaliteli diyebileceğim bir ekran kartı,fakat sanırım hdmi onboard kartta algılıyor.bununda hızı maximum 60mhz. acaba bu tepkime yavaşlığı tvnin laptop mhzsinden fazla olmasındanmı kaynaklanıyor? yardımcı olacak birisi varmı,teşekkürler.
güncel
hocam görüntü modunu OYUN MODU na alın.farkı görün
TV de farklı mod ayarları var yoksa bile mod algılayıcı oluyordu sanırım bazı LG lerde (yeni modellerde) auto mod da denediniz mi ? Siz muhtemelen ayarları manuel yapmışsınızdır tv de o sebeple o görüntü modları devre dışıdır.. Bu arada OYUN MODU varsa denediysen bilgilendirirmisin bizide ?
Selam arkadaşlar, ben de almayı düşünüyorum bu tv'yi. Nasıl, memnun musunuz? Ben daha çok küçük oda için düşünüyorum. Oyunla pek ilgim yok. HB'de ve k_l_i_k_s_a'da 899tl fiyatı var. Tavsiye eder misiniz?
bu televizyonun tepkime süresi hakkında bilgisi olan arkadaş yok mu ? cihazda oyun modu mevcut mu ?
arkadaşlar akşam evde deneyeceğim.bakalım oyun modunda ne gibi değişiklik olacak.