Şimdi Ara

LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.380
Cevap
650
Favori
918.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erdal48

Internette istanbul bilesimde var. Gönlüm LG den yana. Şu anki tvmizde Lg 620s 2013de almistim. Yeni bir eve tasinacagimiz icin tvyi degistirmek istiyorum. Yeni evin Salonu 38m2 Tvden uzaklik 4-4.5m kadar. Gönlüm 65sm8600 da ama butceme uygun degil suanda. 55sm8600 hem islemci olarak hem hertz olarak daha iyi 8200 e göre. Nede olsa en az 7-8 yil gider. Suanki tv cocuk odasina gidecek o zaman gelincede 8600 gider gibime geliyor. Burak bey 8200 yazilim guncellemesi aldi mi alacak mi ve ne kadar süre? Google asistan LG AI harivinde destekliyor mu? Sorma sebebim belki 55sm8600 alamam ama onun yerine salon buyuklugunu dusunerek 65sm8000 yada 65sm8200 alabilirim. Teşekkürler
    Hocam istanbul bilişimse çok uzak durun kesinlikle almayın kulanıcı yorumlarına bakın ona göre değerlendirme yapın.

• Malesef 65inç 8200 yada 8000 6500tl den asagi bulamadim. Bu durumda karti öder ödemez haftaya 55sm8xxx birine karar vericem. Yada baska bir öneriniz var mi? 65inç daha uygun olan ama AI özelliği bulunan Burak bey? Yada 55sm8600 mu alayim. Salondaki mesafe beni düşündürüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdal48 E kullanıcısına yanıt
    O mesafeye 65 inçten aşağısını düşünmeyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Malesef 65inç 8200 yada 8000 6500tl den asagi bulamadim. Bu durumda karti öder ödemez haftaya 55sm8xxx birine karar vericem. Yada baska bir öneriniz var mi? 65inç daha uygun olan ama AI özelliği bulunan Burak bey? Yada 55sm8600 mu alayim. Salondaki mesafe beni düşündürüyor.
    Hocam izleme mesafeniz ne kadar sürekli izlediniz yerden ölçüm yapın?
  • quote:

Malesef 65inç 8200 yada 8000 6500tl den asagi bulamadim. Bu durumda karti öder ödemez haftaya 55sm8xxx birine karar vericem. Yada baska bir öneriniz var mi? 65inç daha uygun olan ama AI özelliği bulunan Burak bey? Yada 55sm8600 mu alayim. Salondaki mesafe beni düşündürüyor.
    Hocam 4 metre gecıyorsa sürekli izlediğiniz yer kesinlikle 65 inç tavsiye ederim.
  • Merhaba. Bizimde 4500-5000 Tl bütçemiz var 2.5-3 metre mesafeden izlenecek tavsiyeleriniz nedir acaba.Gönlümüz 55 inç den yana ama mesafeye göre büyük kaçarmı acaba.
  • oguzcan244 O kullanıcısına yanıt
    Hocam tercih sizin 55 olur o mesafe için
    LG 55UM7450
    LG 55SM8000
    Bu modelleri inceleğin.

• Teşekkür ederim. Bilgi verdiğiniz için. Dün aksam biraz daha arastirdim ve bütceyi de biraz zorladim. Ilk sorum sizce 8600 ile 8000 arasinda izlendiğinde ve kullanimda bariz fark var mi? Yada 8000 ile 7450 arasinda? 65um7450 alabilirim yada 55sm8600. LG Türkiyede hangi modelleri toplama yapiyor? Kimi haberlerde LG Tvlerin arkasinda assembled in Turkey ibaresi oldugunu okudum ve resimleri inceledim. Türkiyede toplanmis yani. Bilginiz var mi bu konuda hangi modeller oldugundan? Karar verirsem hangisini alacagimi Alanyaya gönderim yapiyormusunuz?World card kac taksit yapma imkaniniz var? Fiyat düşüşü ve kampanyalar genelde ne zaman oluyor? 1 ay kadar daha beklesemmi acaba? 65QR60R mi daha iyi olur yoksa 65sm8600 (fiyatlari duserse tabiki)?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkür ederim. Bilgi verdiğiniz için. Dün aksam biraz daha arastirdim ve bütceyi de biraz zorladim. Ilk sorum sizce 8600 ile 8000 arasinda izlendiğinde ve kullanimda bariz fark var mi? Yada 8000 ile 7450 arasinda? 65um7450 alabilirim yada 55sm8600. LG Türkiyede hangi modelleri toplama yapiyor? Kimi haberlerde LG Tvlerin arkasinda assembled in Turkey ibaresi oldugunu okudum ve resimleri inceledim. Türkiyede toplanmis yani. Bilginiz var mi bu konuda hangi modeller oldugundan? Karar verirsem hangisini alacagimi Alanyaya gönderim yapiyormusunuz?World card kac taksit yapma imkaniniz var? Fiyat düşüşü ve kampanyalar genelde ne zaman oluyor? 1 ay kadar daha beklesemmi acaba? 65QR60R mi daha iyi olur yoksa 65sm8600 (fiyatlari duserse tabiki)?
    Hocam soru içinde soru olmuş
    Zamanınız varsa öncelikle bekleğin fiyatlar ilerleyen zamanda düşer
    SM8600 diğer söylediğiniz modellerle kıyaslamayın 3 tane özelliğini yazacam size
    A7 AKILLI İŞLEMCİ
    100 HZ PANEL
    DOLBY ATMOS SES FARKI.
    Bun çok önemli tercih sizin.

• İyi Seyirler
    LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.
    MüzikChiyoutube
    LG 2019 MODEL 55SM8200 Nanocell TV - Işık Sızması - Dimming - Led Yerel Karartma Testi - 'GÜNDÜZ'
    https://www.youtube.com/watch?v=rh8otqrfBKg&feature=youtu.be

LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.
    MüzikChiyoutube
    LG 2019 MODEL 55SM8200 Nanocell TV - Işık Sızması - Dimming - Led Yerel Karartma Testi - 'GECE'
    https://www.youtube.com/watch?v=wyrqsQFxPnQ&feature=youtu.be

55Sm8200 için hazırladığım son 2 video arkadaşlar, umarım faydalı olur,
    Bu incelemeyi bu özellikleri olan başta 558m8200 ve sm8000 (sm8200 ile bire bir aynı model ayak tasarımı dışında) tüm tv'ler için izleyebilirsiniz,
    Forumun gerçek amacı olan 'Yardımlaşma' adına faydalı olabildiyse ne mutlu bana,

Bu da ana konunun linki;https://forum.donanimhaber.com/lg-55sm8200-nanocell-detayli-video-inceleme-isik-sizmasi-dimming-led-yerel-karartma-testleri-eklendi--139955479

Tüm incelemelere oradan ulaşabilirsiniz

İyi Seyirler

• quote:

Orijinalden alıntı: rtaskinlar

İyi Seyirler
    https://www.youtube.com/watch?v=rh8otqrfBKg&feature=youtu.be
    https://www.youtube.com/watch?v=wyrqsQFxPnQ&feature=youtu.be

55Sm8200 için hazırladığım son 2 video arkadaşlar, umarım faydalı olur,
    Bu incelemeyi bu özellikleri olan başta 558m8200 ve sm8000 (sm8200 ile bire bir aynı model ayak tasarımı dışında) tüm tv'ler için izleyebilirsiniz,
    Forumun gerçek amacı olan 'Yardımlaşma' adına faydalı olabildiyse ne mutlu bana,

Bu da ana konunun linki;https://forum.donanimhaber.com/lg-55sm8200-nanocell-detayli-video-inceleme-isik-sizmasi-dimming-led-yerel-karartma-testleri-eklendi--139955479

Tüm incelemelere oradan ulaşabilirsiniz

İyi Seyirler
    Hocam ellerinize sağlık çak başarılı olmuş

• Burak bey merhaba ,
    Fiyatlar sizce ne zaman düşer , yüzde olarak bir beklentiniz var mı ?
    Malum hepimiz sınırlı bir bütçe ile uzun vadeli bir satın alma yapma gayretindeyiz.
    Sanırım mayıs gibi yeni modeller piyasaya çıkacak.
  • rtaskinlar kullanıcısına yanıt
    Dostum eline ayağına sağlık çok başarılı bir çalışma olmuş fakat çok önemli bir eksik var.Bu videoya muhakkak alttan üstten kesik siyah şeritli gece karanlık sahneleri olan bir film eklemeliydin örnek olarak.Asıl ışık sızması oralarda çok belli oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamdi35

Burak bey merhaba ,
    Fiyatlar sizce ne zaman düşer , yüzde olarak bir beklentiniz var mı ?
    Malum hepimiz sınırlı bir bütçe ile uzun vadeli bir satın alma yapma gayretindeyiz.
    Sanırım mayıs gibi yeni modeller piyasaya çıkacak.
    Merhaba hocam
    Nisan ayı sonu Mayıs ayı başı gibi en dip fiyatları görür hocam ama stok kalırsa tabi.
  • alsem A kullanıcısına yanıt
    Ben de çok isterdim ilk incelemeden bu yana film vs koymayı ama aalesef film vs ekleyemiyorum telif hakları yüzünden diğer incelemelere baktıysanız çoğu yer blurlu maalesef,
    Ama bu test için alttan üstten siyah şeritli bir kısım var testin içinde, onu inceleyebilirsiniz,

• LG 49SM8600 özel fiyatımız başladı düşünen varsa yardımcı olurum.

ANKARA KENTPARK AVM LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI

MAĞAZA MÜD.

BURAK KESKİN

0506 620 31 32

FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.
  • bunu almak istiyorum
    www.hepsiburada.com
    LG 43UM7100PLB 43'' Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/lg-43um7100plb-43-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBV00000KNKYE?magaza=ARGOS

2500 ayırmıştım tv için, biraz daha düşerse alacağım. yorumlayacak var mı bu tv'yi?

• Hey Jude. kullanıcısına yanıt
    Hocam olarak ürün başarılı 2019 model 4k webos 4,5 tavsiye ederim.

• Merhaba ben de tv yi değiştireceğim. Sanırım LG alacağım. Sebebi bir tanıdıkta LG 49 inç var 4K özellikli modelini tam bilmiyorum. İnternetten film izlemek çok keyifli internet sayfasını yeni sekmede sorunsuz ve hızlı bir şekilde açabiliyor. Kumanda kullanımı da çok rahat sanki akıllı kumanda gibi. Bende başka bir marka var onla film izlemek gerçekten işkence. Flash belleğe yükleyip izliyorum artık. Sormak istediğim LG nin bütün modelleri bu şekilde midir? Sıkıntısız bir şekilde film izlemek istiyorum. Uydusu kendi içinde olsun. Çok fazla özellik olmasa da olur. Hepsi bu şekildeyse 43 inç bakacağım. Yoksa LG nin aynı modeline bakacağım. Şuan o modeli varmı gerçi bilmiyorum. TV 2 yıl önce alınmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre6720

Merhaba ben de tv yi değiştireceğim. Sanırım LG alacağım. Sebebi bir tanıdıkta LG 49 inç var 4K özellikli modelini tam bilmiyorum. İnternetten film izlemek çok keyifli internet sayfasını yeni sekmede sorunsuz ve hızlı bir şekilde açabiliyor. Kumanda kullanımı da çok rahat sanki akıllı kumanda gibi. Bende başka bir marka var onla film izlemek gerçekten işkence. Flash belleğe yükleyip izliyorum artık. Sormak istediğim LG nin bütün modelleri bu şekilde midir? Sıkıntısız bir şekilde film izlemek istiyorum. Uydusu kendi içinde olsun. Çok fazla özellik olmasa da olur. Hepsi bu şekildeyse 43 inç bakacağım. Yoksa LG nin aynı modeline bakacağım. Şuan o modeli varmı gerçi bilmiyorum. TV 2 yıl önce alınmış
    Hocam yazılım webos 4,5 şuan hız acısından internette en başarılısı LG dir.
    Evet her modelinde hız aynıdır tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.