Şimdi Ara

LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (1283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.376
Cevap
650
Favori
918.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12811282128312841285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun , güle güle kullanın, 90f alanlardan blooming geri bildirimi bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55ls03f var mı fiyat nedir?

Bu neoled mi?

70f ile arasında cok fark var mı?

• Burak beyden 65qn90f almıştım ilk izlenimlerimi aktarmak istedim.
    50 inç ve 8 yıllık sony den sonra oldukça büyük geldi ama alışmak zor olmayacak :) yetkili servis kuruluma geldiğinde ilk tepkisi "ooo f serisi nerden aldın abi mağazalarda çok nadir bulunuyor" oldu :)) ilk defa kurmuşlar. Mat ekran olmasına menüsünün gelişmişlik düzeyine çerçevesiz paneline bayıldılar. İster istemez koltuklarım kabardı. Henüz bütün özelliklerini kurcalayamadım ama ilk izlenimlerim çok başarılı bir ürün olduğu yönünde. Tek olumsuz yanı ayağının üstünde panel ağırlığından TV ye dokunduğunda sallanıyor olması.
    Satış süreci ile ilgili de bilgi vereyim. Salı günü Burak beyden sipariş verdim. Çarşamba kargoya verdi. Perşembe ürünü teslim aldım. Aşırı hızlı oldu:) bizzat başında durmak istediğimden ctesi günü kurulum yapıldı yalnızca bir akşam deneyebildim.
    Burak beye ilgisi ve bilgisi ve doğru ürüne yönlendirmesi ayrıca hızlıca işlemi tamamlayıp gönderisi için teşekkür ederim. Benim de herkes gibi şüphelerim vardı ama işlem tamamlanınca güvenle alışveriş yapabileceğimi öğrendim.
    Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzummbennn -- 1 Haziran 2025; 11:21:0 >

• engelsizhasta E kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Kaç inç düşünüyorsunuz kullanım amacınız ne olacak?
    Bütçe aralığınız nedir ona göre net bilgi vereyim size?
  • yasin90 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    SAMSUNG 55LS03F EDGE led bu modeli tavsiye etmem size alacaksanız direk QN70F alın NEO QLED tv almış olursunuz
  • Yavuzummbennn Y kullanıcısına yanıt
    Yavuz hocam rica ederim ne demek Samsung 65QN90F ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde sorunsuz sıkıntısız kullanırsınız inşallah.

• LG OLED65C46LA.APDZ 35 adet yeni stok geldi 76.500 fiyatı var düşünen varsa yardımcı olurum.

ANKARA KEYVAN ACRUX BEYTEPE LG SHOP MAĞAZASI

BURAK KESKİN

0506 620 31 32

FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.

• Samsung OLED QE83S85FAEXTK 15 adet yeni stok geldi piyasanın altında fiyatı var düşünen varsa yardımcı olurum.

ANKARA KEYVAN ACRUX BEYTEPE SAMSUNG SHOP MAĞAZASI

BURAK KESKİN

0506 620 31 32

FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.

Teşekkür ederiz,

Hiç ayar yaptınız mı?

Bloomingin 90d den daha kötü oldugunu söyleyen yerler var ama ayar yapamadan konusuyorlar bence.

Blooming icin test yaptınız mı hic?

• Bugün Burak beyi yerinde ziyaret ettik. Çok ilgilendi. 65qn70f de tercih kıldık.
    Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sLevenTr S kullanıcısına yanıt
    Ali hocam SAMSUNG QE65QN70FAUXTK ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
    02.06.2024 tarihinde ceva lojistik ürünüzü getirecek aynı gün yetkili servis kurulum yapacak bilginiz olsun.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Merhaba, yakında tv ile telefon kampanyası olur mu acaba?

• Merhaba hocam 75Q70D var mı acaba? Tavsiye eder misiniz? Bugün Mediamarkt de üç aylık teşhir ürününü iyi bir indirim yaptıkları az daha alıyordum. Panelde Çizik tespit edince vazgeçtim ama tv aklımda kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fueb -- 1 Haziran 2025; 21:39:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Hocam QN85D serisinin F serisi ne zaman çıkar bizim piyasada? QN70F e göre daha üst bir model olur heralde değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Vera_13

Burak Bey ile LG C5 65 inç televizyon alışverişi gerçekleştirdik. Tüm süreci hızlı ve güvenilir bir şekilde yönetti. Gösterdiği ilgi ve özen için kendisine teşekkür ediyorum.

Kaç liraya geldi hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Emgo E kullanıcısına yanıt

Açıkçası nasıl test edeceğimi bilmiyorum o kadar anlamıyorum sadece hazır resim modlarını deneyerek izlemeye çalıştım. Eko modunu film yada moviemaker moduna göre daha güzel buldum. Tabi seyir zevki farklılık oluşturabilir. Nasıl test edeceğimi tarif ederseniz dener bilgi veririm

Evet modlae kişiye göre değişiyor, aldığınız televizyonda hangi mod sizin daha cok tercih ettiğinize göre bir yönlendirmeyle otomatik ayarlama da yapabiliyor.

Blooming icin aşağıdaki videolara bakabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?si=jib2QoWj7RsXFEHk&v=kRiqysry8sU&feature=youtu.be&utm_source=ZTQxO

https://www.youtube.com/watch?si=zvnPRisaQjal_I7j&v=9fYdclwjBaI&feature=youtu.be&utm_source=ZTQxO

Veya bir film açıp siyah bir sahnede alt yazısının cevreisne bakabilirsiniz.

Beyaz yazı veya görüntülerin (mesela yuvarlak bir ay) etrsfında siyah beyaz renk arasında ufak beyaz gecişler hafif bir ışık yayılması yazının ceya görüntünğn etrafında olur. Bu oledlerde neredeyse yoktur. Qledlerde de local dimming ile azaltılmaktadır.

Aldığınız tvde bunun boyutunu merak etmiştim. İllaki olacak da ne kadar bir boyutta

Kendi seyir zevkiniz icin de bunu bi inceleyin. Local ayarlamaları yaparsınız. Blooming ayarları olarak webde ararsanız

Gönderdiğiniz videoyu TV de denedim görüntü gayet başarılı rahatsız eden Bi saçılma VS. Yoktu. Ancak netflixte dizi açtım altyazılara dikkat edince hem siyah ekranda hem de normal ekranda biraz saçılma var. Filmmaker yapsam bile biraz var. Altyazı ayarlarını da değiştirsem biraz var. Ama beni çok rahatsız etmedi açıkçası. Hoş gözler de Biraz bozulmaya başladı belki ondan da öyle gelmiş olabilir. Bizzat deneyimlemeden sorunuzun net cevabını bulamayabilirsiniz sanırım. İyi forumlar

Hocam merhaba şuan için gözükmüyor ilerde olur olmaz bir şey diyemem.
  • Fueb F kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ürün yerine miniled tv alın direk derim bu model EDGE LED karanlık sahnelerde aşırı ışık sızması ve bulutlanma sorunu yaşarsınız bilginiz olsun.

SAMSUNG 75QN70F modeline bakın onu alın bence
  • 
Sayfa: önceki 12811282128312841285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.