Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 SİLİNSİN

Playstation 5 ile kullanıyordum artık TV ye geçtiğimden satıyorum bunun yerine 1080p monitör alacağım . Üründe ölü piksel yok testleri koydum. Display port ve hdmi kablosuyla verilecektir. İstanbul metrobüs elden teslim.

SİLİNSİN
    SİLİNSİN
    SİLİNSİN
    SİLİNSİN
    SİLİNSİN
    SİLİNSİN

Kasım 2019 da vatan bilgisayardan alınmıştır. garantisi bitmiştir

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• ayrıca 1ms 144hz 1080p 24" ips monitörle takas olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendineAteist -- 9 Haziran 2022; 18:13:54 >
  • Fiyat >>>>>>>>>>>2900

• Fiyat >>>>>>>>>3100

Alacağım monitör 2900 e düşmüştü ben de indirmiştim fiyatı ancak alacağım monitör 3500 olmuş :D ben de bir güncelleme yaptım

• DOSTUM MERHABA. BENDE PLAYSTATION 5 ICIN ALMAYI DUSUNUYORUM PERFORMANSI NASIL ACABA DETAYLI BIR BILGI VERIRMISIN

• makroblg m kullanıcısına yanıt

Merhaba güzel hocam aktif kullanıyorum LG'de renkler 1 numara zaten başka incelemelere de bakabilirsin.

4k tvde kullanacağım için satıyorum bilgisayarımdaki ekran kartı güçlü olmadığı için monitör boşa çıkacak.

• FİYAT >>>>3500

• Ekran kartımı güncelleyeceğim için satmaktan vazgeçtim 4k 60 fps gaming... Teşekkürler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.