Şimdi Ara

LG 32GK650F vs Viewsonic VX2758-2KP-MHD vs Samsung JG54

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktaki monitörlerden birini Ryzen 3600 + RX 5700 OC içeren sisteme almayı düşünüyorum. Bayram sonuna kadar fiyatları inceleyeceğim. Büyük oranda oyun ve film için alıyorum. Samsung 2200TL, LG 2600TL ve Viewsonic 2900TL civarında. Fiyatları da göz önüne alırsanız sevinirim.

Masam yeterli büyüklükte olmadığı için 32 inç olan LG'ye uzağım açıkçası. Masama büyük geleceğini ve özellikle hızlı oyunlarda yoracağını düşünüyorum.

Bunun dışında en çok renk kalitesi, ghosting-overshoot az olması ve genelde karanlık odada kullanacağımdan glow'un az olmasına dikkat ediyorum. Görüş açısı, ergonomikler ve hoparlör vesaire benim için bir şey ifade etmiyor.

Ayrıca LG modeline sahip arkadaşlar varsa ayağı en kısa konumdayken ayak dahil yüksekliği paylaşırsa sevinirim.

Rtings linkleri:

Samsung JG50 (Freesync olmayan eski bir modeli incelenmiş fakat paneli JG54 ile aynıdır diye tahmin ediyorum):

LG 32GK650F:

ViewSonic VX2758-2KP-MHD:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutss123 -- 29 Temmuz 2020; 18:48:51 >

• Viewsonic IPS, diğerleri VA panel bu önemli bir durum. Onun dışında Viewsonic yine orta bütçede 1440p 144hz için en çok önerilen monitör. Daha ucuza daha iyi bir IPS monitör yok. Hardware Unboxed sayfasında çok detaylı bir incelemesi bulunuyor izlemeni öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçenekler arasında LG gayet tercih edilebilir. Ama belirttiğiniz üzere konum olayını iyi ayarlamanız lazım. Büyük oranda oyun ve film yazmışsınız fakat bu oran içerisinde oyun daha baskınsa; TN ve FAST IPS panelleri tercih etmelisiniz. Şayet baskın değilse ilgili model alınabilir. İnternetten direkt alacaksanız, amazon TR'yi tercih etmenizi şiddetle tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.