LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (1176. sayfa)
2 Mobil
-
-
Hocam lg oled55b46 önerirmisiniz? Evleneceğim için alacağım önümüzdeki yaz kullanmaya başlayacağım. Fiyatı oled ekran için uygun geldi. Ayrıca sizce bu dönem tv almalımıyım yoksa önümüzdeki bahar aylarını beklemek daha mantıklı olur mu ? Ayrıca bu model elinizde varmı varsa fiyat nedir ? Teşekkürler şimdiden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dextro22 -- 7 Kasım 2024; 15:37:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ :) -
Merhaba hocam burası Türkiye yarının ne olacağını belli değil fiyatı dusebilirde artabilirde tercih sizin,
Pm'den yazarsanız ödeme şeklini belirtirseniz yardımcı olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 7 Kasım 2024; 15:44:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi saatimi vs kontrol ettirdim. Hiç bir problem yok. Geldim eve ama hiçbir uygulama yüklenmiyor 😂. Servise yazdım. İnşallah yarın çözeriz. Bunun sebebini biliyor musunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İstisnalar da kaideyi bozar.
intel 4670k | EVGA GTX 780 Classified | MSI Z87 G45 | Patriot 2x8 1600 mhz - 9 9 9 24 | Samsung 840 Pro 256GB SSD | Cooler Master Haf x 942 | AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6" | Corsair AW 860W X-80 Platinium -
Burak Bey merhaba. QE65S85DAEXTK hakkında bilgi alabilir miyim, artıları eksileri, tavsiye eder misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hocam internet ağınızda sorun vardır,
Kendi telefonunun interneti paylaşım yapın öyle deneyin çözülür._____________________________ Burak Keskin
Koç Pazarlama LG, SAMSUNG, SİEMENS yetkili bayisi -
Merhaba hocam bu ürün tavsiye ederim,
Bu model yerine SAMSUNG 65S90C modelinde bakabilirsiniz yeni stok geldi 2024 gen2 model tavsiye ederim._____________________________ Burak Keskin
08.11 Tarihi itibari ile Burak Beyden LG OLED55B46 modelini sipariş verdim. 2 gün boyunca sorularımı kibar şekilde yanıtladı. teşekkür ediyorum kendisine ilgilisi için.
_____________________________ -
-
Fiyat farkı nedir aradaki?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hocam ödemeniz nasıl olacak ürün nereye teslim olacak?
Pm'den devam edelim isterseniz eğer._____________________________ Burak Keskin
hocam pmden dönüş yapamadım uzun süredir foruma girmiyordum pm atma kapatılmış desteğe yazdım 1 gündür dönüş yapmadılar ne yazık ki. pm açılınca yazacağım size
_____________________________ :) -
Hocam ben yazdım pm'den size.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Burak Keskin
Merhaba Burak Bey
SAMSUNG 55QN85D için fiyat ve taksit bilgisi paylaşabilir misiniz(Yapı Kredi World veya Garanti Bonus)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakmania58 -- 8 Kasım 2024; 17:13:7 >_____________________________ -
Merhaba hocam ürün nereye teslim olacak? pm'den yazarsanız net bilgi vereyim size
_____________________________ Burak Keskin
burak bey lg55oled46b fiyatını özelden yazabilir misiniz pm atamıyorum
Merhabalar Burak bey pm sistemim kapalı ondan bu başlık altında yazıyorum siz bana pm üzerinden iletişime geçebileceğim bir irtibat numarası verebilirseniz 65-77 inch oled tv fiyatlarınız hakkında bilgi almak istiyorum iyi çalışmalar dilerim
OLED yanma ömür kısalığı vs devam ediyor mu oled panelde yoksa miniled mi tercih edeyim arkadaşlar?

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt