Şimdi Ara

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (836. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
25.308
Cevap
614
Favori
849.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 834835836837838
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt
    Hocam yan taraf seri kodundan anlarsınız 1 2 tane seri iletin bakalım.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

202MAWLFKF81 model kodu hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bu seri değil yan tarafının resmi varsa bilgi veririm atarsan

• LG OLED 48C1 145 ADET
    LG OLED 55C1 255 ADET
    LG OLED 65C1 125 ADET
    Ürünler depomuza geldi içlerinden EVO panel serilerine bakıp resimli bir şekilde burada paylaşım yaparım.

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

• Merhaba, forumu ve farklı yerleri incelesem de kafa karışıklığıyla buraya kadar geldim..

OLED-QLED

donanımı ve yazılımı iyi olan LG OLED 55 inç serilerinde 120 hrz bir tv için yanık olma olasılığı o kadar sıkıntı yarattı ki!

artık yok diyenler, yüzde elli azaldı diyenler, yüzde 20 olur diyenler artık arkada temizlik yapıyor en az 5 yıl olmaz diyenler, SAMSUNG QN85 ile arasında rekabet yaratıp her ikisi de karşı panalleri kötüleyenler.... devam edip gider....

evet sorum kullanıcı arkadaşlara ve net : OLED 55 İNÇ LG TV ALMAK İSTİYORUM YA DA SAMSUNG QN85 TV

Burası LG konusu olduğuna göre: 55 İNÇ B1-C1 Serisi alıp kullanıp yanık görme olasılığını anlatabilir misiniz?

ölü piksel-bulutlanma-ışık sızması satın alınan tv de ki şans diyelim ama yanık hangi ay veya yıllarda çıkabilir mi?

bu konuda açık ve doğru bilgi paylaşılırsa memnun olurum.

potansiyel alıcı olarak iki tv arasında kaldım... samsung da ki eksi dolby atmos vs. saymazsak

Hocam EVO kodlu Panel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 4 Kasım 2022; 19:58:10 >

Merhaba burak bey yukarıda ki durum için öneri ve bilgi paylaşımınız nedir?

55 inç tv

• BILGILI B kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam ağzına olan konuşuyor
    Bilende yorum yapıyor bilmeyende, kimin elinde hangi ürün varsa onu size öve öve bitiremez, bizim şirketimizde LG,SONY,SAMSUNG 3 markada satışı yapıyoruz her modelde stoklarımızda mevcut
    Hangi modeli isterseniz marka fark etmeksizin yardımcı olurum size.
    OLED tv'deki görüntü kalitesi ayrıntı detayı hiç bir üründe hiç bir modelde alamazsın
    OLED tv'de son 3,4 yıldır yanma sorunu sıkıntısı yaşayan yok,riski var mı? var bununda çözümü +3 yıl garanti uzatması yapın en az 5 yıl kafanız rahat olur sonra 3,4 yıl daha kullanın ömrü biter
    OLED tv dışında ne alırsan al marka fark etmeksizin ışık sızması bulutlanma olur

Cevapladım hocam yaptım.

LG OLED55C14LB, LG OLED55B16LA, Samsung 55QN85A ve sony XR90J,

hepsi bir birinden farklı,

yanık riski hariç lg ler ve sony asıl alıcı başlangıcımda qn85a sırf yanık riski nedeni ile oled düşünmüyordum.

gelinen nokta kafa karışıklığı, sony 13000 den 23000 e çıkarıldı iş öldü.

geriye bunlar kaldı.

önerinizi dikkatlice okuyacağım, üstad, yer ankara

para limiti 15-16 geçemeyecek lg konusu olduğuna göre buradan görüşlerinizi bekliyorum

saygılar

ilgi alakanıza çok teşekkür ederim Burak bey.

Hazır Ankara'dasınız. Gidin, Burak Bey'i dükkanda ziyaret edin bence.

Ben olsam öyle yapardım.

• Fırından yeni çıktı deponun bir bölümü48C1---55C1

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 4 Kasım 2022; 19:59:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam c2 ler ile ilgili gelişme var mı?

• aragorn34 kullanıcısına yanıt
    Hocam Nisan ayı sonunda
  • lazzaro L kullanıcısına yanıt

Merhaba, gittim görüştük, yardımcı oldu Burak bey.

bu akşam plazmaya veda ediyorum, İstanbula uğurlayacağım,

yarın da karar verme aşamalarına geçeceğim. Ya fiyat performans ürünü ekonomik bir tv ye ya da Burak beyin önerdiği benim de ilgimde olan LGOLEDC14 55 inç tv üzerinden yola çıkacağız, bakalım, QN85A ile ilgili kullanıcı arkadaş forum ilgili bölümünde bağımsız bir kullanım deneyimi yazmış, onun üzerinden de bakılabilir tv işine

Hocam özelden yazar mısın o arkadaşın forum yorumunu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @Burak_Keskin06

65NANO866PA

65SK8500PLA 

bunlar nasıldır acaba burak hocam?

120 hz ve 60 hz farkı bu kadar para vermeye değer mi?

• LED olarak LGnin şu modellerini bulduk

65UN81006LB

65UP77003LB

65UN73006LA

65UP75006LF

65UP81006LA 

65UN74006LB

70UP77006LB

• 
Sayfa: önceki 834835836837838
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.