Şimdi Ara

LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (1164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.617
Cevap
627
Favori
869.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
83. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 11621163116411651166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 55S90D cihazima dun kavustum. Ilk defa bi sahnede ekran kararinca TV'de isik olmadigini gordum cok farkli bi hismis :D

Yillardir 49PUS7181 kullaniyorum ve isik sizmasi, soluk renkler vs. yilmistim.

TV'nin oyun modu biraz renkleri fazla basiyor gibi. Kisisel ayar yapmak gerekebilir.

Parlaklik seviyesi cok iyi. Salon 2 cepheden ve genis bi alandan isik aliyor, buna ragmen cok karanlik bi sahne olmadikca ekran cok net gozukuyor.

Tekrardan tesekkurler @Burak_Keskin06

LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

Oyun modu secili:

LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

• Evren parilti E kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam 2 modelde üzmez sizi benim tavsiyem size,
    SAMSUNG 55S90D olur
  • arsester kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi kredi kartınız var hangi şehirdesiniz?
    İsterseniz pm'den devam edelim.
  • srenkenstein kullanıcısına yanıt
    Burak hocam SAMSUNG 55S90D ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • Burak Bey merhaba tv günde yaklaşık 7 saat açık kalıyor ps5 ve karma yayın izleniyor.55S90C 

LG OLED55C3 ve LG OLED55c4 arasında kaldım veya tavsiye edeceğiniz qled üstü ve 2023 üstü olursa sevinirim yardımınız lütfen

• sortie1907 S kullanıcısına yanıt
    Samsung daha soğuk çalışıyor. Uzun süreli kullanımda ısınmaya bağlı problemleri daha az yaşarsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sortie1907 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam 55c3 direk eleyin listeden kapalı kutu bulma şansınız yok.

Lg OLED 55C46
    SAMSUNG 55S90D
    Bu ürünler arasında karar verin,

Ödemeniz nasıl olur hangi sehirdesiniz?

Pm'den iletişime geçerseniz yardımcı olurum size.

• SAMSUNG 75QN90D adetli stok geldi piyasanın altında fiyatı var düşünen varsa yardımcı olurum.

ANKARA KEYVAN ACRUX BEYTEPE SAMSUNG SHOP MAĞAZASI

BURAK KESKİN

0506 620 31 32

FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.

• SAMSUNG 98QN90D adetli stok geldi piyasanın altında fiyatı var düşünen varsa yardımcı olurum.

ANKARA KEYVAN ACRUX BEYTEPE SAMSUNG SHOP MAĞAZASI

BURAK KESKİN

0506 620 31 32

FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.

• Konuştuğumuz gibi arkadaşlar vakitlice geldiler ve kurulumu yaptılar, OLED ayrı bir dünya sanki gerçekten.

Bu alışveriş için teşekkür ediyorum ve Burak Bey ile konuşmadan TV almayın diyorum. Herkese umarım hayalindeki TV nasip olur.

• demirhans kullanıcısına yanıt
    Demir hocam LG OLED 77B46 ürünü hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
    Hocam rica ederim ne demek.
  • Merhabalar her zaman olduğu gibi LG 65g4 oled modelinide Burak bey den satın aldım yine her zamanki gibi büyük ilgisi ve bilgisi ile yardımcı oldu .2021 yılındada Lg g1 oledide kendisinden almıştım..Her zaman ne zaman arasam veya mesaj atsam sürekli ilgilendi sağolsun tereddütü olanların içi rahat olsun iyi forumlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meekmentos M kullanıcısına yanıt
    Mesut hocam LG OLED 65G45LW ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
    Ürünüz kargo çıkışı yapıldı bilginiz olsun.

LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 17 Ekim 2024; 15:18:57 >

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler Burak bey

• meekmentos M kullanıcısına yanıt
    Hocam rica ederim,
    Ürün gelsin kurulum olsun yorumlarını bekliyorum.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    65 inc, qn 90d
    olanıda geldimi burak bey.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peyno -- 17 Ekim 2024; 19:57:49 >
  • peyno kullanıcısına yanıt
    Gelmedi hocam.

• Merhabalar, ilk oled deneyimimi Lg g4 65 inç ile yaşayacağım. Burak bey e yardımları ve bilgilendirmesi için teşekkür ederim, ödeme konusunda da çok yardımcı oldu. Televizyonuma henüz kavuşamadım ama sabırsızlıkla bekliyorum.

• Abdussamedfb A kullanıcısına yanıt
    Abdussamed hocam LG OLED 65G45LW ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
    Ürünüz kargo çıkışı yapıldı bilginiz olsun.

LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 18 Ekim 2024; 10:55:10 >

• notropil kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayin baya gec gordum cok aktif kullanmadigim da bir etken. Lakin 86qned91t6a muthis bir TV. Siyah sahneler de oledi aratmiyor hatta iyiki almamisim oledi diye de dusunmedim degil, cunku fazlasiyla tatmin etti beni.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11621163116411651166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.