Şimdi Ara

LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (451. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.747
Cevap
673
Favori
950.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yanıtlarınızı bekliyorum. LG 70 UM7450PLA mı yoksa SAMSUNG 65 RU7440 hangisini tercih etmeliyim.İkisi de VA panel.
    Samsunglarda dts ses desteği yok.DTS kaynaklı filmlerde hiç mi ses alamıyoruz yoksa dts vermeyip normal ses mi veriyor tv ? Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatughanHocaoglu

70UM7450PLA IPS mi VA mı? Tavsiye eder misiniz? Şuanda fiyatı 7400 TL bandında.Selamlar
    Merhaba hocam şuan için iyi fiyat stok kalırsa fiyatı düşer aynı modelin 2020 serileri geldi 11000 den satılacak bilginiz olsun.
    VA paneldir
  • quote:

70UM7450PLA IPS mi VA mı? Tavsiye eder misiniz? Şuanda fiyatı 7400 TL bandında.Selamlar
    Aynı şekilde 4-5 ay önce 5750-6000 bandında olan televizyonu 7199a almak benim de asabımı bozduğu için sırf almıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar yanıtlarınızı bekliyorum. LG 70 UM7450PLA mı yoksa SAMSUNG 65 RU7440 hangisini tercih etmeliyim.İkisi de VA panel.
    Samsunglarda dts ses desteği yok.DTS kaynaklı filmlerde hiç mi ses alamıyoruz yoksa dts vermeyip normal ses mi veriyor tv ? Teşekkür ederim
    Kesinlikle LG bu iki model arasında. Samsung anlamsız kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

70UM7450 5900 TL'den satılıyor demiştim... Ürünü sordum sıfır gibi kutulu 6 ay garantili spot ürünmüş yani sıfır değilmiş. Muhtemelen TV'yi alıp da bulutlanma vb var diye iade edilen ürünleri tekrar satıyorlar. SAdece bulutlanma çıkacağını bilsem yine zira bütün sıfırlarda var zaten ama başka sorun çıkarsa sıkıntı yaşanabilir.

Yine de isteyen varsa özelden yazarsa satıcının telini veririm.
    Ayrıca 10 tane birden alırsanız veriyorlar o fiyata öyle de bir kuralı var abinin

• srkn3582 S kullanıcısına yanıt
    Sanırım 70” 7100 alıp kumanda alacağım. 6500 e geliyor. Bir fark da yok gibi ikisinin arasında?

• aliemred A kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum 7100 ile 7450 arasındaki farkı.. sadece çerçeve rengi ayak ve sihirli kumanda ise bencede mantıklı.. hatta bi Bluetooth klavye mause alsanız kumandayada gerek yok. Ama lg düşünüp ıps panel düşünmemeniz değişik geldi :)

• Şaka gibi 7610plb modeli hiçbir yerde yok.
  • Merhaba herkese,

Yakın zamanda televizyon almayı düşünüyorum ama tabiki kafa çorba oldu şimdiden :)

Önerilere açığım Ankara'da yaşıyorum fiyatta yardımcı olan mağazalara gidip görüşebilirim.

LG SK5 ses sistemim var. (zamanında kampanyadan 558TL ye almıştım :) )

55'' boyutlarında 4K'lı, smart özellikli daha çok netflix, youtube, bein connect (süper lig) ve ekran yansıtarak diğer şeyler film vs. kullanıyoruz.

OLED'i bende isterim ama fiyatlar malum çok yüksek o kadar çıkamam.

Aklımdaki modeller; Samsung Q60 yada indirim denk gelirse Q70. SONY'den de fx9005 serisi yine indirim yakalayabilirsem. LG de ise henüz bir model bilirleyemedim çünkü bütçeme uyanlar samsung a göre düşük gibi duruyor. Bu iyiymiş dediklerimde maalesef bir tık daha yüksek fiyatlı.
  • Merhabalar, bildiğim kadarıyla Sony de satıyorsunuz, 65XG9505 bir süredir yok. Gelmeyecek mi acaba ya da geçici bir sorun mu var?
  • legolas_06 L kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba size tavsiyem
    LG 55SM8600
    Bu modeli inceleğin derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • competan4 C kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan 2020 modelleri gelmeye başladı net bir bilgi yok ama üretimi bitmiş olabilir,
    Sony 65XH9505 olarak gelecek 2020 modeli.

• Hocam ilginiz için teşekkür ederim.
    TV'yi araştıracağım.
    İlk mesajı okudum haftasonu da mağazaya gelip görüşmeyi düşünüyorum.
    Hocam yardımcı olmaya çalışırım herzaman beklerim buyurun gelin mağazamıza.

• Sağolun hocam, biz standart kullanıcıyız öyle telefon gibi 1-2 senede bir tv değiştirmiyoruz. Bir kere alıcan gitti kadar :)
    Anladım hocam mağazamıza gelin detaylıca konuşalım gereken ne varsa yaparız hocam.

• VİNCENT hocam kutu açılışı ve oyun için bir kaç settings ayarlaması yapmış.

• rapcep61 R kullanıcısına yanıt
    Hocam değiştirdiniz mi ürünü? Yoksa beklemede misiniz? Değiştirdiyseniz sorun düzeldi mi?

• Lg cx 48 ınc olanı kesin gelecek mi? Yoksa gelip gelmiyeceği belli değil mi?

• rapcep61 R kullanıcısına yanıt
    Hocam yerine hangi modeli aldın? Yine aynısını aldıysan sorun devam mı ediyor

• 
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.